Web
Analytics Made Easy - StatCounter

WTA Skt. Petersburg: Odds 5.50 på første-seedede Wozniacki

0

Caroline Wozniacki skal forsøge at følge op på karrierens første Grand Slam-sejr, når det går løs i WTA Skt. Petersburg 2018. Vi er klar med vinderodds på Wozniacki og de øvrige favoritter.

Den danske tennisstjerne, Caroline Wozniacki, vandt for ganske nyligt sin første Grand Slam-titel, da hun sejrede i Australian Open. Det var en historisk dag i dansk og international tennis, og naturligvis en milepæl for Caros karriere.

Caroline ligger dog aldrig på den lade side, og i disse dage spiller vores allesammens tennisdarling med i WTA Skt. Peterburgs 2018, hvor hun i anden runde møder den kun 16-årige Anastasia Potapova.

Ser vi på WTA Skt. Petersburg vinderodds hos bookmakeren LeoVegas, er Wozniacki en af de tre største favoritter til odds 5.50. Petra Kvitova til odds 5.00 er største favorit, mens Julia Görges også giver odds 5.50.

Spil på tennis hos LeoVegas >>

Flere bookmakere tilbyder også livestream fra WTA Skt. Petersburg, hvor der med sandsynlighed bliver lejlighed for også at live streame Caroline Wozniackis kampe i turneringen.

 

Odds 5.50 på første-seedede Wozniacki i Skt. Petersburg

Hvem vinder WTA Skt. Peterburg?
Petra Kvitova: 5.00 Caroline Wozniacki: 5.50
Julia Görges: 5.50  Jelena Ostapenko: 7.00
Dominika Cibulkova: 11.00  Daria Kasatkina: 11.00
Katerina Siniakova; 13.00 Ekaterina Makarova: 17.00
Anastasia Pavlyuchenkova: 17.00 Irina-Camelia Begu: 21.00
Se WTA Skt. Petersburg odds >>

* Odds er genstand for ændringer | +18

Wozniacki har jagtet en Grand Slam-titel gennem  hele sin lange karriere, og for nyligt kom så forløsningen, da hun i januar vandt det første af tennissportens fire store trofæer Down Under.

Spørgsmålet er nu, om Caroline Wozniacki blev mættet af Grand Slam-titlen, eller om hun har fået mod på endnu flere triumfer. Vi håber naturligvis på det sidste, og det er også hvad bookmakerne forventer, da Caro selvfølgelig er en af de største favoritter til at vinde det igangværende WTA Skt. Petersburg 2018.

Caroline indtræder først i anden runde, da hun som første-seedet sad over i første runde. Her møder hun den kun 16-årige Potapova, som er med i turneringen på et Wild Card.

Petra Kvitova og Julia Görges er udråbt til de største konkurrenter på forhånd, mens også Jelena Ostapenko til odds 7.00 vurderes at være en seriøs kandidat. Der kan dog kun være én vinder, og lad os krydse fingre for, at det bliver den blonde dansker med de polske rødder. Der er som nævnt odds 5.50 på Wozniacki til at vinde årets WTA-turnering i Skt. Petersburg.

 

Kort om WTA Skt. Petersburg

Årets WTA-turnering i Skt. Petersburg bliver den niende af sin slags, og spilles på Hard Court i Sibur Arena, Skt. Petersburg i Rusland.

Turneringen har en præmiepulje på $776.000, hvilket står i kontrast til de $4 mio. Wozniacki vandt alene for sin sejr i Australian Open.

Sidste års vinder hedder Kristina Mladenovic, og hun er selvfølgelig med i turneringen igen i år, hvor hun dog giver odds 21.00 for et succesfuldt titelforsvar.

Se WTA Skt. Petersburg odds >>