Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Danmarks VM trup og odds

0

Se Danmarks VM trup og de danske spillere som skal repræsentere Danmark ved VM 2018. Læs også om odds på Danmark ved VM i fodbold i Rusland.

Danmark har en super spændende trup klar til VM i fodbold, hvor det helt store navn lige nu er Christian Eriksen. Forneden kan du læse mere om Danmarks VM trup og se alle navnene som skal med til VM i Rusland til sommer.

Ser vi på odds på Danmark ved VM, er der lige nu odds 100.00 på et dansk verdensmesterskab hos Oddset, og så snart Danmarks modstandere i gruppen er kendt, vil der komme flere odds på Danmarks kampe og gruppe.

Spil på VM hos Oddset >>

 

Danmarks trup til VM 2018

Den endelige trup er endnu ikke udtaget, men her ser du truppen til VM 2018, baseret på Åge Hareides udtagelser til landsholdet det seneste år.

Målmænd Klub 
 Kasper Schmeichel Leicester
 Frederik Rønnow  Brøndby
 Jonas Lössl  Huddersfield
Forsvar Klub 
 Simon Kjær Sevilla
 Andreas Christensen Chelsea
 Jens Stryger Larsen  Udinese
 Jannik Vestergaard  Borussia Mönchengladbach
 Riza Durmisi Real Betis
 Andreas Bjelland  Brentford
 Mathias Zanka Jørgensen Huddersfield
 Henrik Dalsgaard Brentford
Midtbane Klub 
 Lukas Lerager Bordeaux
 Christian Eriksen Tottenham
 Thomas Delaney  Werder Bremen
 William Kvist  FC København
 Lasse Schöne  Ajax
 Pione Sisto  Celta Vigo
 Daniel Wass  Celta Vigo
 Viktor Fischer  Mainz 05
Angreb Klub 
 Nicolaj Jørgensen Feyenoord
 Kasper Dolberg  Ajax
 Nicklas Bendtner Rosenborg
 Andreas Cornelius  Atalanta
 Yussuf Yurary Poulsen RB Leipzig
 Martin Braithwaite Toulouse

 

 

Odds på Danmark ved VM

Det vil kræve noget nær et mirakel, hvis Danmark skal vinde VM 2018 i fodbold, men spiller du 100 kr. på det hos Oddset, kan du hæve 10.000 kr., hvis det sker. Er man gammel nok til at huske 1992, vil man måske alligevel føle sig fristet.

Oddset giver nemlig odds 100.00 på et dansk verdensmesterskab i fodbold, og derudover er der masser af sjove specials at spille på, som f.eks. hvem der indspiller VM-sangen.

Flere odds i vente forude

Der trækkes lod til VM-grupperne d. 1. december, og her kan du allerede nu spille på hvem Danmark trækker som modstandere i gruppen.

Som tredjeseedede i en gruppe, vil der afgjort også dukke nogle interessante odds op på, om vi går videre fra gruppen eller ej. Her afhænger det selvsagt en del af lodtrækningen, hvor vi fra andet lag både kan få Spanien eller f.eks. Peru, der kun lige mavede sig vej forbi New Zealand i playoff.

Hold også øje med specialspillene hos bookmakerne under hele slutrunden, for her kan der være værdi i at oddse på at; Danmark scorer på langskud; at Thomas Delaney eller Simon Kjær trækker kort; at vi får en god mængde hjørnespark i en kamp – alt sammen hyppige scenarier i VM-kvalifikationen.

 

Christian Eriksen – VM truppens største profil

Billede af Christian Eriksen i aktion for Tottenham.

Christian Eriksen, Tottenham. (foto: shutterstock)

Der er ikke nogen vej uden om at Danmark har en profil, der langt overskygger de andre på holdet, og det er Tottenhams Christian Eriksen. Den danske 10er var med 8 mål i 10 kampe i kvalifikationen den helt store bagmand for at vi skal til VM.

Især i play-off kamp nummer to imod Irland var den fynske kreatør med de to, suveræne sparkefødder, helt uovertruffen med tre mål, og der er næppe nogen tvivl om, at modstanderne kommer til at være godt forberedte på, hvad de skal op imod.

