Annonce:
Søndag d. 21. februar 2021

19. februar 2021

Søndag d. 21/2: AC Milan vs Inter og Arsenal vs Man City m.fl.

Søndag d. 21. februar 2021 byder på en masse spændende fodboldkampe, ikke mindst herhjemme i den danske Superliga, hvor der er fire kampe på programmet. Disse Superliga-kampe har vi som altid dedikeret separate optakter til, og disse findes her i Dagens Spilforslag oversigten.

I denne artikel ser vi nærmere på spilforslag til kampe i det store udland, hvor der bl.a. er Derby della Madonnina på plakaten i Milano mellem Milan og Inter. Det er, foruden at være et spændende derby i den norditalienske fodbold- og modeby, også et møde mellem Serie As to topklubber som kun adskilles af ét point i toppen. Og så er der i øvrigt danskere i truppen hos begge klubber, men Simon Kjær hos Milan og Christian Eriksen hos Inter.

I England spilles der også i Premier League, hvor vi bl.a. har kigget på endbu et derby mellem West Ham og Tottenham og selvfølgelig Arsenals brag hjemme mod Manchester City. Til sidst ser vi også nærmere på Manchester United og deres hjemmekamp mod Newcastle, som runder dagens program af i Premier League.

Alle spilforslag til dagens kampe forneden er fundet hos bet365*.

Spilforslag til søndag d. 21. februar 2021:

 

West Ham vs Tottenham

West Ham - Tottenham
Kampstart:
Søndag d. 21. februar kl 13:30
TV:
Xee
Odds
Betting Partner: Bet365.dk
1 X 2
2.60 3.30 2.75
Spil hos bet365*

West Ham er på 5. pladsen mens Tottenham er nr. 9 i Premier League før denne weekends kampe. West Ham er nu to point foran Liverpool og á point med Chelsea på fjerdepladsen, og må bestemt regnes for en kandidat til en plads i næste års Champions League. Men kan The Hammers holde den kørende sæsonen ud.

West Ham har vist sig som et svært hold at besejre i denne sæson under David Moyes, hvor de p.t. er V12-U6-T6 for sæsonen. I de sidste otte PL-kampe har West Ham vundet seks og kun tabt én. De kommer dog på en svær prøve søndag eftermiddag mod Spurs, som hentede en flot sejr på 4-1 ude mod Wolfsberger i Europa League torsdag aften. Ovenikøbet uden Harry Kane på banen.

Spurs har tabt mange kampe på det seneste i Premier League, hvilket har sendt dem ned på 9. pladsen. Men Gareth Bale begynder bl.a. at vise hvorfor han engang var regnet blandt de bedste i verden, og der er bestemt tegning til bedre tider forude, hvis også Harry Kane kan komme tilbage i topform. Han valgte selv at sidde ude mod Wolfsberger for at undgå at blive unødigt skadet igen, men han forventes at være klar her mod West Ham.

Vi ser et helt åbent opgør foran os, som kan svinge begge veje. Det gør bookmakerne også, for oddsene er tætte på klubberne. Det er svært at pege på en vinder, men vi tror i hvert fald der kommer mål. Begge hold har scoret i 7 af West Hams 10 seneste hjemmekampe, og begge hold har også scoret i to af de sidste tre kampe mellem West Ham og Tottenham i Premier League. Tottenham plejer i øvrigt at være godt kørende mod West Ham, hvor de har undgået nederlag i syv af de sidste otte indbyrdes kampe.

Vi spiller Over 2,5 mål i kampen til odds 1.90, da vi forventer en underholdende kamp mellem to hold som bør gå hårdt efter alle tre point.

Spil hos bet365*

 

AC Milan vs Inter

AC Milan - Inter
Kampstart:
Søndag d. 21. februar kl 15:00
TV:
TV2 Sport X
Odds
Betting Partner: Bet365.dk
1 X 2
3.60 3.60 2.00
Spil hos bet365*

Simon Kjærs AC Milan og Christian Eriksens Inter er gået tå-mod-tå i kampen om det italienske mesterskab i denne sæson, hvor Juventus indtil nu har været ude af kampen. Juve hænger dog på i toppen og er kun otte point efter førerholdet Inter med en kamp til gode.

