Odds på de næste kampe ved VM 2018 i fodbold

Odds på de næste kampe ved VM 2018 i fodbold

Se odds på de næste kampe ved VM 2018. Turneringen er gået ind i 1/8-finalerne, og vi er klar med odds på kampene her.

VM 2018 i fodbold går ind til de spændende kvartfinaler i de kommende dage, nemlig fredag og lørdag d. 6. og 7. juli. Vi har fundet odds på de næste kampe ved VM 2018 hos bookmakeren bet365*.

Odds på de næste kampe ved VM 2018

Dato/Tid VM 1/8 finaler
1 X 2
6/7
16.00
Uruguay - Frankrig 4.60 3.20 2.00
6/7
20.00
Brasilien - Belgien 2.15 3.40 3.70
7/7
16.00
Sverige - England 4.80 3.30 1.95
7/7
20.00
Rusland - Kroatien 4.00 3.10 2.20

 

Se VM odds hos bet365 >>

* VM oddsene er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

De bedste bookmakere til odds på VM kampene

I Danmark har vi en lang række gode bookmakere med dansk licens, men vi anbefaler i særlig grad nedenstående danske VM bookmakere, som man bør have en konto hos, hvis man vil have et bredt udvalg af odds på VM kampene til rådighed.

Du finder vores bud på de bedste bookmakere til odds på kampene ved VM 2018 her:

[toggle title="bet365" load="hide">

Få 1000 kr. VM bonus hos bet365

bet365 er verdens største online bookmaker, og tilbyder måske flest odds af alle. Ikke nødvendigvis odds på VM kampene, men generelt er udbuddet af odds ikke større mange andre steder.

Hos bet365 kan man starte sin nye konto op til VM med en 1000 kr. velkomstbonus, som kan spilles igennem efter gældende regler og vilkår før eller under VM efter behag. Læs mere hos bookmakeren bet365.

Besøg bet365.dk >>

* R/v gælder for bonus | +18 Ansvarligt Spil

[/toggle]
[toggle title="LeoVegas Sport" load="hide">

Kom i gang med 500 kr. freebet til VM hos LeoVegas

LeoVegas er en af Danmarks nyeste bookmakere, som udmærker sig ved at have en glimrende mobil bettingplatform, og i øvrigt masser af odds på VM kampene. Her på Oddsforum.dk er LeoVegas udpeget som en nøglebookmaker under VM 2018, og det er bl.a. fordi der findes et hav af fodbold VM odds hos denne bookmaker.

Start dit oddseventyr hos LeoVegas med et 500 kr. freebet-tilbud, som kræver indbetaling af 500 kr. for aktivering. Det giver chancen for en solid start på oddskontoen før VM.

Besøg LeoVegas.dk >>

* R/v gælder for bonus | +18 Ansvarligt Spil

[/toggle]

 

Masser af odds på samtlige VM kampe i 2018

Foroven har vi listet 1X2-odds på samtlige gruppekampe ved fodbold VM 2018 i Rusland, men odds-festen stopper dog langtfra her. Alle bookmakere med respekt for sig selv tilbyder et veritabel slaraffenland af markeder og spilmuligheder på samtlige VM kampe i 2018.

Besøg en bookmaker som LeoVegas, og klik dig vej til den kamp du gerne vil spille på, og du vil blive mødt af odds på alt fra målscorere, resultat på kampen, handicap-odds, Over/Under-målmarkeder, kort til hold og spillere og mere til.

Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan spille sine penge på, når det kommer til odds på de mange VM kampe denne sommer.

 

Kan man spille live odds på VM kampene i Rusland?

De utallige spilmuligheder, nævnt i afsnittet foroven, stopper dog ikke, når dommerne i VM kampene fløjter op til dans i Rusland. Hele vejen under VM slutrunden kan du spille Live Odds på alle VM kampene i Rusland, og det betyder, at der altid er mulighed for at komme tilbage og vinde penge på en kamp, selv om dine prematch-odds er røget en tur i vasken.

At spille Live Odds på VM kampene sikrer at der altid er spænding, hele vejen til slutfløjtet i kampene. Med uhyggeligt mange tætte VM kampe forude denne sommer, kan der være gode chancer for at lure et godt live odds hos bookmakerne undervejs.

 

Spil odds på VM kampene fra mobil og tablet

Sommer er lig med solskin, forhåbentlig, og det betyder selvfølgelig også, at man ikke altid sidder klistret til sin TV-skærm eller PC. Når der skal oddses på VM kampene, kan det meget vel ske, at man er på farten, og derfor er det dejligt, at det også er muligt at spille odds på VM kampene fra mobil og tablet.

Når VM feberen raser i det danske land, er det rart at kunne logge ind lynhurtigt, og uden NemID, og placere sine bets - før eller under kampene med Live Odds - uanset hvor man befinder sig.

Tricket er selvfølgelig at have en bettingkonto med skillinger til rådighed, og så ellers sætte sin konto op hos bookmakeren med en emailkonto og kodeord, så man kan logge ind uden NemID. Derudover kræves der kun adgang til internettet, hvilket de fleste danskere i dag klarer med data på mobilen eller tablet.

En af de anbefalelsesværdige mobile bookmakere er LeoVegas, hvor der ydermere er mulighed for at score masser af freebets under VM, hvis man oddser på VM kampene fra mobilen.