Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Juventus – Tottenham odds: Kan Spurs overraske Den Gamle Dame?

0

Juventus Stadium danner rammen om Juve vs Spurs i Champions Leagues 1/8-finaler d. 13/2. Kampen vises på 3+ og på livestream, og du kan se odds på Juventus – Tottenham her.

Tirsdagens største kamp i Champions League står mellem Juventus og Tottenham i Torino, og hos bookmakerne er der lige nu gode odds på kampen, uanset hvem man tror på.

Ser vi på Juventus – Tottenham odds hos LeoVegas*, har bookien odds 2.02 på Juventus, så der er mere end double up på pengene, hvis favoritterne vinder.

Uafgjort giver pengene 3.25 gange igen, mens der er et flot odds 4.50 på Tottenham til Spurs-fans og dem der tror på Eriksen og Co. på Juventus Stadium tirsdag aften.

Spil på kampen hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Juve vs Spurs spilforslag: Odds 2.32 på Over 2,5 mål

Juventus har et dilemma før kampen mod Tottenham, for Juve skal frem over stepperne og sikre et godt udgangspunkt før returkampen på Wembley, men samtidigt kan man ikke risikere at Tottenham kommer på tavlen med et eller flere vigtige udebanemål.

Tottenham er dog et af Europas bedste hold, når tingene for alvor kører for Harry Kane og Co., og det gør de for tiden. Spurs vandt senest det vigtige derby mod Arsenal med 1-0, og er for alvor med i medaljekampen i Premier League i år. Selv om Juventus er gode på hjemmebane, forventer vi at se Tottenham på tavlen i kampen, og det tvinger immervæk Juventus til at satse offensivt i jagten på en sejr i første kamp.

Der er selvfølgelig en risiko for en klassisk italiensk 0-0’er, hvor Juventus vil gå efter at afgøre løjerne på Wembley, hvor udebanemål tæller dobbelt. Tror man mere på den variant, kan man få odds 8.00 på 0-0. Spørgsmålet er dog, om Juventus kan holde Tottenham fra fadet i 90 minutter. Vi tror det ikke, selv om Juventus har holdt nullet i 16 kampe i træk og vandt 7-0 i seneste hjemmekamp(!).

De fleste forventer et målfattigt opgør her, hvilket presser oddset på en målrig kamp i vejret. Vi finder god værdi i Over 2,5 mål til odds 2.32 hos LeoVegas.dk

Spil på kampen hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Juventus med 16 clean sheets i træk

Den Gamle Dame fra Torino giver ikke ved dørene, for i de 16 seneste kampe er det ikke lykkedes modstanderne at score mod Juventus. Sampdoria scorede tre gange i Juventus’ seneste nederlag, som blev spillet d. 19. november 2017. Siden har Juve ikke lukket et mål ind, og det ser naturligvis svært ud på forhånd for gæsterne fra London.

Seneste hjemmekamp vandt Juve med 7-0 over Sassuolo, hvor Higuain blev noteret for et hattrick med kampens tre sidste scoringer. Den seneste Juve-kamp blev spillet i lørdags på udebane i Firenze, hvor de zebrastribede slog Viola med 2-0. Her lukkede og slukkede Higuain med målet til 2-0 for Juve, og han ligner altså et godt bud på en målscorer for Juventus i  kampen mod Spurs. Scorer Higuain kampens første mål, udløser det odds 4.25.

Juventus har nået finalen i Champions League i to af de seneste tre sæsoner, men tabte begge til Barcelona og Real Madrid. I år har Juventus bestemt chancen for at gå hele vejen, men de kommer allerede nu på hård modstand mod et formstærk Tottenham-mandskab.

Skulle Juventus vinder Champions League i år, giver det odds 19.00 hos LeoVegas, hvor Tottenham giver odds 26.00.

Se alle vinder odds på Champions League her >

 

Tottenham kan overraske på Juventus Stadium

Juventus Stadium danner rammen om Juve vs Tottenham (foto: shutterstock)

Tottenham kæmper en indædt fight med Chelsea om tredjepladsen i Premier League, og kommer ind til kampen mod Juventus i god form. Sejren i weekenden i London-derbyet mod Arsenal gjorde det til 12 kampe i træk uden nederlag.

Tottenham var også i suveræn form i Champions League i efteråret, hvor det blev til fem sejre i seks gruppekampe i en ellers svær pulje med bl.a. Real Madrid og Dortmund. Men på det seneste har man haft svært ved at slå hold som Newport County på udebane, så der er ingen tvivl om, at Spurs skal bringe deres A-game med sig til Torino, hvis Nordlondons fineste vil videre i årets Champions League.

Læs også: Real Madrid vs PSG odds og livestream

Spurs mødte Juventus senest i en testkamp på Wembley i sommeren 2017, hvor Tottenham dengang sejrede med 2-0. Ellers er det tyndt med indbyrdes historik mellem de to hold, og Christian Eriksen og Co. får altså chancen for at skrive et episk stykke Spurs-historie tirsdag aften i Italien.

Tror man på den danske Tottenham-stjerne scorer første mål i kampen, giver det et imponerende odds 16.00 på Eriksen hos LeoVegas*.

Spil på kampen hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Live stream Juventus vs Tottenham hos Viaplay

Viasat ejer rettighederne til at vise Champions League i TV, og derfor er det ikke muligt at se Champions League-fodbold på bookmaker livestream i Danmark.

Leder du efter muligheden for at live streame Champions League-kampene og Juventus vs Tottenham Tirsdag d. 13. februar, kan du søge mod streamingtjenesten Viaplay, som tilbyder livestream fra stort set alle Champions League-kampe i sæsonen 2017/18.

Det kræver et betalingsabonnement hos Viaplay for at kunne se den store sportspakke med bl.a. Juventus vs Tottenham, og det kan du læse mere om direkte hos udbyderen. Men så får du også adgang til alt fodbold på Viaplay

Se Champions League livestream her >>