For både Inter og Milan er det vigtigt at hente en sejr her i Derby della Madonnina. Vinderne af kampen vil kunne kalde sig tophold efter derbyet, og for Inter vil en sejr sende dem fire point fri i toppen. Det gør dette derby i Milano til det mest interessante af sin slags i mange år. Set med danske briller, gør det da heller ikke noget, at der er en dansker i begge klubber.

AC Milan førte længe tabellen i Italien, men har oplevet en formnedgang i de seneste måneder. Senest tabte de også med 2-0 ude mod Spezia, og de var i denne uge også i en hård kamp ude mod Røde Stjerne i Europa League som sluttede 2-2. Her blev Zlatan i øvrigt sparet, da han sad på bænken i hele kampen. Nok med henblik på at holde ham helt frisk til søndagens brag.

Mens Milan var i kamp torsdag aften mod Røde Stjerne, har Inter haft en fuld uge til at forberede sig til denne kamp. De bør have friske ben over hele linjen, og samtidigt har Inter været i god form i lang tid, og ser ud til at blive bedre og bedre. De slog også AC Milan med 2-1 for nyligt, da de to hold tørnede sammen i Coppa Italia-kvartfinalen. Dog røg Inter efterfølgende ud efter to tætte kampe mod Juventus i semifinalerne.

Men i Serie A har Inter ikke lavet meget andet end at vinde med 12 sejre i de sidste 15 kampe. Hjemme i Milano er Inter nu ubesejret i de sidste ni Serie A-kampe, og selv om de officielt er på udebane her, er der selvfølgelig tale om en hjemmekamp for begge hold, da der spilles uden tilskuere.

Inter har også haft overtaget mod Milan i Milano-derbyet i senere tider. Inter har vundet fem af de sidste seks kampe mod Milan, og de rød/sorte har kun vundet to af deres seks seneste kampe på tværs af alle turneringer.

Vi tror kampen tipper ud til Inters fordel. De er mere formstærke, de har friskere ben og de har spillet det bedste bold i de seneste mange uger. Vi tror mest på en Inter-sejr. Samtidigt kan vi forhåbentlig se frem til mål, da begge hold har scoret i fire af de sidste fem derbies i Milano. Derfor prøver vi med et spil på Inter + Begge Hold Scorer til odds 3.60 hos bet365.

Spil hos bet365*

 

Arsenal vs Manchester City

Arsenal - Manchester City
Kampstart:
Søndag d. 21. februar kl 17:30
TV:
Xee
Odds
Betting Partner: Bet365.dk
1 X 2
6.50 4.33 1.50
Spil hos bet365*

Arsenal er på 10. pladsen i Premier League, og er i gang med en skuffende sæson generelt. Men de er dog ubesejret på hjemmebane i de sidste seks Premier League-hjemmekampe, så måske venter der et sjældent pointtab til Premier Leagues ekstremt stærke førerhold, Manchester City?

Arsenal var i kamp så sent som torsdag aften i Europa League, hvor de spillede 1-1 ude mod Benfica på neutral grund (Olimpico i Rom). Her burde Arsenal måske have fået mere med fra opgøret, for de spillede generelt en fin kamp. Arsenal spillede også i stærkeste opstilling, og det betyder til gengæld, at alle profilerne måske har lidt trætte ben til opgøret mod City.

Arsenal kan, realistisk set, heller ikke rigtigt nå mere i Premier League i år, så fokus skal selvfølgelig være på Europa League. Der er nemlig otte point op til hold som Liverpool og West Ham, og det er ikke just sandsynligt, at Arsenal får hentet de point i den resterende del af sæsonen. Det er dog heller ikke umuligt. Der resterer selvfølgelig stadig 14 kampe og dermed 42 point at spille om, men som Arsenal har spillet i denne sæson, tror vi ikke på dem i længden.

