FÅ DIN VELKOMSTBONUS TIL ODDSET HER

Læs mere

Superliga

Denne side indeholder henvisnings-links

Som kunde hos Danske Spil bliver du tilbudt et stort udvalg af diverse sportsgrene og bettingtyper. Selvom der er et bredt udbud, er hovedfokus på danske sportsgrene - og især fodbold og håndbold er meget populært hos Danske Spil. Med ca. 100.000 forskellige væddemål per uge, er der noget for en hver smag og enhver lejlighed.

Danske Spil var det første bettingfirma herhjemme og havde indtil 2012 monopol på spilmarkedet. Den nye liberalisering har derfor stillet store krav til Danske Spil, hvilket har medført en række forbedringer specielt på online-fronten.

Noget andet der virkelig skiller sig ud hos Danske Spil, er deres økonomiske støtte til det danske lokalsamfund, som bl.a. kommer sportsklubber og hjælpeorganisationer til gode hvert år.

I de sidste par år har Danske Spil støttet små danske lokalsamfund med ca. 1,3 mia. kroner. Så hvis du både vil have gode spilmuligheder og samtidig støtte gode formål, er Danske Spil et godt valg.  

DANSKE SPIL BONUS

Som nyt medlem hos Danske Spil får du en velkomstbonus på 500 kroner. For at få bonussen skal der indsættes minimum 500 kroner på kontoen.

De odds, der bruges til at omsætte bonussen, skal minimum være på 1,50 og skal spilles igennem 6 gange, hvilket er noget mere end hos nogle af konkurrenterne.

Danske Spil smider altså ikke om sig med bonusser, men har til gengæld noget de kalder dagens tilbud, hvor man får et særligt godt odds-tilbud, der kan være ret fristende.

En anden fordel ved Danske Spil er, at deres bonusoversigt er meget let at forstå, og at der er meget stor gennemsigtighed i forhold til bonusserne. Det kompenserer for, at deres velkomstbonus ikke er så stor, som den er hos nogle af konkurrenterne.

Det skal her siges, at Danske Spil har meldt ud, at de faktisk helst vil slippe for bonusser generelt, men at de bliver nødt til at have det, på grund af konkurrenceforholdene. Det er klar tale, og noget, man bør respektere.

UDNYT DIN ODDSET BONUS NU

TILBAGEBETALINGSPROCENT

Danske Spil har en gennemsnitslig tilbagebetalingsprocent på 93%, hvilket er lidt lavere end nogle af konkurrenterne. Alligevel er der masser af høje odds at hente, specielt på dansk fodbold og andre danske sportsgrene. Her kan tilbagebetalingsprocenten være helt oppe omkring 97-98%.

Det skyldes primært, at Danske Spil har tilegnet sig en specialviden indenfor dansk sport (også længere nede i rækkerne), og derfor kan tillade sig at løbe en større risiko på dansk sport.

SPILUDBUD

Danske Spil har virkelig forbedret deres spilleudbud de seneste år. Dette skyldes bl.a. en ny og bedre software, der gør, at der kan udbydes langt flere bets end tidligere.

Hovedfokus er på dansk fodbold og dansk idræt i særdeleshed, men også international fodbold og håndbold har fået et stort fokus - og dermed et stort udbud på Danske Spil.

Generelt er udbuddet nu på et niveau, som er særdeles konkurrencedygtigt, hvilke mulighederne for at spille på dart, cricket, basket, snooker og online gaming som e-sport med CS:Go, League of Legends og andre spil vidner om. 

De har faktisk fået deres helt egen side, eOddset, hvor du hver uge kan se interviews og programmer med nogle af de bedste, danske eSports-eksperter, såvel som det naturligvis også kan streames, når der er store konkurrencer.

Desuden er amerikansk fodbold ved at udvikle sig til et af de nyeste succeser, hvilket også kan ses i deres større og større markedsføring af den amerikanske sport.

Livebetting er et fokusområde hos Danske Spil, hvor de også det seneste år har udviddet deres udbud af liveodds. Her finder du efterhånden næsten ligeså store udbud som hos andre bookmakere, og på de store kampe finder du hundredevis af live væddemål.

Hos Danske Spil udgør live-betting en større og større del, og udgør nu omkring 20% af den samlede omsætning på oddset. 

ODDSETS APP OG HJEMMESIDE

Hos Danske Spil Oddset kan du sagtens spille fra din smartphone, så det er nemt at bette - hvor som helst og når som helst. Du har to muligheder for at bette fra din smartphone - enten kan du downloade Danske Spils app, ellers kan du spille direkte fra din browser fra Danske Spils mobiloptimerede hjemmeside.

Danske Spils app kan du downloade fra App Store eller hente direkte fra Danske Spils hjemmeside. Den er stadig ny, og der er stadig ting, der kan blive bedre, men den fungerer glimrende til de mest grundlæggende funktioner.

Danske Spil tilbyder også endelig mobil sign-up, så du kan oprette dig hvor du ønsker. 

SPIL ODDSET PÅ MOBIL HER  

LIMITERING

Det kan virke urimeligt at ens konto bliver lukket, hvis man vinder for ofte. Heldigvis begrænser Danske Spil kun muligheden for at oddse, hvis der er mistanke om aftalt spil, insider-viden eller anden form for snyd.

Danske Spil og Oddset er faktisk den eneste bookmaker i Danmark, der ikke udpræget gør brug af personlig limitering, hvorfor vi helt klart kan anbefale Oddset som bookmaker.

Vi kender ikke til antallet, men det bør være meget begrænset hvor mange der får spærret sin konto, da snyd heldigvis stadig hører til sjældenhederne.

Limitering er derfor sjældent et problem for almindelige kunder hos Danske Spil, og derfor får Danske Spil her 6 stjerner. 

SPIL ODDSET LIVE HER 

ANDRE TJENESTER

Det er muligt at live-streame forskellige sportsbegivenheder for medlemmer af Danske Spil. Niveauet af streamning er på højde med andre bookmakere i udlandet, og du finder massere af fodbold i La Liga, Bundesligaen og Serie A.

Som noget nyt finder du også streaming af tennis og NBA, som er et kæmpe plus i vores bog. Udvalget af kampe er dog meget varieret, om end det vil være et fint supplement til tv'et, hvis man ikke har adgang til det.

Derudover har Danske Spil indgået en aftale med TV 3 + og TV 3 sport om at vise live-odds fra Danske Spil i løbet af kampene. Det giver kunden information om de mest aktuelle spilmuligheder på netop den kamp, som de sidder og ser.

Derudover har Danske Spil indgået en aftale om et fast tv-indslag, hvor eksperter snakker om Danske Spils odds samt udbud af bets. På den måde kan man altså, hvis man er betting interesseret, se et helt program om tips og spil, og hvem ved, måske kan man vinde lidt ekstra, hvis man følger diverse råd? 

KUNDESERVICE

Det er muligt at komme i kontakt med Danske Spil på forskellige måder. Via telefonen, hvor der er forskellige numre tilknyttet de forskellige spil. Det betyder, at man slipper for en masse forskellige og unødvendige omstillinger.

På den måde ringer du til et specifikt nummer der omhandler oddset, hvis det altså er et oddset-relateret spørgsmål. Det er en klar fordel og fungerer godt.

Derudover kan man kontakte kundeservice via e-mail og også Facebook, hvor der sidder personale og besvarer spørgsmål fra kl. 9.00 til 24.00 alle dage. Denne tilgængelighed er mere end rigeligt for de fleste, men i og med, at nogle især amerikanske fodboldkampe spilles om natten dansk tid, ville det være en fordel med døgnåben kundeservice, så man også under disse kampe ville kunne få hjælp.

En chatfunktion der var åben om natten kunne måske være en billig, men effektiv løsning. Når det så er sagt, er servicen rigtig god og hurtig, men da der er nogle konkurrenter der har døgnåben kundeservice, bliver det altså desværre ikke til topkaraktér til Danske Spil.

 

SAMLET VURDERING

Danske Spil og Oddset har virkeligt udviklet sig til at være en konkurrencedygtig spiller på markedet. Generelt er udbuddet rigtig godt, kundeservicen er god og specielt de danske væddemål er Danske Spil klart markedsførende. De halter lidt efter på livebettingdelen, da de ikke har en decideret Oddset app endnu, men ud fra vores kilder, så kommer den lige omkring EM 2016. 

I sidste ende, så er Danske Spils Oddset nok stadig et af de bedste bettingplatforme at spille på, men for at den samlede vurdering skulle blive endnu bedre, ville det kræve en døgnåben kundeservice, en app uden begrænsninger i forhold til desktop-versionen samt en start bonus, der var lidt mere attraktiv for nye kunder.

Dog står Danske Spil ganske stærkt, netop fordi Danske Spil har et så stærkt navn og omdømme, og størstedelen af danskerne er godt bekendt med navnet og de populære tipsmidler, som fordeles rundt i landets lokalsamfund. 

Derudover gør det brede udvalg af bettingmuligheder Danske Spil til et sikkert valg, når det kommer til at bette online. 

BRUG DIN ODDSET INDSKUDSBONUS HER 


oddset

500 kr.
spil nu