Rosenborg vs Zenit spilforslag: - Russisk sejrsstime fortsætter

31. oktober 2017

Rosenborg vs Zenit spilforslag: - Russisk sejrsstime fortsætter

Rosenborg møder Zenit St. Petersborg hjemme i Europa League, hvor Bendtner og Co. har brug for sejren for at holde sig i live i Gruppe L.

Rosenborg møder hjemme Zenit St. Petersborg i en kamp, hvor det norske hold gerne skal have point, hvis de skal bevare chancen for at komme videre fra gruppe L.

NordicBet er klar med odds på Rosenborg vs Zenit, og her er der odds 3.95 på Rosenborg, 3.60 på uafgjort og odds 1.94 på Zenit-sejr.

Se flere odds på kampen hos bookmakeren, eller læs mere om kampen i vores optakt med spilforslag forneden.

Spil hos NordicBet >>

 

Spilforslag – Zenit fortsætter sejrsstime

Spilforslag: Zenit vinder i kampen til odds 1,95 hos NordicBet

Kampstart & TV: 2. november kl. 21.05 – Se den på Eurosport 2

Selvom Rosenborg havde fint med boldbesiddelse og nogle fine chancer, så måtte vi helt hen til tæt på slutfløjt, før Helland kunne sætte et reduceringsmål ind i Skt. Petersborg.

Men Zenit kunne også sagtens have vundet med mere med lidt træfsikkerhed, og selvom man har hjemmebanefordel og en varm Lord i start-11eren, så hælder vi til, at Zenit strammer grebet og også tager sejren på Lerkendal, og dermed holder maksimumpoint i gruppe L.

De er ganske enkelt et noget bedre mandskab end ret ordinære Rosenborg, og at det bliver lidt køligt i Trondheim er selvsagt ikke noget problem for et russisk hold. Til odds 1,95 skal den forsøges.

 

Rosenborg – Zenit Optakt

Bendtner, Mike Jensen og de andre fra Rosenborg fik i sidste runde en lærestreg af Zenit, der i Skt. Petersborg modtog et 1-3 nederlag, grundlagt på et hattrick af argentinske Emiliano Rigoni, der endda fik leveret en flot assist af Nicklas Bendtner ved det ene mål.

Nu venter der så en returkamp på Lerkendal, og Zenit, der har maksimumpoint i gruppen, vil utvivlsomt gå efter at få en sejr til og dermed i princippet lukke kampen om førstepladsen. Rosenborg har dog også rigeligt motivation for at få noget ud af kampen, for selvom de er på en tredjeplads i gruppen netop nu, så skal der ikke meget til for at kunne slås med om andenpladsen.

Og med mesterskabet næsten i land, så er der grund til optimisme inden kampen, selvom det bliver sæsonens måske hårdeste modstander på hjemmebanen.

Zenit tabte overraskende med 0-3 til Lokomotiv Moskva i ligaen i weekenden i en regulær topkamp, men Lokomotiv ligner også så afgjort det bedste hold i Rusland i denne sæson. Alt andet lige, så må sådan et resultat give en stor revanchelyst forud for turen til Norge, og på trods af at det var fjerde kamp i træk uden sejr i ligaen for Zenit, så tror vi ikke rigtig på, at Rosenborg kan vende resultatet fra den første kamp, hjemmebane eller ej.

Skader og karantæner: Zenit må undvære den langtidsskadede kantspiller Faizulin som den eneste, mens hjemmeholdet er foruden Vilhjalmsson og de Lanlay til kampen.

Spil hos NordicBet >>