Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Celtic – Zenit odds: Celtic Park ser ingen vinder

0

Det russiske tophold Zenit Skt. Petersborg lægger vejen forbi Celtic Park, og du finder de bedste Celtic vs Zenit odds her. Læs vores optakt, der indeholder spilforslag på kampen. 

Et af de mere spændende opgør i denne runde af Europa League, er opgøret mellem Celtic og Zenit Skt. Petersborg. De to hold er endt i 32-dels finalerne på vidt forskellige måder. Celtic havde ikke niveauet til Champions League med blot én sejr i seks kampe, mens Zenit omvendt vandt fem ud af deres seks Europa League kampe.

Det er også noget bookmakerne har lagt mærke til. Zenit er favoritter til at gå videre fra denne runde, men vi har før set Celtic overraske ud af det blå. Til dette opgør er der dog dødt løb på favoritværdigheden. Hos LeoVegas giver en skotsk hjemmesejr odds 2.70, mens en russisk står i odds 2.60. Ender kampen uden vinder får du pengene 3.40 tilbage.

Spil på LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Læs mere om Celtic vs Zenit odds i optakten forneden, hvor vi også kommer ind på vores spilforslag på kampen.

 

Celtic vs Zenit odds: A. Kokorin scoring til odds 2.50

Det bliver uden tvivl et interessant opgør vi er vidne til torsdag aften, når Brendan Rodgers skal forsøge at hente en sejr over Roberto Mancini. De to managers kender hinanden alsidigt godt efter deres sammenstød i Premier League, da de stod i spidsen for hhv. Swansea/Liverpool og Manchester City.

Celtic har altid spillet god fodbold på hjemmebane, og denne sæson er ingen undtagelse. I den skotske Premiership har man domineret alt og alle, og man er samtidig det bedste hjemmebanehold i ligaen. Der er selvfølgelig niveauforskel på den hjemlige liga og Champions/Europa League, men det er dog en statistik der er værd at tage med.

Zenit har holdt en lang vinterpause i den russiske liga, og har derfor ikke spillet et vigtigt opgør siden d. 11 december. På udebane forstår de dog at dele point. De seneste syv udebanekampe er endt uafgjort fem af gangene, mens man har vundet og tabt en. Det er derfor ikke urealistisk, at Zenit henter sit sjette uafgjorte resultat i Skotland.

En spiller der er vant til at se sig selv på måltavlen, er Zenits Alexander Kokorin. Han står noteret for 10 mål i den hjemlige liga, samt fem i Europa League. Det er godt og vel en tredjedel af hvad Zenit har produceret samlet set. Den russiske landsholdsangriber har gang i en tilfredsstillende sæson, og mon ikke han finder vej til netmaskerne?

Vi anbefaler derfor følgende spilforslag: 

  • Uafgjort til odds 3.40 hos LeoVegas
  • Alexander Kokorin (Zenit) scorer i kampen til odds 2.50 hos LeoVegas

Se flere Celtic vs Zenit odds hos LeoVegas, der tilbyder over 160 markeder på kampen. 

Spil på LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Celtic historisk gode på Celtic Park

Celtic har altid spillet god fodbold på hjemmebane, og denne sæson er ingen undtagelse. I den skotske Premiership er man ubesejret i 13 hjemmekampe, hvor man har hentet en sejr i ni af dem med en målscore på 30:8. Generelt dominerer det traditionsrige hold den hjemlige liga, hvor man lige nu ligger på førstepladsen med otte point ned til Aberdeen på anden pladsen.

De er samtidig det mest scorende hold. 54 mål i 26 kampe er det blevet til, men det er ikke fordi der er en målscorer der skiller sig specielt meget ud. Brendan Rodgers’ trupper fordeler målene forholdsvist lige ud mellem sig. Scott Sinclair er holdets topscorer med ni mål, mens Leigh Griffiths og Forrest følger trop med hhv. otte og syv. Herefter står Dembele, Edouard, McGregor og Ntcham noteret for fem scoringer hver.

Det er altså en trup med målnæse – i hvert fald i den hjemlige liga. I Champions League blev det aldrig det helt store, hvor man blot formåede at score fem gange i seks kampe. Ingen blev noteret for mere end én scoring.

 

Alexander Kokorin fører an for Zenit

Aleksandr Kokorin er blandt favoritterne som topscorer i Europa League (foto: shutterstock)

Zenit Skt. Petersborg og Roberto Mancini har gang i en lidt blandet sæson. I den hjemlige liga finder man sig selv otte kampe bag Lokomotiv Moskva på førstepladsen, men det er ikke fordi man har haft en speciel dårlig sæson. Blot tre nederlag i 20 kampe er det blevet til. Det er snarere Lokomotiv som har gang i en sensationssæson, hvor man har hentet 14 sejre ud af 20 mulige.

På den internationale front er snakken dog noget andet. Man har store forventninger i Europa League, hvor man bragede sig selv igennem gruppespillet med fem sejre, en uafgjort og nul nederlag. Tonen er derfor klar til Celtic, og Rodgers er nok bange for hvad der venter dem.

En af dem som Celtic skal være bange for, er Alexander Kokorin. Den russiske angriber, som også er til at finde til VM 2018 i Rusland, har været målskarp og står for en tredjedel af Zenits mål i den hjemlige liga. I Europa League er historien lige så, hvor han står noteret for næsten en tredjedel af deres mål. Overraskende nok er kollegaen Emilliano Rogani holdets topscorer i Europa League med seks mål.

Spil på LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil