Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Serie A Topscorer Odds: – Hvem scorer flest mål i 2017/18?

Hvem bliver den største målsluger i Italien i år, og snupper titlen som topscorer i Serie A? Se odds på sæsonens Serie A-topscorer forneden.

Ciro Immobile: 3.00 Mauro Icardi: 4.00
Paolo Dybala: 5.00 Dries Mertens: 7.00
Edin Dzeko: 10.00 Gonzalo Higuain: 18.00
Andrea Belotti: 51.00 Patrick Cutrone: 51.00
Nikola Kalinic: 51.00 Lorenzo Insigne: 76.00

* Odds er fundet hos Unibet.

Spil på Serie A hos Unibet >>

 

Odds på Capocannonieri – Topscoreren i Serie A

Ciro Immobile tørner ud for Rom-klubben Lazio. (foto: shutterstock)

Serie A har traditionelt budt på nogle af de skarpeste angribere i verden igennem hele dens levetid, blandt andet spillere som vores egen Preben Elkjær, Jon Dahl Tomasson og nu om dage er det så Andreas Cornelius, der skal løfte arven for Atalanta som dansk angriber i den bedste, italienske række.

Det bliver dog næppe danskeren, der kommer til at slå hidsige typer som Dries Mertens, Mauro Icardi og Gonzalo Higuain af listen, for det er alle spillere af højeste, internationale klasse, og som kan lave ballade i ethvert forsvar i verden.

De fleste bookmakere udbyder odds på, hvem der ender på toppen af topscorerlisten i Serie A, det, man kalder for ”Capocannonieri”, og sådan er det da også i denne sæson.

Største favorit lige nu er Lazios ustyrlige Ciro Immobile, der har lavet 13 mål i 10 kampe i skrivende stund, hvilket er halvdelen af holdets mål i denne sæson.

Han giver odds 3 hos Unibet, hvis han ender på toppen af topscorerlisten. Inters unge anfører, Mauro Icardi, giver odds 4.00, men han er dog aktuelt med 11 mål i sæsonen indtil nu to mål efter Immobile. Begge spillere er straffesparksskytter på deres mandskaber, og det trækker naturligvis op.

 

Dybala eller Mertens kan overhale Immobile

Også Juventus diamant og offensive styrmand Paolo Dybala har lavet 11 mål indtil videre, men han giver dog odds 5,00 på en topscorertitel. Man må også forvente, at han som sæsonen skrider frem overlader en del af målscorerpligterne til den hidtil lidt uskarpe angriber Gonzalo Higuain, der ikke har haft meget træf i støvlerne i sæsonstarten.

Endelig er der Napolis lilleputangriber Dries Mertens, der dog har fundet meget plads under armene på forsvarsspillerne i denne sæson og indtil videre sat 9 mål ind for at følge op på de hele 28 mål, han i sidste sæson satte ind.

Det var dog ikke nok til at blive topscorer, for det gjorde Romas Edin Dzeko med 29 mål. I denne sæson er han dog begyndt lidt blødere, og der står lige nu noteret et 7-tal ud for bosnieren på topscorerlisten. Hvis du tror, han kommer tilbage i top, så kan du få odds 10.00 på det, mens Mertens giver odds 7.00.

Mertens var i sidste sæson udset til en rolle som kantspiller, men efter polske Milik blev korsbåndsskadet, rykkede Mertens ind centralt på holdet, hvilket har været en stor succes, på trods af hans lille størrelse.

Mertens hurtighed og driblestyrke gør ham til et stærkt offensivt kort imod hold med store, defensive spillere, og han passer perfekt ind med de andre spillere i Napolis offensiv, der heller ikke ligefrem er store trusler i luftrummet.