Vind Verdens Bedste Fodboldrejse med Oddsforum!

10. april 2017

Tag med Oddsforum på Verdens Bedste Fodboldrejse

Oddsforum er taget med på Verdens Bedste Fodboldrejse, hvor turen går til Tyskland, Spanien og England, hvilket blandt andet byder på en tur til Sunderland med Zlatan samt et vaskeægte Madrid-derby. Følg med her!

Verdens Bedste Fodboldrejse er Oddsets tilbagevendende højdepunkt på året, hvor et hold af kendisser og diverse konkurrencevindere kommer med på en tur rundt til tre lande og tre topligaer på lige så mange dage.

I år er Oddsforum taget med sammen med blandt andet vinderen af den store konkurrence på Facebook-gruppen "Den Seriøse Oddser",  Ole Jessen Hansen.

De kendisser, der er med på rejsen, er blandt andet den legendariske AGF-træner Peter Rudbæk og den tidligere topdommer Kim Milton Nielsen.

Vind en plads på VBF >>

 

Følg bloggen fra Verdens Bedste Fodboldrejse

Her på siden kan i følge med på rejsen undervejs, som den løber af stablen. Vi blogger i bunden af artiklen med billeder og historier fra Verdens Bedste Fodboldrejse.

I år skal flyveren først til Frankfurt, hvor hjemmeholdet Eintracht møder Werder Bremen, der desværre er uden deres skadede stjernespiller Thomas Delaney.

Lørdag går turen videre til Madrid, hvor turens højdepunkt (for de fleste) venter med en tur på legendariske Bernabeu, hvor der fløjtes op til lokalderby.

Endelig afsluttes det hele så med en tur søndag til vindomsuste Sunderland, hvor de på Stadium Of Light får besøg om eftermiddagen af selveste Manchester United og vores allesammens Zlatan.

 

Er dette den ultimative fodboldrejse?

Ja, når Danske Spil forkæler loyale, dygtige og heldige Oddset og Tips-spillere med den årlige Verdens Bedste fodboldrejse er der ikke sparet på noget.

Programmet er stramt, men vi giver dig her et indblik i hvorfor dette er en helt fantastisk tur.

1. Passagererne er en blandet flok af vindere, sportsjournalister og kendisser.

2. Turen er skræddersyet for fodboldelskere.

3. Vi har i år været så heldige, at vi på vores Facebook forum Den seriøse Odds'er har kunne udlodde en plads til en heldig vinder.

Ole Jessen Hansen er med på denne helt unikke tur.

 

120.000 er barberet ned til 98 mand

I alt er vi 98 med flyet, hvor af de ca. 60 er vindere. I alt har mere end 120.000 mennersker deltaget i kampen om en plads på turen.

Som nævnt udloddede vi en plads, men mange vindere er fra DM i Tips, DM i Oddset, Live-konkurrencer på Oddset. Premier League, Superliga og Bundesliga-manager på Holdet.dk.

Desuden er der spændende underholdning ved kendisser som Henrik Larsen, Peter Rudbæk, Kim Milton, Lykke Friis og Allan Kuhn, som løbende kommer med indslag og anekdoter.

 

Dag 1: Frankfurt - Werder Bremen

Fredagen er startskuddet for Verdens Bedste Fodboldrejse. Men inden den traditionen tro står på tysk fodbold fra Bundesligaen kl 20:30 er der en lang dag.

De første deltagere checker ind kl. 7.00 i Billund, og samler resten af holdet op i Kastrup hvorfra turen går til mega lufthavnen i Frankfurt.

Vi lander kl. 13.00 i det tyske og bliver kørt til hotellet, hvor der bliver gået direkte til den med velkomst arrangement, hvor der selvfølgelig er masser af øl til dem der ikke fik nok i flyet.

Her starter et stående talkshow, med Allan Kuhn som gæst og emnet er her hans succes i Malmø, hvor han blev mester og siden fyret.

Kuhn blev afløst af Danmarks måske bedste fodboldekspert på tysk: Lykke Friis, som vel mest af alt var bitter over vi ikke skulle se Bayern - Dortmund.

Vi gør selvfølgelig klar til weekendens 3 kampe med en tipskupon, en måljagt og en double. Vinderne findes søndag.

