Bookmakere i Danmark

Bookmakere

Se en liste over bookmakere i Danmark, og de bookmaker bonusser du kan få netop nu, når du opretter dig som kunde hos en dansk bookmaker. Spiller du hos danske bookmakere, er du sikret 100% skattefrie gevinster på dine odds

Herunder lister vi de bookmakere i Danmark med dansk licens hos Spillemyndigheden, som vi samarbejder med på Oddsforum.dk i øjeblikket. 

Bookmakere i Danmark
LeoVegas Sport
LeoVegas Sport logo

Spil for 1000 kr. og få 1000 kr.

Annonce
Spil hos Leovegas*
Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Læs alle regler og vilkår.
bet365
bet365 logo

Væddemålskreditter op til 1000 kr. for nye kunder hos bet365

Annonce
Spil hos bet365*

Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Læs alle regler og vilkår.

ComeOn
ComeOn Logo

100% bonus op til 1000 kr.

Annonce
Spil hos ComeOn*

Gælder udelukkende nye kunder | 18+ | Omsætningskravet for Sport er 5x (indbetaling + bonus) | Minimum odds 1,80 | Det maksimale bonusbeløb, der kan vindes, er 100% op til 1000 kroner | Minimumsindbetaling for tilmelding til bonussen er 100 kroner | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | ROFUS.nu | StopSpillet.dk. Læs alle regler og vilkår.

betfair

100% bonus op til 1000 kr.

Annonce
Spil hos betfair*

Kommercielt indhold |18+ | Regler og vilkår gælder | Tilbuddet gælder nye kunder fra Danmark | Opret en Betfair-konto og tilmeld dig kampagnen | Du får en 100% bonus op til 1000 kr. på din indbetaling på min. 100 kr | Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange på Sportsbook til min. odds 1.95 | Bonussen er gyldig i 90 dage | StopSpillet.dk | ROFUS.nu. Læs alle regler og vilkår.

Unibet

100% bonus op til 1000 kr. velkomstbonus

Annonce
Spil hos Unibet*

18+ | Gælder kun for nye spillere. Du skal indbetale minimum 40 kr. 100% bonus op til 1000 kr. Skal omsættes 6x på sport, 25x på casino indenfor 60 dage, Regler og vilkår gælder. StopSpillet.dk. ROFUS.nu. Læs alle regler og vilkår.

Mr Green
Mr Green Sport Logo

Få et 1000 kr. LIVE cash bet

Annonce
Spil hos Mr Green*

18+ | Kun nye spillere | Min. indsats ml. 75 kr. – 1.000 kr | Placer indsats til odds 2.00 | LIVE Cast Bet gyldigt i tres (60) dage efter spil er afgjort | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Læs alle regler og vilkår.

888sport
888sport Logo

Få op til 500 kr. hvis du taber på dit første bet

Annonce
Spil hos 888sport*

Minimum indbetaling på 100 kr. ved brug af tilbudskode. Et kvalificerende bet er en ”real money”-indsats på mindst 100 kr. placeret på hvilket som helst sportsmarked med et odds på minimum 1.5. Freebet, der krediteres ved afgjorte bets, udløber efter 7 dage. Maks. gevinst ved brug af bonus er 3000 kr. ekskl. Jackpot. Indbetalingsmetoder og udbetalingsbegrænsninger gælder og alle & vilkår gælder. Læs alle regler og vilkår.

 

Guide til de bedste bookmakere i Danmark

Her på Oddsforum.dk har vi årtiers erfaring med odds og betting hos bookmakerne i Danmark. Siden 2008 har vi guidet danske odds'ere gennem betting-junglen i jagten på de bedste bookmakere - og bonusser - i Danmark. Det kan nemlig være en jungle, at danne sig et overblik over hvilken bookmaker man skal vælge, når man vil oprette en ny odds-/bettingkonto hos en dansk bookmaker.

I overstående oversigt over aktuelle bookmakere i Danmark findes udelukkende bookmakere med dansk licens. Vælger man en af disse bookmakere, er man altså rigtig godt på vej. Her er der nemlig skarp kontrol med bookmakerne fra Spillemyndigheden side, og man kan derfor være sikker på at spille under ordnede rammer og forhold. Samtidigt er alle dine gevinster 100% skattefrie.

Listen tæller dog stadig et bredt udbud af bookmakere med dansk licens, og det kan stadig virke uoverskueligt for nogle, hvilken bookmaker man skal vælge. Der er et par "sikre valg" i toppen af listen, såsom Danske spils Oddset, hvor man aldrig går helt galt i byen ift. brugervenlighed, udbud af odds og selvfølgelig dansk kundeservice. Men bookmakerne længere nede på listen, har bestemt også en masse at byde på til deres kunder.

Forneden ser vi nærmere på, hvilken bookmaker der måske passer bedst til dig, og hvad du skal være opmærksom på ift. bookmakernes bonus-/velkomsttilbud.

 

Hvilken bookmaker skal jeg vælge?

Det store spørgsmål du skal stille dig selv er følgende: "Hvad betyder mest for mig?" Er det en god brugeroplevelse med en god betting app, er det størrelsen på bonussen eller er det måske, hvem der tilbyder de højeste odds?

Det er nemlig individuelt fra bruger til bruger, hvad der gør en bookmaker god. Der er forskellige parametre, som gør sig gældende, når den bedste bookmaker skal findes.

Vi har fra tidligere brugerundersøgelser på Oddsforum.dk fundet frem til de vigtigste kriterier for danske odds-spillere, når de skal vælge en ny bookmaker.

Brugervenlig hjemmeside og app

For langt størstedelen af odds-spillerne på nettet, er brugervenlighed og den totale bettingoplevelse hos bookmakeren, dét som vejer tungest på vægtskålen. Ikke alle bookmakere er sluppet lige heldigt afsted med, at gøre det overskueligt for deres brugere at navigere rundt i det store udbud af odds og spilmuligheder.

Heldigvis er langt de fleste kommet rigtigt godt efter det i de senere år i takt med den teknologiske udvikling. De fleste bookmakere har således i dag (i år 2020, red.) en ganske udmærket betting app og overskuelige hjemmesider. Til gengæld er det ikke alle bookmakere, som har knækket koden ift. at give dig relevante Live Statistikker på igangværende kampe på en overskuelig måde i deres apps.

Hvis det er vigtigt for dig, at din nye bookmaker har en god brugervenlighed, er det værd at undersøge deres hjemmeside og betting app på mobil eller tablet, inden du indbetaler penge. Du kan altid oprette en gratis brugerprofil hos bookmakeren, og se det hele lidt an, inden du indbetaler og spiller.

Bookmaker bonus

På andenpladsen over kriterier for valg af ny bookmaker i Danmark, finder vi måske ikke overraskende bookmakernes bonusser. For rigtigt mange betyder det altså noget, hvor stor bonussen er, og hvilken type bonus der er tale om.

Vi har dedikeret et afsnit længere nede i denne guide til bookmakere i Danmark til information og bookmaker bonusser, og derfor går vi ikke i dybden med det her.

Det er dog værd at nævne allerede nu, at man bør sætte sig grundigt ind i regler og vilkår for bookmakerens bonus, inden man accepterer bonussen og indbetaler penge. Det er altså vigtigt, at læse det med småt, for ellers kan man blive negativt overrasket, hvis man overser vigtige betingelser for bonussen.

Høje odds hos bookmakeren

På tredjepladsen over de vigtigste kriterier finder vi bookmakerens odds. Det er egentlig dét det hele handler om, for det gælder naturligvis om at få sine penge satset med det højest mulige afkast. I gamle dage var der større forskel på, hvor høje odds man fik hos de forskellige bookmakere. I dag ligger spiludbyderne meget tæt, og det er umuligt at pege på én bookmaker som konsekvent kan tilbyde de højeste odds på alle markeder.

Hvis høje odds hos bookmakeren er dit vigtigste kriterie, er det værd at oprette en konto flere steder. Man kan vælge at sprede sin betting bankroll ud på flere bookmakere, så man altid har penge stående der, hvor man får det højeste odds på en bestemt kamp hos bookmakerne. Det er selvfølgelig ikke for alles pengepung, at skulle have penge stående flere steder, men det er anbefalelsesværdigt, hvis man vil have de højeste odds til enhver tid.

Udvalg af oddsmarkeder og sportsgrene

Omtrent 90% af alt omsætning hos bookmakerne i Danmark falder på fodbold-væddemål. Det er altså fodbold, som er klart mest populært at oddse på.

Heldigvis er de fleste bookmakere konkurrencedygtige ift. oddsmarkeder på fodbold, hvor der typisk er hundredvis af forskellige markeder på hver eneste kamp. Spil på alt fra antallet af mål, hjørnespark, hvem der scorer, hvem der får kort eller om der kommer et straffespark i kampen. Mulighederne er praktisk talt uendelige hos de fleste bookmakere.

Men når det kommer til de sidste 10% af omsætningen, som fordelen på alle andre sportsgrene, kan udvalget variere mere fra bookmaker til bookmaker. Hvis det er vigtigt for dig, at en bookmaker har et stort udbud af oddsmarkeder på f.eks. håndbold, ishockey, amerikansk fodbold, basketball, tennis, eSport eller en anden specifik sportsgren, er det værd at undersøge bookmakerens udbud, inden du opretter en konto og sætter penge ind.

Kundeservice

God kundeservice er god stil, ingen tvivl om det. Vi skal i Danmark som minimum stille krav til - og forvente - dansk kundesupport. Men hvorfor er det vigtigt? Får man brug for det?

Det forholder sig således, at mange på et eller andet tidspunkt får brug for at kontakte deres bookmaker. Det kan være for at høre om mulighederne for at oddse på noget helt bestemt. Det kan også ske, at et væddemål er blevet afgjort forkert hos bookmakeren. Bevares, det er sjældent, men det sker desværre. I de tilfælde er det rart, at kunne kommunikere med deres kundeservice på dansk.

Det kan også være, at du har spørgsmål vedrørende bookmakerens bonus. Når det bliver teknisk ift. regler og vilkår for bonussen, er det ligeledes rart, at der tales dansk på chatten, i mailen eller over telefonen.

 

Hvem har den bedste bookmaker bonus?

Når det kommer til, hvem der har den bedste bookmaker bonus, er det ikke nemt at pege på én specifik bookmaker. Hvis det drejer sig om kroner og øre, er det selvfølgelig nemt at se, hvem der har den største bonus. Men det er vigtigt, at man også tager regler og vilkår (f.eks. gennemspilskrav, red.) med i sine overvejelser. Hvis det kræver meget omsætning indenfor en kort tidsramme at spille bonussen fri, kan det betyde, at man ikke når det til tiden. Dermed bortfalder bonussen og eventuelle gevinster vundet med bonuspengene.

Samtidigt kan det være afgørende, hvilke markeder man må spille på, og hvor højt oddset mindst skal være på kuponen, før omsætningen på væddemålet tæller med i gennemspilskravet. Derfor skal man altså læse alt med småt, inden man går i krig med at spille en bookmaker bonus fri.

Nogle oddsere foretrækker også andre typer bonusser end de klassiske indbetalingsbonusser. Bookmakerne i Danmark har forskellige bonustilbud, og nogle tilbyder f.eks. muligheden for et risikofrit væddemål, når man første gang oddser hos bookmakeren. Det kunne være at spille f.eks. 500 kr. på et bestemt kamp, og hvis man taber, får man pengene tilbage igen. Her er der også regler og vilkår forbundet med bonussen, og de refunderede penge kan være underlagt gennemspilskrav.

Det er altså vigtigt at holde sig for øje, hvilken type bonus man ønsker, og hvad kravene er for bonussen hos bookmakeren.

 

Bookmaker konto uden bonus

Det kan sagtens være en fordel for nogle spillere at se bort fra bonus, når man oprettet en ny bookmaker konto. Men hvornår bør man overveje at oprette sig uden at tage i mod bookmakerens bonus?

Hvis du ikke har planer om at spille ret meget hos den pågældende bookmaker, kan det være en god idé ikke at binde sig til bonussen. Hvis du f.eks. har tænkt dig at lave ét, eller få væddemål, for derefter at udbetale gevinsterne fra dit/dine første væddemål, bør du ikke binde dig til et bonustilbud. Og hvorfor så ikke det?

Af og til opretter man en konto hos en bookmaker for at udnytte et særligt højt odds på en kamp. Her bør man huske på, at ved at acceptere bonussen "forpligter" man sig til at spille videre hos bookmakeren, indtil bonussen er spillet fri. Eller til man har tabt alle bonuspengene inklusivt gevinsterne vundet med disse.

Typisk har man også en tidsbegrænset periode på 60-90 dage til at klare gennemspilskravet for bonussen. Altså kan man risikere, at man er nødt til at spille på noget, man måske ikke normalt ville have spillet på, for at få sin bonus spillet igennem.

For langt de fleste giver det dog fin mening at tage imod tilbuddene hos de forskellige bookmakere, fordi de fleste odds'ere foretrækker at placere størstedelen (hvis ikke alle) væddemål hos én og samme bookmaker. Gør man dét, er de fleste bonusser hurtigt spillet igennem.