FC København - Silkeborg IF

23. juli 2021

FC København - Silkeborg optakt: FCK storfavoritter mod oprykkerne

FC København tager imod Silkeborg i Parken i 2. spillerunde af Superligaen 2021/22 søndag d. 25. juli. Læs FCK vs Silkenborg optakt her, hvor vi ser på mulige startopstillinger og kommer med bud på spilforslag til odds på FCK mod SIF.

To hold som åbnede sæsonen med uafgjorte resultater på hjemmebane tørner sammen i Parken. FCK åbnede med 2-2 mod AaB, mens Silkeborg fik 0-0 hjemme mod SønderjyskE.

Løverne fik dog sæsonens første sejr torsdag aften, da de komfortabelt besejrede tandløse Torpedo Zhidono med 4-1 i Parken. Kan FCK'erne bygge videre på sejren i Conference League og sætte den første Superliga-sejr i sæsonen 2021/22 ind på kontoen, eller kan oprykkerne drille Løverne i deres egen hule?

Sidst de to hold mødtes i Superligaen var i sæsonen 2019/20, hvor FCK vandt med 4-2 i Parken i september 2019, og spillede 1-1 i Silkeborg i februar 2020.

Læs FC København vs Silkeborg optakt med mulige startopstillinger samt spilforslag til odds på FCK mod SIF.

Spil hos bet365*

FC København - Silkeborg optakt

 

Odds på FC København - Silkeborg

FC København - Silkeborg
Superliga: 2. runde
Kampstart:
Søndag d. 25. juli kl 16:00
TV:
Canal 9
Dommer:
Peter Kjærsgaard
Assistenter:
Victor Skytte / Jesper Dahl
Betting Partner: bet365.dk
1 X 2
1.50 4.00 6.50
Over/Under 2,5 mål
1.53 - 2.40
Spil hos bet365*

 

Spilforslag til FCK - SIF odds

Angreb er ofte det bedste forsvar, og måske er det noget Kent Nielsen og Silkeborg tager med sig ind til kampen i Parken på søndag. I hvert fald er Silkeborg stærke på bolden og i deres pasningsspil, og FCK er ramt af karantæner til både Boilesen og Nelsson i forsvaret. Det åbner mulighederne op for at Silkeborg måske kan gøre ondt på FCK defensiven, som havde problemer i hjemmekampen mod AaB i sæsonpremieren.

Stiller Silkeborg sig tilbage, og forsøger at forsvare et point hjem, vil de højest sandsynligt få ørerne i den københavnske fodboldmaskine. Derfor tror vi Silkeborg kommer til København for at spille frit, og forsøge at tage FCK'erne på sengen med noget friskt angrebsfodbold. Om det lykkedes må tiden vise, men FCK er selvfølgelig store favoritter.

Vi tror også FCK ender med at snuppe alle tre point, men det kan blive et tættere opgør, end FCK'erne bryder sig om. De stillede i stærkeste opstilling mod Torpedo Zhodino torsdag aften, så der blev ikke sparet på kræfterne. Måske sidder den kamp lidt i benene hos hjemmeholdet, og vi tror Silkeborg som minimum kommer på måltavlen en enkelt gang.

Derfor skyder vi på en FCK sejr i et målrigt opgør. Hos bet365 er der odds 3.25 på FCK + Over 3,5 mål i kampen, hvilket bliver vores spilforslag til FC København vs Silkeborg.

Spil hos bet365*

 

FC København optakt

FC København fik ikke den bedste sæsonstart med kun 2-2 i Parken mod AaB, men de får endnu en hjemmekamp her mod Silkeborg - den tredje i træk - som gerne skulle kaste en sejr af sig. Problemerne mod AaB var primært i defensiven, hvor der var nogle af de samme problemer som i sidste sæson. En målmand som lukkede et lidt dumt mål ind, og så et forsvarskoks hvor bolden ikke blev clearet godt nok.

Der var - og er - altså noget at arbejde på defensivt for FCK, men de kom igang med en sejr i Conference League over Torpedo Zhidono på 4-1. Det skal der bygges videre på mod Silkeborg.

FCKs forsvar kommer igen i fokus her, for Løverne er uden Victor Nelsson og Nicolai Boilesen som begge sidder ude med karantæne. Derfor ligner det David Khocholava og Marios Oikonomou som skal danne centralt makkerpar, og det bliver interessant, hvordan de to løser den opgave.

 

Silkeborg IF optakt

Silkeborg spillede 0-0 i deres sæsonpremiere hjemme mod SønderjyskE, men det var alt andet end kedeligt. Silkeborg var rigtigt stærke på bolden og satte mange afleveringer sammen. De lykkedes fint med at besværliggøre SønderjyskEs høje presspil, som ellers er den nye opskrift på fodbold i SønderjyskE under deres nye træner, Michael Boris. Silkeborg skal måske arbejde lidt på at blive mere direkte i deres angrebsspil, for der manglede noget på den sidste tredjedel. Men når alt kommer til alt, lignede Silkeborg i sæsonpremieren bestemt et friskt og spændende input til denne sæson i Superligaen.

De var lidt ramt af skader til kampen mod SønderjyskE, og måtte bl.a. undvære Nicklas Helenius i angrebet. Havde han været med, tror vi Silkeborg havde snuppet sejren. Helenius er formentlig stadig ude her mod FCK, og det samme er muligvis Milan Massop, Wessam Abou Ali, Stefan Thordarson og Oscar Hedvall. Helenius ligner det største tab, for Kent Nielsens tropper spiller efter et solidt koncept som er velkendt af alle i truppen. Men de mangler måske lidt oppe foran, hvis de skal kunne true FC København. Her ville Helenius være et godt kort. Tiden må vise om han når at blive klar.

 

Startopstillinger: FC København vs Silkeborg

Her ses vores forventede startopstillinger i FCK - Silkeborg søndag d. 25. juli 2021. Indledningsvist er der tale om vores bud på de forventede startopstillinger baseret på de to klubbers seneste kampe, karantæner og skader.

FC København har både Nicolai Boilesen og Victor Nelsson i karantæne. De endelige startopstillinger i FCK vs SIF bliver bekræftet ca. en time før kampstart.

Se også: Superliga kampprogram

FC København
(Forventet)
Silkeborg IF
(Forventet)
Kamil Grabara Nicolai Larsen
Kevin Diks Rasmus Carstensen
David Khocholava Tobias Salquist
Marios Oikonomou André Calisir
Victor Kristansen Gustav Dahl
Lukas Lerager Andreas Oggesen
Carlos Zeca Mark Brink
Rasmus Falk Anders Klynge
Mohamed Daramy Sebastian Jørgensen
Jonas Wind Nicolai Vallys
Kamil Wilczek Alexander Lind

Spil hos bet365*