Efter velkomstmødet var der check ind og 20 min pause inden vi igen tager i bussen for at få alle 98 deltagere spist af med Wienerschnizel og Weissbier.

Det smukke stadion i skoven

Aufgang zum stadion. Og hvilket stadion, det tidligere navn, Waldstadium, har fået navnet på grund af de smukke omgivelser.

Et topmoderne stadion, som blev ombygget og renoveret fra top til tå, der der blev afviklet VM i Tyskland.

En helt fantastisk stemning på et udsolgt stadion med 51.000 tilskuere, masser af fans fra begge lejre.

Vi overværede en kamp mellem to omstillingsstærke hold. Werder var mildest talt på hælene, ja næsten på røven i de første 35 minutter.

I virkeligheden burde Frankfurt have ført med 2-3 mål. Men to chancer var alt hvad gæsterne fra Werder skulle bruge til at gå til pausen med 0-2.

I anden halvleg havde hjemmeholdet Frankfurt lidt mere held foran kassen og efter få spilleminutter står den 1-2.

Frankfurt bliver foran egne fans tilkendt et straffespark, som blev udnyttet og vi fik slutresultatet 2-2.

Alt i alt en super oplevelse, med et fedt, fedt stadion og en fantastisk stemning, som det ALTID er i Bundesligaen. Det fåes ikke meget bedre.

Milton fortæller om Beckham

På turen tilbage til hotellet står den på underholdning i form af anekdoter fra Peter Rudbæk og Kim Milton der blandt andet fortalte om episoden hvor han udviste David Beckham i VM kampen mod Argentina samt de efterveer og konsekvenser den det har, at være 'medskyldig' i at England blev slået ud af Argentina.

Tilbage på hotellet var baren åben, og da de to musikere fra Juncker også fandt tilbage, gav de den gas med guitar og sang.

I morgen står den på Madrid Derby kl. 16.

 

Dag 2: Real Madrid - Atletico Madrid

Dagen starter med lidt trætte øjne ved morgenmadsbuffeten, men det går hurtigt over når snakken falder på Madrid og 24 grader.

Efter lidt brændstofbøvl og landingsbanebøvl sidder jeg i skrivende stund med luft under vingerne.

Sidder godt med vores vinder fra vores facebook gruppe og nyder lidt kølige forfriskninger, en 3-rettes menu med pepberbøf, mens vi bliver underholdt med røverhistorier om Henrik 'Store' Larsens tid med Diego Simeone og deres tid i Pisa efterfulgt af optakt og analyse med Peter Rudbæk.

Varme Madrid

Madrid viser sig fra sin bedste side og forkæler os med 23 grader og fuld sol. En smule forsinkelse gør det hele lidt mere stresset end planlagt. Ved ankomst til hotel modtager vi vore værelser og billet til Bernabeau. Vi har små 15 minutters gang derhen, og vi ankom til stadion 45 min før kickoff.

Vi var vidner til en ganske fin La Liga-kamp, en imponerende tifo fra Reals fans og god stemning det meste af kampen.

Atleticos fans var nærmest ikke-tilstedeværende, men deres område var og så meget gemt væk, at tilskuerfarcen i Parken kommer til at fremstå som et problem kun for forkælede fans.

Pepe scorede til 1-0 kort efter pausen, men Atletico ville det anderledes med 3 minutter tilbage. En ellers usynlig Griezmann gjorde det onde ved den gode stemning og udlignede til slutresultatet 1-1.

Efter en hel fodboldkamp fyldt med alkoholfri øl, fandt vi plads ved det første Heineken skilt og med stole i solen var det helt perfekt. Måske årets bedste øl ind til nu.

Festmiddag og pokaloverrækkelse

I skrivende stund sidder jeg igen på flyet og de fleste har godt ondt i håret og forsøger ihærdigt, at reparere gårdsdagens ødelæggelser. Ødelæggelser, som egentlig er helt naturlige ovenpå en sand festaften.

Kl. 20.00 lørdag startede med pokaloverrakkelse til vinderne af DM i TIPS, Oddset, EM og meget mere.

Der blev gået godt til den i den spanske buffet, mens underholdningen kom i en lind strøm. Heldige som vi var, blev vi underholdt af Andreas Kraul, som kunne fortælle røverhistorier fra det virkelige liv som fodboldkommentator i østeuropa

Kort efter fik vi besøg af tryllekunstner Jakob Solberg, som harvde medbragt skuespiller Peter Larsen.

