Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Super Bowl LII: Se odds og live stream Patriots vs Eagles

Se odds på Super Bowl LII som byder på New England Patriots vs Philadelphia Eagles. Super Bowl 2018 spilles d. 4. februar – natten til mandag d. 5. dansk tid.

De forsvarende Super Bowl Champions, New England Patriots, er favoritter til at genvinde Vince Lombardi-trofæet, når det går løs i Super Bowl LII mod Philadelphia Eagles d. 4. februar i USA.

Læs også: Se bookmakernes bedste Super Bowl tilbud

Ser vi på Super Bowl odds hos bookmakeren LeoVegas*, er der lige nu odds 1.44 på New England Patriots, mens Philadelphia Eagles giver odds 2.88. Derudover tilbyder bookmakeren selvfølgelig liveodds og flere end 123 oddsmarkeder på Super Bowl før kick off.

Se Super Bowl odds hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Årets Super Bowl spilles på U.S. Bank Stadium i Minnesota, og kan ses direkte på Tv3+ eller på livestream hos Viaplay.dk.

Læs mere om at live streame Super Bowl 2018 forneden, hvor du også finder vores store optakt med spilforslag til Super Bowl LII.

 

Live stream Super Bowl 2018 på nettet hos Viaplay

Der findes desværre ingen bookmakere som har rettighederne til at vise Super Bowl på livestream til deres kunder.

Ønsker du at live streame Super Bowl lovligt og i en god kvalitet, kan du i stedet kigge mod Viaplay.dk, som har rettighederne til at vise årets Super Bowl.

Et abonnement på sportspakken hos Viaplay.dk, inkl. Super Bowl livestream, koster fra 269 kr. pr. md.

Som kunde hos Viaplay.dk kan du livestreame masser af sport i løbet af sæsonen, bl.a. fodbold fra den danske Superliga, Premier League og Champions League, men altså også se live stream fra NFL og Super Bowl.

Læs om livestream hos Viaplay.dk >>

 

Super Bowl LII Optakt: Patriots vs Eagles

– af NFL-ekspert Alex Rye

Som altid møder vinderne af de to konferencer hinanden i Super Bowl, men her slutter lighedstegnene også for de to finalister. På den ene side har vi nemlig de forsvarende mestre fra New England, mens vi på den anden side har et hold, der for første gang siden 2013 er med i slutspillet, og som aldrig har vundet Vince Lombardi-trofæet.

Det er dog heller ikke gået ubemærket forbi oddssætterne, der stærkt forventer, at Patriots bliver den første back-to-back mester siden de sidst formåede at gøre det i 2003-2004, hvor en sejr til Brady og Belichick var på odds 1.44 hos LeoVegas, da markedet åbnede. Omvendt giver underdogs’ne fra Philadelphia 2.80 gange pengene igen, hvis de skulle formå at overraske.

De to mandskaber kvalificerede sig til finalen, da de i sidste uge vandt deres respektive conferences. Mens Eagles havde styr på seancerne fra start til slut og hev en komfortabel 38-7 sejr hjem, var der større problemer i Patriots lejren, hvor man overraskende var bagud til Jacksonville Jaguars i store dele af kampen. Det var først i kampens døende minutter, at Patriots tog føringen tilbage uden modsvar fra Jacksonville.

 

Optakt: New England Patriots

Tom Brady og Patriots jagter back-to-back Super Bowl-sejr (foto: shutterstock)

Kort før sæsonstart havde bookmakerne Patriots som forhåndsfavorit til at lande i Super Bowl ovenpå deres flotte præstation i den forgangne sæson, og med forstærkninger i både defense samt offense i off-season, var der endda tale om de kunne gå ubesejret igennem hele den regulære sæson.

Den drøm blev allerede knust i første runde, da Kansas City Chiefs besejrede Patriots 27-42 på hjemmebane.

Man kom dog hurtigt på benene igen i de efterfølgende runder med sejre over Saints og Texans, men da man stødte på Carolina Panthers i Week 4, var den gal igen. Man fik aldrig kontrol over kampen, og endte med at tabe 30-33, hvorefter snakken gik på, at Patriots ikke havde et stærkt nok hold til at gå i Super Bowl, da man allerede nu havde en 2-2 record.

Brady og Belichick fik dog modbevist kritikkerne henover de efterfølgende to måneder, hvor man formåede at vinde alle otte kampe i perioden. Det var også forventet, at sejrsstimen meget let ville blive til ni i træk da man i den kommende runde stod overfor Miami Dolphins, men en tam indsats resulterede i en 27-20 sejr til Miami Dolphins.

Som en konsekvens af det nederlag var AFC’s top seed lige pludseligt i Pittsburgh Steelers hænder, da de lå på førstepladsen, men det var en kort fornøjelse, da Patriots slog Steelers blot fem dage efter for at tage førstepladsen i AFC tilbage igen og kunne gå ind til slutspillet med hjemmebanefordel.

 

Tom Brady & The Comeback Kings

Der er ingen tvivl mere. New England er det absolut farligste hold at have en føring mod i fjerde quarter, hvilket cementerede sig i dette års Conference Championships, da de endnu en gang stjal en komfortabel føring fra deres modstander. Jovist var søndagens spektakel ikke i samme kaliber som deres 28-3 comeback mod Atalanta Falcons i sidste års Super Bowl, men på mindre end ti minutter formåede Belichicks drenge at vende det hele på en tallerken i mod ligaens måske bedste forsvar.

Igennem de to play-offs kampe har Patriots’ defense overordnet set gjort det fornuftigt, mens holdets helt store stjerne, 40-årige Tom Brady, også har været i fin form.

artiklen fortsættes under billedet

Tom Brady kan også score udenfor banen. Her ses han sammen med sin brasilianske hustru, modellen Gisele Bündchen (foto: shutterstock)

Den femdobbelte Super Bowl vinder har været god for 627 passing yards, fem touchdowns og nul interceptions i de to slutspilssejre, mens en meget omdiskuteret skade på højrehånden ikke så ud til at volde ham store problemer.

Læs også: Tom Brady vinder sin sjette Super Bowl ring

Både Brandin Cooks og Danny Amendola trådte i karakter da det var aller vigtigst, mens tight end, Rob Gronkowski, måtte forlade kampen allerede efter 2. quarter. Fraværet af Gronkowski spiller en betydelig karakter, men det er vigtigt at huske på, at Patriots heller ikke var i besiddelse af den store playmaker i sidste års udgave af Super Bowl.

 

Optakt: Philadelphia Eagles

Philadelphia Eagles jagter første Super Bowl-sejr i historien (foto: shutterstock)

I dag må Philadelphia Eagles’ fans gå rundt med et stort smil på læben, men igennem store dele af sæsonen har det nærmere været neglebidende, end morsomt, at være Eagles fan.  Sæsonen startede skidt ud med blot én sejr i tre kampe, og det lignede endnu en skuffende sæson, der blot skulle overstås, men ud af det blå var man på en sejrsstime på ni kampe, der strækkede sig fra Week 4 til Week 12, og pludseligt var man ligaens absolut hotteste emne.

En stor del af den ære skal tildeles holdets helt store stjerne, Carson Wentz, der ovenpå en skuffende rookie sæson med 16 touchdowns og 14 interceptions, lignede en mand med over 10 år på bagen i NFL, da han kastede 3,296 yards for 33 touchdowns og blot syv interceptions. Han kastede mindst to touchdowns i 10 ud af hans 13 kampe, og var længe favorit til MVP-titlen før hans sæson sluttede i Week 14 mod Rams, da han pådrog sig en alvorlig skade.

Den pludselige skade til Wentz fik voldsomme reaktioner i Eagles’ fanbase, og det føltes næsten som en begravelse inde på de sociale medier hos Eagles. Ind kom Nick Foles som stedfortræder, og selvom mange nok håbede på, at Foles var god nok til at sikre dem divisionstitlen, var der nok ingen der turde håbe på, at han ville kunne fører dem til en plads i Super Bowl. Ikke desto mindre blev det en realitet.

 

Eagles jagter første Super Bowl-sejr

Håbet og drømmen om en Super Bowl titel lever igen i bedste velgående i Philadelphia, når de løber ind til deres tredje Super Bowl i klubbens historie. Eagles er underdogs i finalen mod Patriots, men det er en status de har vendt sig til, eftersom de også var underdogs i mod Atlanta Falcons og Minnesota Vikings.

