FCN - OB odds og spilforslag: Gæsterne har mest at spille for i Farum

15. august 2019

FCN - OB optakt: Odds og Spilforslag

FC Nordsjælland tager imod OB i den sene fredagskamp kl. 20.00 d. 16. august 2019. Se optakt til FCN - OB med odds og spilforslag her!

Værterne fra FC Nordsjælland har ikke spillet de bedste kampe i de to sidste spillerunder, hvor det kun er blevet til et point, og meget vel kunne være blevet til 0. OB kommer derimod ind til kampen i god form med to sejre og to clean sheets i træk, og i øvrigt har OBs cheftræner Jakob Michelsens aldrig stået i spidsen for et Superliga-hold, som har tabt til FCN i de ni kampe han har mødt nordsjællænderne.

Vi har set på odds på FCN - OB hos Youbet, hvor hjemmeholdet er spinkle favoritter netop nu. Her er der odds 2.50 på FCN, 3.65 på uafgjort og odds 2.70 på OB. Vi er klar med spilforslag til FCN - OB odds i optakten forneden.

Spil hos Youbet >

 

Spilforslag til FCN - OB odds

Herunder ses udvalgte odds på FC Nordsjælland mod OB og vores spilforslag til kampen hos bookmakeren Youbet. Odds kan ændre sig, og vi anbefaler at besøge bookmakeren for opdaterede odds og flere markeder på kampen.

FCN - OB
Fredag d. 16. august kl. 20:00
1X2 Odds
1: 2.50 X: 3.65 2: 2.70
Over/Under Mål Odds
Over 1,5:
1.16
Over 2,5:
1.55
Over 3,5:
2.40
Under 1,5:
4.80
Under 2,5:
2.35
Under 3,5:
1.54
Spilforslag
OB vinder:
Odds 2.70
Spil hos Youbet >

 

Som spilforslag til kampen mellem FCN og OB går vi med en sejr til gæsterne fra OB. Der er odds 2.70 på OB netop nu hos Youbet, hvilket vi synes er godt betalt.

OB er nemlig i god form med to sejre i træk, mens FCN har haft åbenlyse defensive problemer i de seneste kampe. Man så rigtig skidt ud ude mod Randers, særligt i 1. halvleg, hvor markeringerne sejlede for det unge FCN-hold, og det samme var tilfældet i 1. halvleg sidst mod Silkeborg, hvor gæsterne førte 0-2 ved pausen. Godt nok har FCN hentet Kian Hansen og kan give debut til endnu en forstærkning i forsvaret i form af Thychosen, men vi tror stadig FCN får problemer med at holde OB væk fra netmaskerne.

OB har i Sander Svendsen fået en rigtig måltyv på holdet, og han kan være med til at gøre ondt på FCN-forsvaret sammen med angrebsmakkeren Bashkim Kadrii. Samtidig har OBs defensiv været solid i de sidste kampe, og bør kunne holde FCN-angrebet i forholdvis kort snor. I hvert fald som det har set ud i de seneste kampe.

Spil hos Youbet >

 

Optakt: Kan FCN få lukket hullerne i forsvaret mod OB?

FC Nordsjælland, på 7. pladsen, kom godt fra land i den nye Superliga-sæson, men i de seneste to kampe har det været en rodet omgang fodbold fra de unge tigre i Farum. Der er åbenlyse problemer med at holde modstanderne fra fadet, og FCN har i de sidste to kampe lukket fem mål ind. Først tabte man 3-1 til Randers på udebane, og i sidste spillerunde var det tæt på at udløse den første sejr til Silkeborg, da bundproppen gæstede Right To Dream Park. SIF var foran 0-2, men FCN fik kæmpet sig tilbage på 2-2. I kampens sidste sekunder begik FCN dog et straffespark, som Ronnie Schwartz misbrugte, og dermed var begge hold skuffede over ikke at få sejren med fra kampen.

FCNs offensiv kører faktisk glimrende med et snit på lige under to mål pr. kamp, men omvendt er der altså store problemer i forsvaret efter Victor Nelsson, Karlo Bartolec og Mads Pedersens afgang fra klubben denne sommer. Selv om man har hentet bl.a. Kian Hansen ind fra FCM til at lukke hullerne, er dette med tydelighed ikke lykkedes endnu. FCN har dog hentet yderligere en forstærkning hos FCM i form af Mads Døhr Thychosen, som kan få debut her og hjælpe til med at lukke hullerne i forsvaret. Kian Hansen måtte i øvrigt indkassere et rødt kort i 2-2 kampen mod Silkeborg, men den dom er dog senere blevet lempet til et gult kort, og han slipper derfor for karantæne her mod OB.

Hos fynboerne har sæsonstarten været rigtig fin, og OB indtager før denne runde en 4. plads i tabellen. Den helt store oplevelse indtil videre har været nyindkøbet Sander Svendsen, som har nettet fire gange for OB, og også sikrede 1-0 sejren sidst mod Randers med det enlige mål i kampen. Det var den anden 1-0 sejr til OB i træk, da de også slog Esbjerg med samme cifre på udebane i runden forinden. De to clean sheets luner godt i OBs forsvar, som er blevet fortyndet i denne uge med salget af Alexander Ludwig til AC Horsens. Dog har han ikke været med fra start i de seneste kampe, så det er ikke noget der umiddelbart får betydning for OBs startellever. Til gengæld er Troels Kløve tvivlsom til kampen for OB, efter han blev skadet i sidste runde mod Randers.

Spil hos Youbet >

 

FC Nordsjælland - OB statistik

  • FCN har kun vundet to af de sidste 13 Superliga-kampe mod OB (V2-U3-T8). Begge var 2-1 sejre, en i Odense i juli 2017 og en i Farum i februar 2018.
  • Af de fire Superliga-kampe mellem FCN og OB i sidste sæson, endte tre uafgjort. Den eneste undtagelse var OBs 1-3 sejr i Farum i november 2018.
  • FCN har kun vundet én af de sidste syv hjemmekampe i ligaen mod OB (V1-U1-T5). Det var en 2-1 sejr i februar 2018.
  • Jakob Michelsen, OBs træner, er ubesejret i alle sine ni kampe som cheftræner for et hold mod FC Nordsjælland (V5-U4-T0). Det inkluderer en udebanestatistik for Michelsen vs FCN på fire sejre og en uafgjort.

Statistikkilde: GraceNote.dk

Spil hos Youbet >