Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Odds

Få de bedste odds på sport, politik og underholdning, og læs om de største begivenheder at spille på i vores omfattende odds katalog forneden.

Læs mere om odds på verdens største begivenheder indenfor sport, politik og underholdning forneden i vores omfattende odds katalog, som giver dig overblik over hvilke events vi dækker på Oddsforum i løbet af kalenderåret 2018.

Leder du efter en stabil bookmaker med høje gennemsnitsodds, kan du med fordel overveje en bettingkonto hos LeoVegas.dk, som generelt tilbyder odds på alt mellem himmel og jord.

Få gode odds hos LeoVegas.dk >>

Oddsforum.dk er under ombygning, og her på siden vil du i fremtiden kunne finde automatisk opdaterede odds fra adskillige bookmakere. Indtil da har vi introduceret et nyt koncept, som vi kalder Dagens Odds & Spilforslag.

 

Oddsforums Odds Katalog

Her på Oddsforum kan du løbende læse odds-optakter til kommende kampe og turneringer i fodboldens verden, men selvfølgelig også om odds på EM og VM i håndbold, Tour de France, Folketingsvalg og meget andet.

Læs mere om odds på de største sporrtsbegivenheder:

Fodbold
VM 2018 odds
Nations League odds
Champions League odds
Europa League odds
Superliga odds
Premier League odds
FA Cup odds
La Liga odds
Bundesliga odds
Serie A odds
Håndbold
EM Håndbold Herrer odds
VM Håndbold Kvinder odds
Tennis
Australian Open odds
Cykling
Tour de France odds
Amerikansk Sport
NFL odds
Super Bowl odds
Ishockey
Ishockey VM odds
Olympiske Lege
Vinter OL Odds
Underholdning
Melodi Grand Prix Odds
X Factor Odds
Vild Med Dans Odds

 

Få de bedste odds på kampe

Der findes desværre ikke en bookmaker, som egenhændigt og kontinuerligt leverer de bedste odds på kampe i fodbold og andre sportsgrene. Ofte vil én bookmaker tilbyde et højere odds på f.eks. 1-tallet i en kamp, mens en anden bookie har det højeste odds på X’et og en tredje på 2-tallet.

Vil du lave overskud på dine odds, skal du først og fremmest sikre dig, at du får et godt odds på dine væddemål, og her skader det bestemt ikke at granske markedet hos de forskellige bookmaker efter det bedste odds på dit væddemål.

Her på Oddsforum.dk gør vi det meste af arbejdet for dig, når vi i vores kampoptakter finder nogle af markedets højeste odds på højtprofilerede kampe og krydrer det med gode spilforslag til kampene.

I vores oddsprogram kan du også se de bedste 1X2-odds på dagens kampe, og på kampe i de kommende dage, som automatisk opdateres med data fra de samarbejdende bookmakere.

Læs mere i oddsprogrammet her >

 

Gode bookies til odds

Generelt kan man sige, at der ikke findes en dårlig bookmaker at oddse hos i Danmark. I hvert fald ikke blandt de bookmakere med dansk spillelicens, som vi anbefaler i vores bonuslister og artikler her på Oddsforum.dk.

Der findes dog enkelte bookmakere, som vi finder særligt anbefalelsesværdige på ethvert givent tidspunkt, og dette bunder i bookmakerens aktuelle bonustilbud, odds-udvalg og tilbagebetalingsprocent bl.a. mange andre parametre.

Se vores liste over de bedste bookmakere til odds i Danmark her, og udnyt en eller flere velkomsttilbud hos de forskellige bookmakere. Er du i tvivl om hvordan det fungerer, finder du mere information i hver enkelt bookmaker-anmeldelse.

 

Store udvalg af odds-markeder

Når du besøger de forskellige bookmakere, vil du støde på forskellige odds-markeder, alt efter hvilken bookie du vælger. De fleste bookmakere i Danmark tilbyder et langt stykke henad vejen de samme odds-markeder, men der er nogle som tilbyder flere end andre.

Oddser du f.eks. hos Danske Spils Oddset kan du være sikker på, at du finder odds på de fleste kampe og begivenheder – også fra underholdning og politik, som f.eks. Dronningens Nytårstale, Vild Med Dans eller sågar det næste præsidentvalg i USA.

Generelt finder du dog odds på det meste top-sport og begivender i kalenderen hos de fleste bookmakere, uanset om du er til amerikansk sport som NFL, NBA og NHL, tennis eller god gammeldags fodbold.

 

Forskellige typer odds: – O/U, Asian Handicap m.fl.

De gamle dage med den klassiske tipskupon og 13 1X2-valg er for længst borte. Nu om dage odds’er folk ofte på specielle markeder som ikke umiddelbart involverer en vinder af en kamp, men i stedet hvor mange mål der scores, hvor mange kort der gives og hvor mange hjørnespark der kommer i kampen.

Over/Under-linjer er efterhånden et af de mest populære odds-markeder på kampe, hvor du f.eks. kan få odds 2.05 på Over 2,5 mål i en kamp. Det betyder, at begge hold arbejder for dig i kampen, og du kan fejre alle scoringer i kampen på vejen mod gevinsten.

Andre populære odds-markeder omfatter handicap-væddemål – både klassiske med -1 eller -2 mål, men også Asian Handicap med halve og kvarte mål. Her er der særligt store odds at hente, hvis du tildeler dit hold et handicap på ét eller flere mål før kick off, og de alligevel vinder kampen inkl. handicappet.

Hver bookmaker har ofte sine egne specielle odds-markeder og specials, hvor du kan få særlige odds på forskellige udfald. Det er bare med at finkæmme din bookmakers odds-sektion for specielle markeder, hvis du vil spille på andre odds end de klassiske 1X2.

 

Hold øje med din bookies odds-tilbud

Når du har valgt din bookmaker, og har fået oprettet en konto, udnyttet velkomsttilbuddet (hvis du vil) og er gået i gang med at spille, vil du opleve at du som aktiv oddskunde bliver tilbudt en lang række ekstra odds-tilbud af bookmakeren.

Disse odds-tilbud dækker over f.eks. free bets, risikofrie bets, gratis kontanter, særlige konkurrencer, live-bet kampagner og meget mere. Bookmakerne er kreative med odds-tilbuddene og der er nok at vælge imellem på hylderne hver uge, når de forskellige bookies kommer med profitboosts eller forhøjede odds på udvalgte kampe.

Her på Oddsforum.dk finkæmmer vi regelmæssigt bookmakerne for de bedste odds-tilbud, og hvis du er kunde hos en bookie – eller overvejer at blive det – kan du finde de seneste odds-tilbud fra hver enkelt bookie i menuen eller her på Oddsforum.dk.

Tip: Sørg for at opdatere  din email-info til din nuværende email-adresse på din konto hos bookmakeren, hvis du ikke vil gå glip af særlige odds-tilbud fra din bookie. Alle bookies sender løbende mails ud med tilbud, og det er lukrativt at snuppe tilbuddene om free bets og gratis kontanter at oddse for.