Web
Analytics Made Easy - StatCounter

VM Håndbold 2017

VM 2017 i håndbold for kvinder spilles i Tyskland fra d. 1. – 17. dec., og Danmark er med i kampen om VM-guldet. Se kampprogrammet, odds på VM og livestream alle kampene ved VM på nettet.

De danske håndboldpiger er klar til VM-slutrunden i Tyskland, som begynder d. 1. december, hvor værterne skal i aktion mod undertippede Cameroun. I alt deltager 24 nationer ved VM 2017, og du kan se odds på vinderen af VM her.

Danmark spiller i alt fem kampe i gruppespillet, inden det forhåbentlig går løs med knockout-kampe fra d. 10. december. Du kan læse meget mere om Danmarks kampe ved VM, og se alle andre VM-kampe i vores VM kampprogram.

Spil på VM hos NordicBet.dk >>

Forneden kan du læse mere om de kommende VM i håndbold for kvinder, hvor vi kigger nærmere på favoritterne ved VM.

 

Hvem vinder håndbold VM 2017 for kvinder?

Kan Tyskland overraske på hjemmebane ved VM? (foto: shutterstock)

Det er de norske verdensmestre som er favoritter til at vinde håndbold VM for kvinder i år, men også lande som Rusland, Holland og Frankrig forventes at kunne konkurrere om guldet.

Norge giver odds 2.20 hos NordicBet, som har odds 7.25 på Rusland og 8.00 på både Holland og Frankrig. Rusland vandt guld ved OL, og er i øvrigt i Danmarks gruppe, så det bliver med sikkerhed et spændende bekendtskab ved VM.

Danmark er ikke at finde blandt de største favoritter. Vi er kun outsidere sammen med lande som Rumænien, Brasilien, Spanien, Sverige og VM-værterne Tyskland. Vi er dog blandt de bedste outsidere, hvis man skal tro bookmakerne, for her er der odds 16.00 på Danmark, mens Tyskland – trods hjemmebanen – giver odds 20.00.

Norge er dog favoritter af en god grund, for holdet tæller vanvittigt mange dygtige spillere, som hører til blandt de bedste i verden på deres positioner. Spiller de norske jenter op til deres bedste, bliver det formentlig til et titelforsvar for Norge, men så længe bolden er rund, kan alt som bekendt ske.

Spil på VM hos NordicBet.dk >>

 

Danmarks chancer ved VM

Danmark har gode erfaringer med VM i Tyskland, hvor de danske jernladies senest vandt guld i 1997. Det er dog 20 år siden, og Danmark er da heller ikke blandt de største favoritter til at vinde guld i år.

Danmark ses derimod som en farlig outsider, som kan overraske og snuppe guldet, hvis de danske håndboldpiger leverer en ekstraordinær indsats ved VM. Tror man på dét, er der flotte odds 16.00 på Danmark netop nu hos NordicBet.

Ved de seneste VM i 2015 blev det til en godkendt sjetteplads for Danmark, og ved det efterfølgende EM tog danskerne sig af fjerdepladsen. Holdet er inde i en god udvikling med Klavs Bruun bag roret, og måske kan de danske håndboldkvinder alligevel overraske i Tyskland, som for 20 år siden.

 

Se alle VM-kampe på livestream

Romana Roszak fra det polske hold (foto: shutterstock)

VM i Håndbold 2017 vises på TV2, men har du ikke adgang til TV-kanaler, eller vil du se en kamp på mobil eller tablet, kan du se kampene gratis på nettet.

Det kræver en aktiv konto hos bookmakeren Nordicbet, som viser alle VM kampe inkl. finalerne, på livestream til sine aktive kunder. Her har man live odds på VM kampene lige ved hånden, mens man streamer kampene.

For at kunne livestreame håndbold VM – og masser af andre sportsgrene og kampe – hos NordicBet, skal du have pengene på kontoen. Er kontoen ikke helt tom, kan du altså se livestream fra alle VM-kampene i Tyskland.

Se VM kampene hos NordicBet >>

 

Bag om VM-slutrunden i Tyskland

Verdenmesterskabet i Tyskland bliver det 23. af slagsen gennem tiderne, og kampene spilles fra d. 1. 17. december i seks forskellige VM-byer: Bietigheim-Bissingen, Hamborg, Magdeburg, Oldenburg, Trier og Leipzig.

Den største arena ligger i Hamborg, hvor der er plads til flere end 12.500 tilskuere til kampene i Barclaycard Arena. Det er dog kun semifinalerne, bronzekampen og VM-finalen som spilles i Hamborg. Danmarks kampe i gruppespillet spilles alle i Oldenburg i EWE Arena, som kan huse 5500 tilskuere i håndboldkampe.

24 nationer deltager ved VM 2017 i kvindehåndbold, og heraf er 15 lande fra Europa. mens der er i alt ni lande (tre fra hvert kontinent) fra Asien, Afrika og Sydamerika.

De 24 lande er inddelt i 4 indledende grupper á seks hold hver, hvorfra fire avancerer til ottendedelsfinalerne, hvor holdene elimineres efter vind-eller-forsvind konceptet.

VM-slutrunden bliver den tredje i Tyskland gennem tiderne. Den seneste var i 1997, hvor Danmark vandt guld. Det var samtidigt også den eneste guldmedalje de danske håndboldpiger har vundet nogensinde. Derudover er det blevet til to sølv- og to bronzemedaljer ved håndbold VM.

Se alle odds på VM 2017 >>