Web
Analytics Made Easy - StatCounter

VM 2018 – Verdensmesterskabet i fodbold i Rusland

Her på Oddsforum.dk følger vi VM i Rusland hele vejen fra kvalifikationen til finalen i Moskva. Læs optakter med spilforslag til VM-kampene, se det fulde VM-kampprogram, stillingen i grupperne, odds på vinderen af VM m.m. i denne VM 2018 odds guide.

VM i fodbold 2018 spilles i Rusland, og her er størstedelen af de 32 deltagende nationer allerede fundet. Danmark er endnu på måske-listen, da vi først skal sejrrigt igennem et VM-playoff opgør mod Irland, for at sikre pladsen ved VM 2018 i Rusland.

Et VM uden Danmark er naturligvis aldrig helt det samme, men kvalificerer vi os ikke, kan vi under alle omstændigheder se frem til et fantastisk VM i Rusland. Her danner 12 VM-stadions i 11 værtsbyer rammen om de i alt 64 VM-kampe fra åbningskampen d. 14. juni til finalen d. 15. juli 2018.

 

Spilforslag under hele VM 2018

Under hele VM 2018 vil du dagligt finde spilforslag til VM-kampene i slutrunden, både fra vores redaktion, spileksperter og andre brugere og læsere på Oddsforum.dk.

Vi dækker naturligvis alle kampe med optakter med odds og spilforslag, og samtidigt kan du deltage i vores VM-konkurrence her på siden ved at lave dine egne spilforslag til VM-kampene. Mere info følger når slutrunden nærmer sig.

 

Kommer Danmark med til VM?

24 nationer er allerede klar til VM, men vi mangler stadig 8 lande før de 32 deltagende lande er klar, og Danmark er som bekendt stadig med i kampen. D. 11. november møder Danmark Irland i Parken, og her kan det danske landshold tage et stort skridt mod slutrunden med en overbevisende sejr. 

Irland bliver dog ingen walkover for Danmark, selvom Hareides tropper er gjort til forhåndsfavoritter hos bookmakerne. Læs mere om Danmark vs Irland her, og kryds fingre for, at det danske landshold har hvad der skal til, for at spille nationen videre til VM 2018 i Rusland.

 

Favoritterne ved VM 2018

Miroslav Klose, Tyskland (foto: shutterstock)

VM 2018 er stadig et stykke forude i kalenderen, men bookmakerne er selvfølgelig allerede ude med odds på de kommende verdensmestre i fodbold, og her er der adskillige nationer i spil til favoritrollen.

Tyskland er de største favoritter lige nu til odds 6.00 hos betfair, hvor Frankrig og Brasilien følger lige efter til hhv. odds 7.00 og 7.50.

Spanien og Argentina er naturligvis også seriøse udfordrere, selv om Argentina havde store problemer med at spille sig videre i den sydamerikanske kvalifikation. betfair har odds 8.50 på Spanien og 9.50 på Argentina og Lionel Messi.

Interessant bliver det at følge udviklingen i oddsene på vinderen af VM 2018 hele vejen frem til - og undervejs i - slutrunden. Her på Oddsforum.dk dækker vi det kommende VM tæt, og du finder naturligvis opdaterede odds her på siden, når VM rykker nærmere i kalenderen.