Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Atletico Madrid vs FCK odds: Løverne oppe mod alle odds

0

FC København skal op mod spanske Atletico Madrid i årets 1/16-finaler i Europa League, hvor anden og sidste kamp spilles på Wanda Metropolitano i Atletico d. 22/2. Se de bedste odds på Atletico Madrid – FCK her. 

FCK og Viktor Fischer startede formiddabelt ud i Parken, men måtte sande at Atletico Madrid er et verdensklasse hold, og med et 4-1 nederlag i det første opgør, ligner returopgøret et opgør som bare skal overståes uden en stor snitter for københavnerne.

Skal man tro bookmakerne, tyder meget på det bliver en lang aften for FCK i det spanske.
LeoVegas har netop nu odds 1.24 på Atletico Madrid, mens der er odds 13.00 på FCK. Uafgjort kan spilles til 5.75 gange pengene hos bookien.

Spil på kampen hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Bookmakeren har selvfølgelig også live odds på Atletico Madrid vs FCK, så du kan spille på kampen hele vejen til slutfløjtet torsdag aften.

Annonce:

 

FCK – Atletico spilforslag: Begge Hold Scorer ikke odds 1.61

Hjemmeholdet fra Atletico besidder et forsvar som kan jage en skræk i livet på mange formsvage angribere. Selvom det lykkedes for FCK at komme på måltavlen inde i Parken, så bør det blive et andet opgør på Wanda Metropolitano i Madrid.

Atletico Madrid har været suveræne i det defensive i denne sæson. I La Liga har holdet kun lukket 9 mål ind i 24 opgør. På hjemmebane er det kun lykkedes udeholdene at score 4 gange i 12 opgør, så der venter de offesnive spillere hos FCK en mur som ikke bliver nem at komme forbi.

Selvom Atletico Marid med en 4-1 sejr i det første opgø kan tænkes at spare lidt på profilerne, så er det også et københavnsk mandskab, som ikke kan tåle at gå all in opgøret. Med nederlag til FC Midtylland i weekenden er FCK atter presset med at holde sig inde i top 6, og der venter et utrolig vigtig opgør inde i Parken mod OB i weekenden.

Vi regner ikke med noget målfest i Madrid, og vi først og fremmest ikke det lykkedes for FCK at komme på måltavlen. Derfor spiller vi, at begge hold ikke kommer på tavlen. Et spil der giver odds 1.61 hos Leovegas*

Spil på kampen hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

FC København oppe mod alle odds

Det er ikke det vanlige selvsikre FCK hold vi har set i denne sæson, snarere tværtimod. Vi skal tilbage til før år 2000 for at finde den seneste krise på det niveau vi ser i hovedstadsklubben på nuværende tidspunkt. Ståle Solbakkens mandskab virker slet ikke til at kunne få tingene til at fungere og med kun 5 runder tilbage inden slutspillet begynder, står FCK med en reel risiko for ikke at komme med i det.

Selvom kampene mod Atletico kan bruges som en på opleveren, i forhold til Superligaen, så kan det godt blive en hed aften for københavnerne i Spanien. Selvom Atletico foldene sig ud i det første opgør, var det et FCK hold der var på hælene igennem 90 minutter. Stykrforholdet bliver næppe mindre i Madrid, hvor Atletico plejer at være meget stærke.

Spørgsmålet er bare, om FCK overhovedet er tilnærmelsesvis i et gear på nuværende tidspunkt af foråret, hvor de danske mestre kan matche Atletico Madrid. Det første opgør lignede ikke et FCK hold, der kan byde hjemmeholdet op til dans.

 

Atletico Madrid spiller andenviolin i Spanien

Atletico Madrid indtager andenpladsen i La Liga i Spanien, hvor man er 7 point efter ubesejrede Barcelona, som ser ud til at cruise direkte mod mesterskabet i takt med fraværet af Real Madrid i toppen af rækken.

Det er et stærkt Atletico-hold som tager imod FCK, og som – foruden to kvartfinalenederlag til Sevilla i Copa del Rey – har vundet de fleste kampe gennem en længere periode. Det ligner dog ikke en titel til Atletico i år,  hvis den ikke kommer her i Europa League, bliver det formentlig kun til sølvmedaljer i La Liga.

Atleticos trademark har de seneste mange sæsoner været en jerndefensiv, som med rette er blevet kaldt “Europas bedste” i perioder, og som igen ser stærke ud i øjeblikket med tre clean sheets (og tre sejre) i træk inden turen til København.

Atletico Madrid kan samtidig glæde sig over at have Diego Costa klar igen, den stærke angriber var ude af det første opgør med en skade, men forventes tilbage igen. Til gengæld må man se bort fra Savic og Lucas Hernandez, der stadig døjer med skader.

Spil på kampen hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil