Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Premier League

Her på Oddsforum.dk kan du følge Premier League-sæsonen 2017/18 fra start til slut. Her finder du løbende odds på hvem der vinder Premier League samt odds og spilforslag på kommende Premier League-kampe i vores nyheder.


Odds på Kampe | Odds på Vinder | Odds på Topscorer
Kampprogram | Stillingen | Nyheder


Læs om indeværende sæson, og se hvem danskerne er netop nu i Premier League forneden i vores optakt til sæsonen 2017/18 i England.

 

Optakt: Premier League 2017/18

I vores optakt til Premier League-sæsonen pegede vi før sæsonstarten på flere hold som potentielle mestre, og blandt favoritterne var selvfølgelig de regerende mestre fra Chelsea, der imponerede stort i sidste sæson.

Vi skriver dog december i kalenderen nu, og her hvor sneen daler ude foran vore vinduer, og den engelske Premier League går ind i det tætte og  normalt afgørende juleprogram, er det Manchester City som er stukket af fra konkurrenterne, og ser ud til at løbe med titlen i år.

Det afspejles også i oddsene på vinderen af Premier League, hvor Man City lige nu er kæmpe favoritter til odds 1.05, og hvor der således er tårnhøje odds på alle konkurrenterne fra United, Chelsea, Spurs, Arsenal og Liverpool.

Det kunne lige en forsinket julegave til de odds-spillere som før sæsonen lagde deres skillinger på Pep Guardiolas mandskab som engelske mestre, for fortsætter City deres imponerende form gennem december, mens konkurrenterne taber yderligere terræn i guldkampen, vil flere bookmakere formentlig udbetale vindervæddemål på City allerede i starten af det nye år.

 

Stor spænding i bundstriden ved juletid

At rykke ud af Premier League koster mange millioner tabte pund i næste sæson for de implicerede klubber, og nedrykningsstriden i Premier League er altid spændende at følge i den sidste halvdel af sæsonen.

Særligt i år ser 2018 ud til at byde på en drabelig nedrykningskamp, for her få dage før jul, er halvdelen af klubberne i Premier League indenfor fire point fra nedrykningsstregen.

Det  betyder at en bred vifte af klubber er i decideret nedrykningsfare, og hvem der ender med at snuppe den dyre tur ned i Championship må tiden vise. Flere bookies har selvfølgelig også odds på hvem der rykker ud af Premier League i år.

Man kan krydse fingre for at danskerklubberne i Premier League klarer frisag, og i det næste afsnit kan du se i hvilke klubber der netop  nu huserer i den bedste engelske række.

 

Danskerne i Premier League i år

Billede af Christian Eriksen i aktion for Tottenham.

Christian Eriksen, Tottenham. (foto: shutterstock)

I år er der, vanen tro, en række danskere repræsenteret i den bedste engelske fodboldrække, og hvis du vil følge danskerne i Premier League, kan du danne dig et overblik over dem og deres klubber her:

Danskere i Premier League 17/18
Andreas Christensen Chelsea
Christian Eriksen Tottenham
Kasper Schmeichel Leicester City
Pierre Emil Højbjerg Southampton FC
Mathias “Zanka” Jørgensen Huddersfield Town
Jonas Lössl Huddersfield Town
Philip Billing Huddersfield Town
Jakob Haugaard Stoke City
Anders Lindegaard Burnley FC

 

Huddersfield Town er i denne sæson et særligt spændende bekendtskab i Premier League, set med danske øjne, for denne sæsons oprykkere har hele tre danskere i truppen.

Hele fire målmænd har Danmark i den bedste engelske række, hvor Dannebrog repræsenteres i form af Anders Lindegaard, Jakob Haugaard, Jonas Lössl og selvfølgelig Kasper Schmeichel.

Derudover bliver det spændende at følge forsvarskometen Andreas Christensens videre udvikling hos Chelsea, hvor han efterhånden har tilkæmpet sig en fast plads i startelleveren, og ser ud til at blive en verdensklasse styrmand i centerforsvaret – selvfølgelig til gavn for det danske landshold ved VM.

Den danske superstar i Premier League er selvfølgelig Christian Eriksen, som gør sig hos Tottenham Hotspur – i hvert fald lidt endnu. Der har været bud efter Eriksen på det seneste hos topklubberne i Europa, og han er således rygtet i forbindelse med både Barcelona, Real  Madrid og Paris St. Germain. Hvem der får lov at snuppe Eriksen, hvis Spurs overhovedet vil sælge, må tiden vise.

 

Hvem viser Premier League i TV?

Millioner af TV-seere stempler ind fra rundt omkring på kloden, når bolden triller i den engelske Premier League. Men hvilke danske TV-kanaler viser Premier League i denne sæson?

Heldigvis er vi danskere så  heldige, at Premier League er en attraktiv vare for TV-selskaberne, og det betyder at en bred vifte af kanaler viser de forskellige kampe.

I denne sæson kan du se Premier League i TV hos f.eks. 6’eren, TV3+ og TV3 MAX, men flere og flere danskere ser kampene hos streamingtjenesten Viaplay, hvor man har endnu flere kampe at vælge imellem, og har mulighed for at se kampene forskudt.