Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Östersunds – Arsenal odds: Scorer begge hold på Jamtkraft Arena?

0

Östersunds står overfor klubbens største kamp nogensinde, når Arsenal gæster svenskerne. Find de bedste Ostersunds vs Arsenal odds og læs vores optakt med spilforslag på kampen. 

Arsenal rejser en tur til Sverige for at tørne sammen med Östersunds. Med under 50.000 indbyggere hører byen bestemt til en af de mindre byer som storholdet har lagt vejen forbi.  Arsenal er storfavoritter til opgøret, men Östersunds har gjort det overraskende godt I Europa League, og vejromstændighederne kan blive et problem for London klubben.

Hos LeoVegas er The Gunners favoritter til odds 1.44, mens en svensk sejr står i odds 7.00. Ender kampen uden vinder, er der odds 4.50 at hente.

Spil på LeoVegas >>

Læs mere om Östersunds vs Arsenal odds i optakten forneden, hvor vi også kommer ind på vores spilforslag på kampen.

 

Östersunds vs Arsenal spilforslag: Begge hold scorer til odds 2.10

Selvom Arsene Wenger har sparet nøglespillere i alle kampe i Europa League, har holdet alligevel kvalificeret sig til 32-dels finalerne uden problemer. De står overfor et overraskende stærkt svensk hold, og vil uden tvivl forsøge at få arbejdet gjort færdigt allerede i første opgør.

Arsene Wenger vil formentlig benytte sig af nyerhvervede Pierre-Emerick Aubameyang og Henrikh Mkhitaryan, og derfor er det svært ikke at forestille sig en Arsenal sejr her. Östersunds har dog gjort det fantastisk i Europa League, og de kommer ikke til at overgive sig uden kamp.

Vi tror derfor på, at begge målmænd får lov til at hente bolden ud af deres netmasker. Opgøret bliver formentlig spillet i -7 grader, og det er en kæmpe fordel for de standhaftige svenskere. Arsenals mandskab besidder dog meget mere kvalitet i truppen, hvorfor en sejr til The Gunners virker uundgåeligt. Vi forestiller os et 1-2 eller 1-3 resultat til Arsenal.

Vi anbefaler derfor et spilforslag på, at begge hold scorer til odds 2.10 hos LeoVegas

Spil på LeoVegas >>

 

Östersunds ubesejret på Jamtkraft Arena

Svenskerne har spillet fantastisk på deres hjemmebane, Jamtkraft Arena. På nuværende tidspunkt har de en ubesejret stime på ti kampe. I perioden er det blevet til syv sejre og tre uafgjorte. I Europa League er hjemmebanen også forsvaret godt, hvor man indtil videre er ubesejret.

Östersunds har slået hold som PAOK, Hertha Berlin og Zorya mens hold som Malmö og Atheltic Bilbao er blevet begrænset til et uafgjort resultat. Det er derfor ikke heldigt at vi finder Östersunds i knock-out runderne.

Vi kan blot håbe, at de positive takter fortsætter i mod Arsenal, så der stadig er noget at kæmpe for på Emirates Stadium. Det burde dog kunne lade sig gøre, da Arsenal kun har vundet én ud af ni udebanekampe siden starten af december.

 

Arsenal i forfærdelig udebaneform

The Gunners rejser til Sverige blot få dage efter et skuffende 1-0 nederlag til Tottenham, som kommer i kølvandet på et hav af dårlige resultater på udebane. I Sverige håber de dog at kunne genfinde noget selvtillid, og hoppe tilbage på vindersporet.

De er storfavoritter til at gå videre til næste runde af Europa League, men det er ikke sikkert det bliver lige så nemt som Arsene Wenger håber på. Blot én sejr i ni udebanekampe er det blevet til, men det skal dog nævnes, at de ni kampe har været i mod væsentlig bedre modstandere end Östersunds.

Arsenal har nogen fantastiske spillere, og tilgangen af Pierre-Emerick Aubameyang og Henrikh Mkhitaryan skal nok blive en succes. Vi så en forsmag på det i mod Everton, hvor de sablede Sam Allardyces mandskab 5-1. Nederlaget til Tottenham var dog en skuffelse, men ikke helt uforventet set fra et objektivt synspunkt.

Spil på LeoVegas >>