Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Dortmund vs Atalanta odds: BVB fortsætter opadgående kurve

0

Dortmund tager hjemme imod Atalanta i det første af to opgør i Europa League 1/16 finalerne. Her ligner tyskerne det stærkeste hold. Se optakt, odds og spilforslag til opgøret her. 

Dortmund tager hjemme på Signal Iduna Park imod Andreas Cornelius og Atalanta i torsdagens Europa League. Her skal det kriseramte Dortmund hold forsøge at få et godt udgangspunkt med til opgøret i Italien.

Oddsene på Dortmund vs Atalanta viser os, at Dortmund er solde favoritter i det første opgør. En sejr til Dortmund giver pengene 1.76 igen hos Leovegas*. Der er odds 4.40 på en sejr til Atalanta, mens der er odds 3.80 på det uafgjorte resultat.

Spil på kampen hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Spilforslag: Godt udgangspunkt for BVB inden Bergamo

Dortmund skal forsøge at få et brugbart resultat med til returopgøret i næste uge. Chancerne skal da også være fine hjemme på Signal Iduna Park, hvor holdet har vist fremgang i de seneste kampe. Ikke mindst takket være nytilkomne Batshuayi fra Chelsea, der med 3 mål i hans første to kampe virkelig har sat sig præg i Dortmund angrebet efter Aubameyang smuttede.

Dortmund kommer ind til opgøret som ubesejret i deres seneste 8 opgør og ligner for første gang i denne sæson det tidligere Dortmund hold, der især hjemme på Signal Iduna Park har været nådesløse overfor modstanderne.

Selvom Atalanta er et godt hold, så virker Dortmund til at have et niveau mere, og som en af favoritterne til at hente Europa League trofæet i denne sæson, bør holdet hente en sejr i første opgør inden returopgøret i Bergamo.

En Dortmund sejr belønnes med odds 1.76 hos Leovegas. 

Spil på kampen hos LeoVegas >>

 

Dortmund fortsætter den opadgående kurve

Efter østrigske Peter Stoger er trådt til som manager i Dortmund er tingene vendt på hovedet, og Dortmund er begyndt at vinde kampe igen. Efter et tungt efterår med spandevis af skuffende resultater for Dortmund, ligner holdet igen det angrebsivrige aggresive Dortmund hold som tidligere har voldt mange hold problemer.

Det skyldes ikke også mindst takket være den nytilkomne Michy Batschuayi, der har taget Dortmund med storm. 3 mål i de første to opgør er det blevet til, og belgieren ligner allerede nu en vigtig spiller for Dortmund her i foråret, hvor Dortmund både skal forsøge at komme langt i Europa League og holde sig til i Bundesligaen.

Det er et Dortmund hold som kommer ind til opgøret som ubesejret i deres seneste 7 opgør. I deres seneste to opgør er det tilmed blevet til sejre over hhv. Köln og Hamburg. Noget som betyder at Dortmund igen er kravlet op som 3’er i Bundesliga tabellen.

Dortmund holdet har i denne sæson været hårdt ramt af skader, og selvom flere er, eller er på vej tilbage, tæller skadeslisten stadig mange spillere. Både Yamolenko og Erik Durm forventes med sikkerhed ude, mens Schmelzer, Reimann, Sancho og portugisiske Guerreiro er tvivlsomme.

 

Atalanta kommer som underdogs

Selvom Andreas Cornelius og Atalanta har gang i en ganske fornuftig sæson i Serie A, så må det alligevel forventes at holdet fra det nordlige Italien får en hed aften på Signal Iduna Park.

Atalanta hentede noget overraskede førstepladsen i deres pulje E i gruppespillet, der også talte stærke hold som Lyon og Everton. Det var dog ikke mindst takket være en stærk hjemmebane hvor holdet hentede maksimum point. På udebane har det knebet noget mere med sejrene.

En meget vigtig spiller for Atalanta kan meget vel blive danske Andreas Cornelius, der den seneste tid har fået masser af spilletid i Atalanta trøjen. Som spidsangriber kan det derfor meget vel blive Cornelius opgave at se, om Atalanta kan få det vigtige udebanemål, der alt andet lige vil gøre betingelserne noget bedre til returopgøret i næste uge.

Atalanta døjer ligesom hjemmeholdet også med flere skader. Caldara, Gomez og Rizzo forventes alle ude til opgøret.

Dortmund og Atalanta har kun 1 indbyrdes opgør på historiktavlen. Den fandt sted sidste år, hvor en trænignskamp endte med en 1-0 sejr til Atalanta.

Kick off: torsdag d. 15/2 kl. 19:00 – Kampen kan ses på Eurosport 2 

Spil på kampen hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil