Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Eksperternes spilforslag til VM i fodbold

0

Læs vores eksperters spilforslag til VM 2018 i fodbold, som løber af stablen i Rusland til sommer. Vi har håndplukket de bedste VM-spilforslag og spiltips på Danmark, VM-vinderen og mere til.

VM i fodbold skydes i gang d. 14. juni 2018 i Rusland. I dette afsnit vil du hver dag under VM-slutrunden, kunne finde redaktionens tips og spilforslag til dagens VM-kampe. Indtil da har vi kigget på spilforslag til VM 2018s største oddsmarkeder.

Læs med forneden, hvor vi kommer med tidlige spilforslag til VM 2018, herunder spilforslag til Danmarks VM samt VM-vinder og topscorer spiltips.

Derudover er vi klar med et VM spilforslag på England, som vi tror på som en kvartfinalist ved VM 2018. Læs alle spilforslagene til VM i fodbold forneden.

Få 500 kr. freebet til VM 2018 hos LeoVegas >>

* Få 500 kr. freebet som ny kunde hos LeoVegas | R/v gælder | +18

 

Spilforslag på Danmark i VM 2018

Endelig er Danmark med ved en slutrunde og så endda til VM. At finde de gode spilforslag til Danmarks VM eventyr er en vanskelig opgave. Der er odds 81.00 på Danmark kan løfte trofæet og det giver odds 5.50 hvis Danmark når til min 1/4 finalerne.

Det er en god gruppe for Danmark, hvor vi møder de to svageste hold i de første kampe. Det er mod Australien og Peru vi skal hente vores points, for Frankrig er blandt vores favoritter til hele VM, og bestemt en tand stærkere end Danmark.

Hvis alt går efter planen, spiller Danmark gruppefinale mod Frankrig i sidste kamp. Der er odds 1.60 på Danmark bliver top 2 i gruppen og odds 4.75 for Danmark som vinder af gruppen.

Nicolai Jørgensen kan blive dansk topscorer

Nicolai Jørgensen ligner en en af Åge Hareides første valg til start elleveren. Han hurtige løb og driblinger bør kunne give Australien og Perus forsvar ekstra at se til.

Jørgensen evner at tage de rigtige løb og med sukkerballer serveret af blandt andre Christian Eriksen ligner Feyenoord-angriberen et godt bud på en dansk topscorer ved VM.

Spiltip på Nicolai Jørgensen som dansk topscorer giver pengene 5.50 gange igen på Oddset.

Nordisk duel: Danmark bliver bedre end Sverige

Vores svenske naboer er også at finde ved VM slutrunden og vi tror på Danmark kommer længere end Sverige. Ud over vi ser os, som en bedre fodbold nation end de blå-gule fra den anden side af Øresund, så er der stor forskel på grupperne de to hold er landet i.

Danmark gruppe har vi snakket om, og det vil ud fra modstanderne være lidt en fiasko hvis vi ikke går videre som, minimum toer i gruppen. Svenskerne har en mere vanskelig opgave foran sig. Modstanderne er Sydkorea, Tyskland og Mexico i nævnte rækkefølge.

Vores spilforslag i den nordiske duel er 1.65 på, at Danmark slutter bedre end Sverige. Spillet er fundet under Head to Head hos LeoVegas.

Vi tror ligeledes Danmark vinder angriber duellen. Igen er det svenskernes svære modstandere, som gør forskellen. Kampene Sverige skal spille er mod klart bedre defensive hold end Danmarks modstandere. Vi tror derfor Nicolai Jørgensen scorer flere mål end Marcus Berg fra Sverige. Den giver odds 1.60.

Spilforslag på Danmark til VM 2018:

  • Oddset: Danmark kommer i top 2 i gruppen til odds 1.60
  • Oddset: Danmark får præcis 6 points i gruppe spillet til odds 5.00
  • Oddset: Nicolai Jørgensen bliver dansk topscorer til odds 5.50
  • LeoVegas: Nicolai Jørgensen scorer flere mål end Sveriges Marcus Berg til 1.60
  • LeoVegas: Danmark bedre end Sverige til odds 1.65

Spil på VM hos Oddset >>

Spil på VM hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Spilforslag på England: Odds 1.75 på kvartfinaleplads

På trods af, at England er en fodboldnation af de helt store, så udebliver de store resultater ved slutrunderne. Det er ikke blevet til en sejr siden de i 1966 vandt på hjemmebane. Vi har dog fundet et spiltip, som bestemt er en mulighed.

England klarer sig oftest ret godt i gruppefasen, men det går galt når de når til kvartfinalen. Hos LeoVegas finder du odds på, hvilke hold, som vinder, hvem kommer i top 2 og hvem der som min kommer til top 8. Altså kvartfinalen.

Englands trup byder blandt andre på Harry Kane, som er brandvarm. England kvalificerede sig uden besvær til slutrunden og gruppe G er overkommelig med modstanderne Belgien, Tunesien og Panama.

Ved 1/8 fianlerne bliver Englands gruppe matchet mod gruppe H, som på papiret er en af de svageste grupper med Polen, som bedste hold efterfulgt af Senegal, Columbia og Japan.

Spiltip: Odds 1.75 hos LeoVegas på at England kommer i Top 8 – altså mindst til VM-kvartfinalen.

Få 500 kr. freebet til VM 2018 hos LeoVegas >>

* Få 500 kr. freebet som ny kunde hos LeoVegas | R/v gælder | +18

 

Spilforslag på vinderen: Frankrig kan vinde VM i fodbold

32 lande er klar til slutrunden i Rusland, det er dog langt fra alle lande ved VM 2018, som kan gøre sig gældende til at snuppe guldet. I bunden af feltet finder vi lande som Panama og Saudi Arabien, som giver odds 1001.00 for at vinde VM .

Blandt favoritterne er det rigtig tæt, og specielt Frankrig ser spændende ud. Truppen er stærk og tæller nogle af de absolut største stjerner. Frankrig har en overkommelig opgave i de indledende kampe, hvor de er i gruppe C med Danmark, Australien og Peru. Alt andet lige ligner det en sikker første plads for franskmændene.

Vinder Frankrig gruppen, skal de møde nummer to fra gruppe D. En gruppe hvor Argentina er storfavorit til at vinde. Det efterlader Island, Nigeria og Kroatien som mulige modstandere i første knock out kamp.

Spilforslag på VM 2018-vinderen:

  • Frankrig vinder af VM til odds 6.50
  • Frankrig til at nå finalen til odds 3.75

Få 500 kr. freebet til VM 2018 hos LeoVegas >>

* Få 500 kr. freebet som ny kunde hos LeoVegas | R/v gælder | +18

 

Tre spiltips til VM topscorer-titlen

Bliver Neymar topscorer ved VM 2018 i Rusland? (foto: shutterstock.com)

Fodbold afgøres med mål og derfor er det oftest angriberne, som står i rampelyset og løber med mest opmærksomhed. Vi har udpeget tre topscore kandidater, ud fra hvilke modstandere holdene har i de første kampe. England, Brasilien og Polen har rigtig fine muligheder for at lave mange mål i starten af turneringen.

Brasilien er kendt for deres offensive kvaliteter og det må forventes, at de scorer mange mål og kommer langt i turneringen. Braslien har flere kandidater: Neymar, Coutinho, Firmino og Paulinho. Så selv om de nok kommer til at lave mange mål, er chancen for de bliver fordelt på mange spillere store. Neymar er dog Brasilien favorit og bookmakernes nummer to på topscorerlisten til odds 12.00.

Polen har Robert Levandowski på toppen og Bayern München angriberen har formået, at levere varen igen og igen. Den farlige angriber giver hele 34 gange indstasen retur og værdien er ikke til at overse.

Harry Kane er manden englænderne skal sætte deres lid til. Specielt i de indledende kampe mod Panama og Tunesien burde der være gode muligheder for Tottenhams spydspids. Harry Kane giver odds 18.00 som samlet VM topscorer.

Mål er underholdning

Fodbold er bedst med mål og helst mange mål. Vi håber alle på en målrig fodboldfest og der er bestemt gode muligheder. Modsat en EM slutrunde er der større niveau forskel på holdene ved VM. Her deltager hold fra mindre gode kontinenter og netop derfor vil vi se, nogle større sejre til nogen af favoritterne i gruppespillet.

Hos LeoVegas har de sat en linje på under/over 158.5 mål. Det er inkl. ekstra tid men uden eventuelle straffesparkskonkurrencer. Et godt spiltip kunne være over 158,5 mål, så der altså minimum kommer 2.5 mål i snit pr. kamp. Der er odds 1.85 på netop det spilforslag.

Få 500 kr. freebet til VM 2018 hos LeoVegas >>

* Få 500 kr. freebet som ny kunde hos LeoVegas | R/v gælder | +18