Husbandet Juncker og ven aka The Wonderwalls (den blev spillet jævnligt) tog over medunderholdningen til baren lukkede ved midnat.

 

Dag 3: Sunderland - Manchester United

Nogen tog i byen, nogen havde svært ved at komme op næste dag. Og NOGEN, eller rettere en hel del, sidder lige nu i flyet og arbejder på tilstanden. Puha, for en omgang. En hel del starter derfor også dagen i flyet og arbejder på kroppens tilstand og det, som forhåbentlig kan repareres.

8-9 personer valgte da også -  måske ubevidst - at undvære morgenmaden. I hvert fald blev de vækket, da vi andre var i gang med at stige om bord på bussen mod Madrid lufthavn.

Men alle kom med og nu er kursen sat og nedstigningen til Newcastle er påbegyndt og jeg bliver bedt om, at pakke mit grej. Fra Newcaslte til Sunderland er der ca. en times kørsel. En del nyder turen med en lur.

Der var sket noget helt magisk denne dag i Sunderland. Det var godt vejr. Tro det eller ej, der var høj sol og englænderne ankom i kørte rør og t-shirt. Ud fra deres meget hvide kroppe tvivler jeg på, at solen har været fremme på de kanter i en 3-4 år.

Så godt fodboldvejr og mange mennesker. Vi lander på vores pladser sådan ca. 10 minutter før kick off. Vi er placeret på øverste tribune på Staduium of Light sådan ca 25-30 meter fra ca. 2.000 United fans.

 

Gode pladser hos nedrykkede Sunderland

Stadium of Light lever op til dets navn - For en gangs skyld!

Det var rigtige gode pladser, for det føltes lidt, som om Sunderlands fans mere var på plads for at vinke farvel til Premier League. Med andre ord, de havde givet op.

De ved godt den næste sæson byder på The Championship, men det er vel, hvad der kendertegner ægte fans. Man følger sit hold, og inderst inde håber man på miraklet.

Jeg hørte sågar en far sige til sin søn (8-10 år): "We will always support Sunderland, but 'Kev', watch and learn from Man United". Måske vi ser Kevin i Premier League om 15 år?

Nå, resultatet blev som forventet. Zlatan åbnede ballet, Sunderland fik rødt kort og gæsterne vandt dermed ret nemt 0-3.

På vejen til lufthavnen havde vi noget så sjældent som tid på denne tur, så vi fandt en hyggelig, klassisk engelsk pub. De stod klar med 98 pokaler lavet af glas. Ja, der var god øl og Everton vs Leicester på skærmene.

Efter en god øl, var kursen igen Newcastle lufthavn. Igen var der ok tid og de fleste fandt hurtigt Burger King eller andre steder med junk.

Der var afskedstaler i flyet på vej hjem og efter et kort stop i Kastrup tog flyet videre til Billund med resterne af selskabet.

 

Oddset Kuponen på VBF

Det ville næsten være tåbeligt ikke at have lidt ekstra lir på kampene, vi skulle se denne weekend, så selvfølgelig havde vi på Oddsforum lavet en kupon på de tre kampe vi skulle se.

Og resultaterne endte jo præcis som forudsagt, og dermed kunne vi putte 4773 kr. i lommen som toppen på kransekagen efter en fed fodboldweekend.

 

Billede Blog fra Verdens Bedste Fodboldrejse

Her kan I se turens ekspertpanel

 

Flyveren klar til at sende de heldige ud på verdens bedste fodboldrejse!

 

Verdens Bedste Fodboldrejse mangler ikke noget - heller ikke deres helt egne chips!

 

Med på turen er selvfølgelig også lidt information om, hvad programmet for hele molevitten er!

 

Og når man er på vej til Tyskland, skal man naturligvis forplejes med.....tapas?

Vi håber du nød denne blog-reportage fra Verdens Bedste Fodboldrejse med Danske Spils Oddset. Husk på, at dette er et tilbagevendende årligt event i kalenderen hos Danske Spil, og du kan vinde din vej på turen på talrige måder.

Deltag i DM i Tips, Oddset Awards og lignende kampagner, og vær med i kampen om en plads på den næste fodboldrejse, som meget vel kan være "verdens bedste".

Spil hos Oddset >>