Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Verdens Bedste Fodboldrejse med Danske Spils Oddset

Kom med på Verdens Bedste Fodboldrejse i selskab med Oddset og Danske Spil. Se tre topkampe i Europa på én og samme weekend i selskab med fodboldkendisser og eksperter.

Vinder du en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse hos Danske Spil, kommer du med på en vaskeægte VIP-tur til tre forskellige lande, og ser tre topkampe i den bedste række.

Verdens Bedste Fodboldrejse finder sted én gang årligt, og der er flere forskellige måder, hvorpå du kan vinde en plads på rejsen i løbet af kalenderåret. DM i Tips, DM i Oddset eller f.eks. i årets julekalender hos Danske Spils Oddset.

Vind en plads på VBF >>

 

Verdens Bedste Fodboldrejse: Vind din plads i årets julekalender

Årets julekalender hos Oddset giver dig chancen for at vinde én af 12 pladser på Verdens Bedste Fodboldrejse (VBF) i 2018. Julekalenderen dækker dermed ikke over et dagligt tilbud, som normale julekalendere, men i stedet udloves der tre pladser på VBF om ugen, så der er måske mere tale om adventsgaver i årets julekalender.

Hver uge vinder de tre spillere med det højeste samlede odds på en vinderkupon nemlig en plads på VBF. Det giver 12 vindere i alt i de kommende fire uger, og alt du skal gøre er altså, at spille mindst 10 kr. pr. kupon med “crazy-høje odds” – og ramme.

Du kan højest vinde én plads på VBF, men du kan vinde et rejsegavekort på 3000 kr. oveni VBF-præmien, hvis du vinder flere gange.

De fire uger er opdelt på følgende datoer:

  • Uge 1: 27. november – 3. december
  • Uge 2: 4. december – 10. december
  • Uge 3: 11. december – 17. december
  • Uge 4: 18. december – 24. december

Vind en plads på VBF >>

 

Tag med på Verdens Bedste Fodboldrejse

Der er ikke noget i vejen med en god fodboldkamp i fjernsynet, men intet slår at stå på stadion og mærke stemningen fra tribunerne. Fodbold skal ses på stadion, men det er selvfølgelig de færreste af os, som har muligheden for at rejse Europa rundt for at se fodboldkampe på de største stadions på kontinentet.

Dét får man dog muligheden for på Verdens Bedste Fodboldrejse, hvor Danske Spil lukker op for godteposen, og skaffer billetter til tre topkampe i samme weekend. På bare tre dage fragtes du rundt på Danske Spils regning, og ser topfodbold fra øverste hylde, og der er sørget for underholdning på hele turen.

Oddsforums Jens Lindeblad tog med på Verdens Bedste Fodboldrejse i 2017, og var undervejs i blækhuset, hvorfra han i bedste Onkel Rejsende Mac-stil rapporterede hjem om sine oplevelser. Læs om VBF-turen her, og se hvad du kan forvente, hvis du vinder en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse hos Danske Spil, hvilket kan gøres på forskellige måder i løbet af kalenderåret.

 

Vind din VBF-plads i konkurrencer

Det er ikke muligt at købe sig til en plads på VBF som almindelig kunde, for der er nemlig ikke sat prisskilt på turen. Der er tale om en særlig VIP-oplevelse, hvor Danske Spil tager spenderbukserne på, og forkæler de heldige vindere af rejsen.

Vejen til en plads i VBF-flyveren starter altså med, at du skal vinde adgang via en konkurrence hos Danske Spil, hvor pladserne på rejsen er i spil. Det er typisk i konkurrencer som DM i Oddset, DM i Tips og f.eks. årets julekalender, at du kan vinde de eftertragtede billetter til en fodboldoplevelse i absolut særklasse.

Læs også: DM i Tips får millionerne til at rulle

Din rejse starter først og fremmest på danskespil.dk, hvor du finder alle aktuelle konkurrencer. Det kræver naturligvis en spilkonto hos Danske Spil for at kunne deltage, og har du ikke en spilkonto i forvejen, kan du oprette en via vores anmeldelse af Danske Spils Oddset.