Annonce:
Lazio - Bayern München

22. februar 2021

Lazio - Bayern München: Bliver det en tysk favoritsejr på Olimpico?

Lazio - Bayern München
Kampstart:
Tirsdag d. 23. februar kl 21:00
TV:
TV3 Sport
Odds
Betting Partner: Oddset.dk
1 X 2
4.50 4.10 1.70

Spil hos Oddset*

 

Lazio vs Bayern München optakt

Lazio og Bayern München mødes for første gang i en officiel kamp, når det går løs i den første 1/8-finale mellem klubberne i Champions League. De har dog mødt hinanden i en venskabskamp tilbage i 1974, hvor det blev 1-1 på Stadio Olimpico i Rom. Bayern var dengang forsvarende mestre i Mesterholdenes Europa Cup for sæsonen 1973/74, hvor Lazio havde vandt Serie A. Bayern München genvandt i øvrigt Mesterholdenes Europa Cup i 1974/75 og igen i 1975/76.

Lazio har seks gange tidligere mødt tyske modstandere i Champions League, alle i gruppespillet. Det inkluderer to kampe mod Dortmund i denne sæsons gruppespil, hvor Lazio vandt 3-1 hjemme og spillede 1-1 i Dortmund. Lazio er derfor stadig ubesejret på hjemmebane mod tyske hold i CL (V2-U1-T0).

Lazio er gået videre to ud af fire gange, når de har stået overfor tyske hold i de europæiske turneringer. De to samlede sejre kom begge i 2012/13 Europa League, hvor Lazio først eliminerede Mönchengladbach og derefter Stuttgart i 1/16- og 1/8-finalerne. De to gange de røg ud, var det mod Dortmund i UEFA Cup kvartfinalen i 1994/95 og Bayer Leverkusen i 2015/16 Champions League Playoff-runden.

Bayern har vundet seks af deres seneste otte CL-kampe mod italienske modstandere (V6-U2-T0). Sidst Bayern gæstede Olimpico i Champions League, stod de overfor Lazios lokalrivaler fra Roma. Her vandt Bayern med hele 7-1 tilbage i oktober 2014.

Lazio

Lazio er i øjeblikket på femtepladsen i Serie A. De har vundet tre af deres fire seneste kampe i Italien, og de vandt også i weekenden med 1-0 hjemme over Sampdoria. Det var deres sjette hjemmebanesejr i træk i Serie A. De tabte dog fornyligt med 1-3, da de gæstede Inter i Milano, så selv om de har hentet mange sejre på det sidste (8 af de sidste 10 i alle turneringer), kan det tyde på at de får det svært når modstanderne er fra øverste hylde.

Lazio gik igennem gruppespillet uden nederlag, men det blev også kun til to sejre og fire uafgjorte. Dortmund, som har været en skygge af sig selv i denne sæson, var på papiret den værste modstander i en gruppe som også talte Club Brügge og Zenit. Lazio har altså ikke haft den sværeste vej her til 1/8-finalerne, og de kommer selvfølgelig også på deres hidtil sværeste opgave i turneringen mod de forsvarende mestre.

Hos Lazio er forsvarsspilleren Luiz Felipe og målmand Thomas Strakosha skadet, mens forsvarsspilleren Stefan Radu er tvivlsom. Han var ude i hele kampen mod Sampdoria i weekenden.

Bayern München

Hos Bayern er der mange skader at tage vare på for tiden, og til denne kamp er bla. Thomas Müller og Serge Gnabry tvivlsomme. Douglas Costa, Tanguy Kouassi, Benjamin Pavard, Alexander Nubel, Malik Tillman og Corentin Tolisso skulle alle være skadet og meldt ude af kampen.

Bayern kommer ind til kampen med et 2-1 choknederlag ude mod Frankfurt i weekenden. Lewandowski kom igen på tavlen for Bayern, men det var ikke nok til at få point. I forrige runde skuffede Bayern også hjemme mod Bielefeld, som fik 3-3 med hjem fra München. Bundesliga-oprykkerne var ellers foran med 3-1 i kampen. 

De topper stadig Bundesligaen, men har kun to point flere end RB Leipzig, så de skuffende resultater kan i hvert fald ikke tilskrives det faktum, at Bayern er mil foran konkurrenterne. Bayern er da heller ikke ligeså stærke som i sidste sæson, men nu gælder det Champions League, og det må selvfølgelig kalde på en toppræstation fra de forsvarende mestre.

Spilforslag til Lazio - Bayern München odds

Bayern har ikke tabt en kamp i Champions League i snart to år, og de har vundet 16 af deres 17 kampe siden det sidste nederlag. De fleste peger på Bayern som Europas stærkeste hold lige nu sammen med Manchester City. Derfor er de selvfølgelig også favoritter her mod Lazio.

Vi tror også Bayern henter en sikker sejr, og spiller derfor Bayern München til odds 1.70. Vi prøver dog også et spil på Bayern med to mål, Bayern -1 mål til odds 2.70, da vi gætter på 3-0 eller 3-1 til Bayern som kampens resultat.

Spil hos Oddset*

Annonce:
Annonce: