Web
Analytics Made Easy - StatCounter

WTA Skt. Petersburg: Se Wozniacki vs Kasatkina odds og live stream kvartfinalen

0

WTA-turneringen i Skt. Petersburg er nået til kvartfinalerne, hvor Caroline Wozniacki møder Daria Kasatkina. Live stream Wozniacki vs Kasatkina på nettet og se odds på kampen her.

Den nybagte Grand Slam-vinder, Caroline Wozniacki, cruisede som forventet videre mod 16-årige Potapova i anden runde af WTA Skt. Petersburg 2018, og møder nu den 20-årige Daria Kasatkina som indtager 23. pladsen på verdensranglisten.

Bookmakeren bet365 viser Caroline Wozniacki vs Daria Kasatkina livestream til sine aktive kunder, og ser vi på odds på Wozniacki vs Kasatkina hos bet365, er der netop nu odds 1.36 på Caroline, mens bookmakeren giver odds 3.25 på Kasatkina*.

Se odds og livestream hos bet365.dk >>

* Odds er genstand for ændringer. R/v gælder | IP Restriktioner | +18 Ansvarligt Spil

Kampen er programsat til i dag, fredag d. 2. februar, kl. 16.30, og vises desværre ikke på dansk TV. Til gengæld kan kampen mellem Caroline Wozniacki og Daria Kasatkina ses på livestream på nettet, hvilket du kan læse mere om forneden.

 

Live Stream Wozniacki vs Kasatkina på nettet hos bet365

Bookmakeren bet365 giver dig muligheden for at følge Wozniackis kvartfinale-kamp i WTA Skt. Petersburg, da man som aktiv kunde hos bookmakeren frit kan live streame Wozniacki vs Kasatkina på nettet.

For at kunne se Caroline Wozniacki vs Daria Kasatkina livestream, kræver det, at du har penge stående på din konto eller har spillet indenfor de seneste 24 timer hos bookmakeren.

Med bet365s liveodds på Wozniackis kvartfinale mod Kasatkina lige ved hånden, mens der streames, er det da også værd at have lidt skillinger stående på kontoen.

Se odds og livestream hos bet365.dk >>

*  R/v gælder for stream | IP Restriktioner | +18 Ansvarligt Spil

 

Kasatkina kan blive hård modstand for Wozniacki

Danske Caroline Wozniacki i aktion (arkivfoto: shutterstock.com)

Caroline indtrådte som første-seedet direkte i anden runde af WTA Skt. Petersburg i år, hvor modstanderen var den kun 16-årige Wimbledon-juniormester anno 2016, Anastasia Potapova.

Det blev en ensidig affære, som Caroline vandt med 6-0, 6-1, og hvor den unge modstander gang på gang blev udspillet, og flere tilfælde måtte kaste med ketsjeren for at forsøge at ramme Carolines returneringer.

Alt i alt en nem sejr for Caro, som nu skal op mod væsentligt hårdere modstand i Daria Kasatkina. Den 20-årige russer indtager 23. pladsen på WTA-ranglisten netop nu, og overkom en dårlig start i sin første kamp mod Kuzmova, hvor hun kom tilbage fra at være et sæt og et break point nede, inden det blev vendt til samlet sejr i tre sæt.

Senest gjorde Kasatkina kort proces af franske Alize Cornet, som blev besejret med 6-2, 6-1. Den kamp varede 1 time og 19 minutter, hvilket var 11 minutter mere spilletid, end Caroline brugte på sin sejr mod Potapova.

Kasatkina var i semifinalen i WTA Skt. Petersburg i 2016, og kan altså tangere sin bedste præstation i turneringen, hvis hun eliminerer verdens nummer ét, Caroline Wozniacki, fra turneringen i år.

Se odds og livestream hos bet365.dk >>

*  R/v gælder for stream | IP Restriktioner | +18 Ansvarligt Spil

Caroline skal op mod verdensranglistens nr. 23, Daria Kasatkina (foto: shutterstock.com)