Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Serie A 2017/18

Hvem vinder Serie A i år?

Serie A er den bedste, italienske fodboldrække, og du kan undervejs i sæsonen følge med her på siden og få nogle af de bedste spilforslag på Serie A fra os og vores brugere.

Se odds på vinderen af Serie A >

Serie A er en af verdens mest populære fodboldligaer, og med storhold som Juventus, Inter, AC Milan, Roma, Lazio og mange andre, så er det heller ikke så underligt. Efter en længere årrække, hvor der ikke har været den store økonomi i italiensk fodbold, er Serie A nu ved at være tilbage på fordums styrke, og du kan hver uge følge de vigtigste kampe fra støvlelandet i dansk TV.

Det betyder topopgør på nogle af fodboldens mest ikoniske stadions, kogende stemning på tribunerne og ikke mindst fremragende fodbold fra Serie A, hvor det historisk set har været mere vigtigt at holde modstanderen fra at score, end det nødvendigvis har været selv at score.

Med årene er taktikken dog blevet lidt mindre striks, og der er begyndt at komme mange mål i kampene, i forhold til hvordan det var i 80’erne og 90’erne.

Paolo Maldini er aktuelt den spiller, der har været på banen i flest kampe i Serie A med 647 kampe i perioden 1985-2009, men med blot tyve kampe mindre har nummer to på listen, Gigi Buffon, stadig chancen for at slå Milans legendariske back. Buffon er herudover den eneste på top-10 listen over spillere med flest kampe, der stadig er aktiv.

 

Følg Serie A-sæsonen 2017/18

Her på Oddsforum kan du få overblik over kampprogrammet, stillingen, vores brugeres spilforslag på rundens kampe, og de aktuelle odds på ligaen. Spil på topscoreren i Serie A, hvem der bliver mester, hvem der rykker ned til Serie B eller bare på, hvem der vinder de enkelte kampe!

Herudover kan du finde specialtilbud på kampe, spillere og forhøjede odds fra de forskellige bookmakere her på siden, efterhånden som sæsonen skrider frem. Der vil derudover løbende komme en række specialodds og kombinationsodds, som ofte kan være ganske indbringende.

Lige nu ligger Napoli i spidsen, og er således favorit til at vinde Serie A for første gang siden 1990, hvor Diego Maradona førte holdet fra Italiens sydspids til deres (og hans) andet Scudetto.

Herefter følger de klassiske storklubber som Juventus, AC Milan, Inter, Roma og Lazio, der alle stræber efter at nå, om ikke mesterskabet, så i hvert fald Champions League-pladserne, der økonomisk betyder så meget for den enkelte klub.