Til trods for at stå overfor et af ligaens bedste defenses, gjorde Nick Foles og resten af angrebet betydelig skade i Vikings’ forsvar, da de endte på hele 456 total yards. Nick Foles var en stjerne i Carson Wentz’ fravær, hvor han kastede 598 passing yards, tre touchdowns og nul interceptions i de to slutsspilskampe. Running back Jay Ajayi havde også succes i mod Vikings, da han løb 73 yards på 18 carries. Tight end, Zach Ertz, var stille i mod Atlanta Falcons, men var fantastisk i mod Vikings, da han havde otte catches for 93 yards. Foles har vist, at Eagles roligt kan stole på ham som quarterback, og det betyder, at det store pres på running back’sne skuldre er aflastet, da de nu kan balancere kaste- og løbeangrebet noget bedre.

Eagles’ defense spillede til en høj karakter i begge kampe i slutspillet, hvor de kun har tilladt to touchdowns. De var samtidig også aggresive og pressede Keenum, hvilket fik ham til at kaste 20 incomplete passes.  Samlet set fik Falcons og Vikings kun lov til at indkassere 156 rushing yards på dem. Philadelphia Eagles sluttede den regulære sæson af med ligaens absolut bedste rush defense, og indkasserede i gennemsnit 18.4 point pr. kamp, hvilket var ligaens fjerde bedste statistik.

 

Super Bowl Spilforslag: Odds 7.00 på Half Time-vendepunkt

Det her bliver en interessant Super Bowl. De erfarne og forsvarende mestre fra New England i mod de nye drenge fra Philadelphia, som vi skal forvente bliver en fast del af toppen imens Carson Wentz er bag roret. Jeg kunne sagtens forestille mig, at Patriots trak det erfarne kort og gav Eagles en lærestreg de sent vil glemme, men omvendt kunne jeg også forestille mig et Eagles mandskab, som gav dem kamp til stregen.

Man skal ikke tage noget fra Eagles, men hold kæft en tam præstation af Vikings, der fik holdet og især Foles til at se en klasse bedre ud end de egentlig er. Omvendt skal man ikke tage noget fra Patriots, der havde store problemer, men det var også i mod et overraskende velspillende Jaguars mandskab.

Patriots har det med at starte langsomt i de store kampe, hvorefter rutinen sparker ind i anden halvleg, hvorfor et spil på at Eagles fører til halvleg, men Patriots vinder kampen til odds 7.00 hos LeoVegas, virker som et fint longshot.

  • HF/FT: Eagles/Patriots: (inkl. OT) til odds 7.00

Se Super Bowl odds hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Pointfattig Super Bowl i år? Odds 1.90

Jeg kunne også godt forestille mig, at vi får en noget pointfattig Super Bowl i år. Eagles’ defense har kun tilladt 17 point i de seneste to playoffs kampe, og jeg tror de holder fint styr på Brady og company i løbet af de fire quarters.

De neutraliserede Matt Ryan i Divisional Playoffs og fik Keenum til at kaste 20 incompletions, mens de har ligaens bedste rush defense, så det burde ikke være en motorvej ned til deres red zone. Selvom Patriots’ defense så sårbare ud i mod Bortles og Jaguars, så skal man ikke glemme, at det var første gang Patriots stod overfor et hold som Jags, og de blev noget overraskede over deres firepower. Jeg tror ikke de laver samme fejltagelse igen.

  • Under 48.5 point hos LeoVegas til odds 1.90

Se Super Bowl odds hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Patriots vinder med mindst syv point: Odds 2.14

Sidst men ikke mindst skal vi have et mere sikkert bet på kampudfaldet til et af de to hold. New Englands TE Rob Gronkowski så sig nødsaget til at forlade kampen i AFC Championship kampen mod Jacksonville Jaguars med en potentiel hovedrystelse, men rygterne går på, at han skulle være klar til Super Bowl. Patriots har ligaens anden bedste angreb, så det er perfekt for Brady at Eagles’ defense er specialister imod løbet og kun rangeret som ligaens 17. bedste i mod kastespillet. Jeg tror ikke vi får en kamp som Falcons – Patriots, men jeg tror Patriots kommer bagud, men at det bliver så tidligt i kampen, at de når at vende det til en komfortabel sejr på mindst 7 point.

  • Patriots -6.5 (inkl. OT) til odds 2.14

Se Super Bowl odds hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil