Premier League

25. juli 2016

Zlatan Odds - Erobrer han også Premier League?

Den svenske verdensstjerne Zlatan Ibrahimovic har indtaget Premier League, og vi har derfor set lidt på nogle af de bedste Zlatan odds derude!

Inden den svenske superangriber Zlatan Ibrahimovic overhovedet har spillet sin første kamp for Manchester United, er hypen omkring ham allerede massiv.

Zlatan kommer på ryggen af fire enormt succesrige sæsoner i Paris, hvor han har lavet hele 156 mål i 180 kampe, heraf 38 mål i 31 kampe i 2015/16, hvilket må kaldes for ret imponerende.

Men hvad er Zlatans chancer i Premier League? Er tempoet for højt for en snart 35-årig spiller på tæt på de 100 kilo, eller vil han kunne dominere verdens mest omtalte fodboldrække på samme måde, som han har gjort det i Holland, Italien, Spanien og Frankrig allerede?

Vi har her set på nogle af de special odds på "Kung" Zlatan, som bookmakerne har udbudt inden den karismatiske svensker træder ind på Old Traffords grønsvær til første kamp.

Hvor mange mål scorer Zlatan?

Det første, man tænker på i forbindelse med Zlatan, er selvfølgelig mål. Som nævnt var han i forrygende form i Ligue 1 i sidste sæson, men alt andet lige er det en liga på lavere niveau end Premier League, samtidig med at han har spillet på ligaens klart bedste hold flere år i træk.

Sidste sæson var forskellen dog helt latterlig, eftersom PSG endte hele 31 point foran Lyon og Monaco på en delt andenplads og med over 100 mål i modstandernes netmasker. Men at Zlatan kommer til at lave mål, kan der næsten ikke herske nogen tvivl om.

Hos Danske Spil kan du få odds 3,75, hvis svenskeren holder sin målform fra i fjor og laver over 19,5 mål i sin første sæson. Det er dog ikke sket i første sæson i hverken Inter, Barcelona eller Juventus, hvor det alle steder er blevet til omkring 14-16 mål.

Selvom han lavede 30 i sin første sæson for PSG, så betyder ligaens øgede niveau dog, at det bliver drønsvært at nå en så høj scoringsrate i første sæson.

Læg dertil at Manchester United er et "nyt" hold under José Mourinho, og at der sjældent bliver scoret særligt mange mål i portugiserens trupper. Det odds burde måske nok være højere.

Gode odds på mål-intervaller

I stedet kan det være noget mere interessant på at se på de mål-interval odds som f.eks. 888sport udbyder. De giver f.eks. odds 2,75 på at svenskeren laver imellem 11-15 mål i sæsonen, mens 16-20 mål giver odds 2,50 - også hos 888sport.

Også Oddset er ude med en lang række specials på vores svenske ven. Hos dem kan du f.eks. få et væddemål på, at Zlatan laver mindst et hattrick i Premier League i denne sæson til odds 2,70.

Det er sket over 10 gange i hans tid i PSG, og i sidste sæson stod han for det hurtigste nogen sinde, da han knaldede sit tredje mål ind bare ni minutter efter det første i 9-0-ydmygelsen af Troyes.

Her har vi en ganske god værdi, taget i betragtning at der også vil være kampe imod "nemme" hold, og her har svenskeren før været god til at føre an i målfester.

Her vil svenskerens første kamp være en god indikator for, hvordan han lander i Premier League, så forvent at odds hurtigt vil ændre sig.

Zlatan Topscorer odds

Ibrahimovic har været topscorer i de ligaer, han har spillet i, flere gange i karrieren, men i Premier League får han anderledes voldsom konkurrence fra typer som Sergio Agüero, Harry Kane, Alexis Sanchez og Diego Costa.

Samtidig kan man ikke udelukke, at der kommer skadespauser for en mand i Zlatans alder, selvom han dog efter sigende slog klubrekorden i sin styrketest under lægetjekket ved Manchester United.

Endelig har Ibra som bekendt også en del temperament, så karantænedage kan også blive en faktor. Oddset giver her i øvrigt odds 2,40 på at Zlatan får mindst et rødt kort i Premier League-sæsonen.

Hvis du alligevel har fidus til, at Ibrahimovic fortsætter sin voldsomme målform fra Frankrig, og bruger den til at blive topscorer, som han blev det fire år i træk og to sæsoner i Serie A, så giver det odds 10,00 hos både Danske Spil samt NordicBet og Betfair.

Hvis man er i det offensive hjørne, giver det odds 18,00 hos Danske Spil, hvis José Mourinho fører United til et mesterskab i første sæson, og Zlatan samtidig bliver topscorer, men det er selvsagt lidt af et langskud - United har meget at reparere på fra sidste sæson.