Eriksens blik for spillet er i absolut verdensklasse, og kombineret med det skud fra distancen, der har ført til de mange mål, samt en udsøgt boldkontrol er han efterhånden blevet til en af verdens bedste midtbanespillere.

 

Stærkt dansk VM-hold

Eriksen er dog afhængig af at have et par “skraldemænd” bag sig, som under kvalifikationen primært har været Thomas Delaney og William Kvist.

Herudover har vi en af Premier Leagues bedste målmænd i Kasper Schmeichel, der er både reaktionsstærk på stregen og en dygtig igangsætter, såvel som at han selvfølgelig er holdets viceanfører.

Her står han bag det østjyske bolværk i midterforsvaret, Simon Kjær, der i Sevilla langt om længe er kommet ind i varmen hos et af Europas storhold. Det samme kan sides om sidemanden Andreas Christensen, som kæmper med om fast spilletid i det centrale forsvar hos Chelsea. Bjelland er selvfølgelig også inde i billedet, sammen med Mathias “Zanka” Jørgensen.

Endelig må Nicklas Bendtner siges at være en stor profil, alene i kraft af sit navn. Men med et norsk mesterskab, en titel som topscorer og et succesrigt comeback på landsholdet i bæltet på bare et år, så kan VM vise sig at være den turnering, hvor B52 vender tilbage til verdenstoppen.

Bendtner skal dog kæmpe med Kasper Dolberg og Nicolai Jørgensen om spilletid i front, og begge har været brandvarme for hhv. Ajax og Feyenoord på det seneste, og generelt er der masser af målpotentiale på holdet, hvilket også var synligt i VM-kvalifikationen.

Se alle lande ved VM her >

 

Vejen til Rusland

Som det nok er klart for de fleste, så er det et lille mirakel, at vi alligevel fik listet os med til VM i Rusland efter to playoffkampe imod Irland.  For da vi i 2016 gjorde facit op efter de to kampe imod Polen og Montenegro, så bød de to kampe sammenlagt på et stort, fedt 0.

Det gjorde resten af kvalifikationsturneringen meget svær, samt gjorde det åbenlyst, at vi med 90% sandsynlighed ikke kunne nå Polen på førstepladsen, og derfor skulle budgettere med at skulle spille playoff-kampe imod en af de andre toere, måske endda en af de seedede.

Men som bekendt, så vendte først 4-0 imod Polen i Parken samt en utroligt vigtig udesejr i Montenegro tingene på hovedet.

Og selvom 1-1 i Parken imod Rumænien kunne have kostet en meget vigtig seedning, så endte det som bekendt lykkeligt efter sammenlagt 5-1 over Irland efter de to kampe.

Undervejs i turneringen kunne vi blandt andet byde velkommen tilbage til Lord Bendtner, se Thomas Delaney blomstre op som en stor landsholdsprofil i de to kampe imod Polen og Montenegro især, og endelig være vidne til, at Pione Sisto udfoldede sit talent med sine mange driblinger.

Åge Hareides mere fleksible spillesystem har efter en lidt hård fødsel vist sig at være godt for landsholdet, der også trives under nordmanden, der alt andet lige har en lidt mere varm facon, end det var tilfældet under Morten Olsen.

Det bliver op til VM meget spændende at følge med i, om Hareide kan udvikle systemet yderligere, og frem for alt, om profilerne kan holde sig skadesfri.

 

Danmarks VM historie

Danmark debuterede ved VM i 1986, og har sidenhen deltaget i en række slutrunder, hvor vi har for vane at smutte videre fra gruppespillet. Ovenikøbet et par gange som vindere af vores pulje.

For et lille land som Danmark, har vi forholdsvis stolte VM-traditioner, men den bedste placering er dog stadig “kun” en kvartfinale fra 1998, hvor Danmark tabte 3-2 til Brasilien i et brag af en kamp. De fleste husker måske Martin Jørgensens og Brian Laudrups mål fra det opgør, og sidstnævntes legendariske jubelscene efter udligningen til 2-2.

Læs mere om Danmarks VM historie her, hvor fodboldjournalist Søren Jakobsen tager dig med på en fortælling om Danmarks præstationer ved VM-slutrunderne gennem tiderne.