Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Serie A Vinder Odds: – Hvem bliver italienske mestre?

Hvem vinder Serie A i denne sæson? Juventus var som altid store favoritter før sæsonen, men lige nu er det Napoli som fører Serie A og favoritfeltet hos bookmakerne.

Unibet har masser af odds på den italienske Serie A, og selvfølgelig også vinderspil på hvem der vinder scudettoen i Støvlelandet i år.

Spil på vinderen af Serie A hos Unibet, hvor der lige nu er følgende vinder odds på de største favoritter:

Napoli: 1.90 Juventus: 2.30
Inter: 10.00 Roma: 21.00
Lazio: 41.00 Milan: 61.00
Atalanta: 201.00 Fiorentina: 201.00

* Odds er fundet hos Unibet. Oddsene er genstand for ændringer i løbet af sæsonen.

Spil på Serie A hos Unibet >>

 

Odds på vinderen af Serie A: – Napoli eller Juventus?

Napoli ligger klart nummer et efter ti runder, med Juventus, Lazio og Inter halsende efter sig. Meget kan dog nå at ske endnu i Serie A, hvor især de forsvarende mestre fra Juventus før har vist, at de er i stand til at indhente forspring og vinde mesterskaber på ren og skær stabilitet og en defensiv, der hører til blandt de allerbedste i verden – også selvom man har måttet sælge Leo Bonucci til rivalerne fra AC Milan.

Netop nu er det de ganske suveræne Napoli, der står som favorit til at vinde Serie A hos Unibet, og de giver dermed odds 1,90, hvis de kan fejre mesterskabet ved sæsonafslutningen. Maurizio Sarris mandskab spiller da også forrygende fodbold, og de scorer i snit hele 3 mål på kamp, så her kan man i hvert fald ikke tale om taktisk, kedelig fodbold, men nærmere totalfodbold.

Herefter følger Juventus, som du kan få odds 2,30 på hos Unibet, hvis de kommer tilbage og genvinder mesterskabet i det, der måske er Gianluigis Buffons sidste sæson i målet for de zebrastribede fra Torino.

Hvis Mauro Icardi kan føre Inter til tops i ligaen for første gang siden José Mourinho forlod klubben, så er der odds 10 at hente, mens du får odds 21 på et mesterskab til hovedstaden og Roma.

Umiddelbart ser det dog ud til, at der endnu er god værdi på en Napoli-sejr, hvis de kan undgå skader til de bærende spillere i truppen, og her er det især vigtigt at holde kvartetten Marek Hamsik, Lorenzo Insigne, Dries Mertens samt José Callejon fri fra større problemer, da det er dem, der trækker i de offensive tråde hos Napoli, og som er med til at gøre napolitanerne til Europas måske bedst spillende hold i 2017.

 

Serie A gennem tiderne

Serie A har i flere år været domineret af Juventus, der har hevet mesterskaber hjem som perler på en snor, men der er indtil flere seriøse bejlere til mesterskabet hvert år, som f.eks. de to Milano-klubber, Napoli og Roma.

Pr. 2017/18 har Juventus vundet langt flest ”Scudettos”, nemlig 33, mens AC Milan og Inter Milan har vundet 18 hver. Herudover har Roma vundet 3 gange, mens lillebror fra Lazio samt Napoli har vundet to gange hver. Napolis to mesterskaber faldt begge under Diego Maradonas ”regeringstid”, men i denne sæson ser det altså ud til, at de har planer om at løfte pokalen.