Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Basel vs Manchester City tilbud: Få odds 8.00 på City-sejr

0

Basel og Manchester City tørner tirsdag aften sammen ved 1/8 finalerne i Champions League. Se odds og optakt til opgøret her, hvor du kan hente odds 8.00 på Man City-sejr hos betfair.

Pep Guardiola og Manchester City har trukket Basel i 1/8 finalerne i Champions League i hvad der ligner en øskelodtrækning for englænderne. Manchester City er på papiret store favoritter, men har historisk haft det svært i Champions League efter gruppespillet.

Hos bookmakerne er Manchester City store favoritter til at hente en sejr i første opgør, og det kan du udnytte hos bookmakeren betfair, som tilbyder odds 8.00 på City-sejr til nye kunder.

Få odds 8.00 på City-sejr her >>

* R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil

Læs mere om odds på Basel vs Manchester City  i optakten forneden, hvor vi også kommer ind på vores spilforslag til kampen, og hvor du kan læse mere om odds tilbuddet til Basel vs Manchester City.

 

Få odds 8.00 på Man City-sejr mod Basel

Klik her for at få odds 8.00 på City-sejr mod Basel hos betfair.dk

Manchester City er som nævnt store favoritter her, og hos betfair kan man lukrere på en sejr til gæsterne i Schweiz med et særligt tilbud på kampen til  nye kunder.

Sådan får du odds 8.00 på Man City:

Regler og vilkår gælder, og her er det værd at understrege, at kun 50 kr. indsats kvalificerer til odds 8.00, og mens gevinsten fra det normale odds udbetales kontant, er overskydende gevinst op til det forhøjede odds 8.00 underlagt gennemspilskrav som en bonus.

Bonuspengene skal spilles igennem én gang til odds 1.50 eller højere indenfor 90 dage.

Få odds 8.00 på City-sejr her >>

* R/v gælder | +18 Ansvarligt Spil

 

Spilforslag: Begge hold finder vej til netmaskerne

Manchester City har i denne sæson været et særdeles målrigt mandskab, og alene i Premier League har holdet scoret 74 mål i 26 kampe. Et snit på næsten 3 mål hver kamp. I Champions League scorede Guardiolas mandskab 14 mål i de 6 opgør, så der venter Basel defensiven en stor mundfuld.

Basel har dog heller ikke holdt sig tilbage i denne sæson, hvor man med 11 scoringer i Champions League og 39 mål i den schweziske liga også ligger med et snit på omkring 2 mål pr kamp.

Der er derfor god grund til at tro på, at det kan gå hen og blive et par underholdene kampe mellem de to mandskaber. Begge hold spiller en offensiv spillestil som gør det svært at forestille sig det skulle blive nogle målfattige kampe.

Selvom Manchester City er store favoritter, så lykkedes det Basel at score i 5 ud af deres 6 kampe i gruppespillet. Heriblandt i alle deres hjemmekampe hjemme på St. Jakob Park hvor holdet meget sjældent går fra banen uden at score. Det lugter af mål i begge ender, og her har Leovegas odds 1.80 på at begge hold kommer på banen. 

Odds på opgøret hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Basel store underdogs

Basel endte på en andenplads i gruppe A efter Manchester United. Det er kun 4. gang i klubbens historie at holdet har formået at spille sig videre fra Champions League gruppespillet. Sidste gang var i 2014/15 sæsonen. Det er endnu aldrig lykkedes Basel at spille sig videre til kvartfinalerne, og det er da også et schweizisk hold som kommer ind til opgørene mod Manchester City som store underdogs.

Basel har endnu aldrig spillet en officiel kamp mod Manchester City, men i gruppespillet gjorde holdet en god figur mod bysbørnene fra Manchester United. Her vandt Basel hjemmekampen med 1-0.

Hjemme på St. Jakob Park hvor det første opgør spilles, har Basel i mange sæsoner haft en rigtig stærk hjemmebane, hvor modstanderholdet oftest har måtte rejse hjem med et nederlag i bagagen. Mod Manchester City må Basel mandskabet ses som underdogs, men det er næppe en rolle som gør manager Raphael Wicky noget.

Hos Basel må man undvære Luca Zuffi og Germano Vailati. Der er samtidig tvivl om Antonio Signorini.

 

Sandhedens time for Manchester City

Der er store forventninger til Manchester City i denne sæson, og efter et efterår hvor City har ryddet alt modstand af vejen, er disse forventninger ikke blevet mindre. Det helt store mål for den rige ejer Sheikh Mansour bin Zayed al-Nahyan er Champions League trofæet og gerne i denne sæson.

I de seneste 5 sæsoner er det kun lykkedes for Manchester City at spile sig videre til kvartfinalerne 1 gang, og med det ambitionsniveau som Manchester klubben har, er det på ingen måde godkendt.

I gruppespillet havde City ikke de store problemer med at vinde gruppe F, hvor holdet var i pulje med Feyenoord, Shakhtar og Napoli. Mod Basel må City holdet påtage sig rollen som store favoritter og alt and to sikre sejre vil være skuffende. Vi forventer at Guardiola og Manchester City manskabet kommer ud og gerne vil sætte sig på tingene allerede i det første opgør.

Manchester City døjer med skader og må til opgøret undvære Leroy Sane, Gabriel Jesus og Benjamin Mendy, mens der forsat er tvivl om David Silva og Fabian Delph.

Kick off: Tirsdag d. 13/2 kl. 20:45 – Kampen kan ses på TV3 Sport