Danske Spil: Gode lodtrækninger for FCK og FCM

Oddset Tilbud

Tilbud hos Danske Spils Oddset

Der er mange gode grunde til at oddse hos Danske Spil, og en af de mest nævneværdige er helt sikkert de mange særlige odds tilbud du bliver budt på hos Oddset på nettet. Det vrimler med kampagne-tilbud, som omfatter free bets, muligheden for at deltage i et virvar af konkurrencer og mere til. De mange tilbud er med til at øge dine chancer for at lave overskud på dine odds i længden, og her excellerer Oddset som en bookmaker der tilbyder sine kunder mange fordele. Øverst på denne side kan du se de seneste tilbud fra Danske Spils Oddset, men du finder formentlig endnu flere når du besøger bookmakerens egen hjemmeside.

Du kan læse mere om Oddset i vores Danske Spil-anmeldelse her.

 

Dagens Tilbud hos Oddset

Hver dag byder på mindst ét nyt tilbud hos Oddset, for her kan du nemlig udnytte et særligt odds-tilbud, hvor der er forhøjede odds at hente på udvalgte kampe. Spiller du på kampene i Dagens Tilbud tilbydes du en højere tilbagebetalingsprocent end normalt, og det er altså heri tilbuddet ligger. Der er ikke regler eller vilkår forbundet med dette tilbud - du spiller blot en kupon som normalt, og gevinsten får du selvfølgelig lov at beholde uden gennemspilskrav.

 

Free Bets hos Oddset

Når der er landskampe i fodbold, håndbold eller måske endda ishockey, er der ofte free bets at hente hos Oddset. Alle free bet-tilbud er i teorien forskellige, for det kan være forskellige kvalificerende væddemål som udløser dem, men et typisk eksempel kunne hedde, at du skal spille 100 kr. på et valgfrit odds på en landskamp med Danmark, og herefter modtager du et Live Free Bet, som kan bruges på Danske Spils Live Odds-markeder. Disse free bets dukker op fra tid til anden, og din bedste måde at opsnappe dem på, er ved at holde øje med denne side, hvor vi løbende holder vores læsere informeret om free bets hos Danske Spil.

 

Masser af konkurrencer

Når du er kunde hos Danske Spil, kan du henover et kalenderår deltage i mange forskellige konkurrencer, hvoraf nogle kræver at du spiller på kampe, mens andre giver dig gratis chancer for at vinde penge.