Manchester City kommer ind til kampen med lidt friskere ben (de spillede senest d. 17. februar mod Everton) og 12 PL-sejre i træk i bagagen. På tværs af alle turneringer er det 17 sejre i træk for The Citizens. Følger man engelsk fodbold, behøver Manchester Citys vanvittige form i øjeblikket ikke nogen videre detaljeret beskrivelse. De vinder kamp efter kamp og hamrer mål ind på stribe. I de to seneste har de slået Tottenham med 3-0 hjemme og Everton ude med 3-1. 

Det ligner unægteligt endnu en sejr til topholdet. De har allerede slået Arsenal to gange i denne sæson i ligaen (1-0 hjemme) og EFL Cuppen (4-1 ude), og de bør også slå The Gunners denne gang. Vi tror Manchester City vinder kampen, men vi tror også Arsenal får scoret. City har kun holdt tre clean sheets i deres sidste ni udekampe, og Arsenal scorer som regel hjemme på Emirates. Vi gætter på 2-1 eller 3-1 til City som kampens resultat, og spiller Man City + Begge Hold Scorer til odds 3.25 hos bet365.

Spil hos bet365*

 

Manchester United vs Newcastle

Man United - Newcastle
Kampstart:
Søndag d. 21. februar kl 20:00
TV:
Xee
Odds
Betting Partner: Bet365.dk
1 X 2
1.28 5.50 10.00
Spil hos bet365*

Manchester United tager sent søndag aften mod Newcastle hjemme på Old Trafford. Der er ingen tvivl om, at Manchester United er blandt de bedste hold i England i år. Det afslører tabellen selvfølgelig også, da De Røde Djævle er på andenpladsen. Men der er 10 point op til City, så de spiller altså kun andenviolin i Manchester og engelsk fodbold generelt i øjeblikket.

Senest var Manchester United i aktion ude mod Real Sociedad (på Juventus Stadium i Torino), hvor Solkjærs tropper vandt overlegent med 4-0. Man United blev sat i gang af lidt af en gave fra spaniernes forsvar, men der var aldrig for alvor tvivl om udfaldet af den kamp. United spillede en rigtig god kamp, og fik dermed rejst sig flot ovenpå det skuffende 1-1 resultat ude mod West Brom i deres seneste PL-opgave.

Newcastle har fået et par sejre på det seneste ude mod Everton og hjemme mod Southampton, men de to sejre er også de eneste i 13 kampe. Newcastle ligger lige over nedrykningsstregen, men kan glæde sig over at der er seks point ned til Fulham på 18. pladsen. De er altså ikke for alvor nedrykningstruet endnu, men der skal ikke meget til før de bliver det.

Hjemmeholdet er selvfølgelig favoritter her med god grund. De har scoret hele 18 mål i de sidste fem kampe (9-0 sejren over Southampton hjælper godt til her), og de spiller noget ganske godt angrebsfodbold i øjeblikket. Newcastle har generelt haft en svær sæson, særligt på udebane hvor de kun har fået 11 point ud af 36 mulige. I 12 udekampe har Newcastle også kun scoret 10 mål, og det er altså end ikke et mål pr. kamp i snit. Senest tabte de 2-0 ude til Chelsea.

De to seneste opgør mellem klubberne er endt med 4-1 sejre til Man United, nemlig i 2019 og tidligere i denne sæson, og som holdenes formkurver er lige nu, tror vi Newcastles problemer fortsætter mod Man United. United var dog i kamp så sent som torsdag aften, mens Newcastle sidst spillede i mandags mod Chelsea. Gæsterne har altså friskere ben. Vi tror ikke Man United kommer til at vinde en storsejr over Newcastle. Gæsterne vil formentlig parkere bussen og kæmpe hårdt for bare ét point, for alle point kan vise sig meget vigtige sidst på sæsonen, når regnskabet skal gøre op i bundstriden.

Vi gætter på en sejr til Man United på 2-0, og prøver med et spilforslag på Man United + U 3,5 mål til odds 2.20. Dermed er der også plads til at United vinder 3-0 eller at Newcastle måske kun tabte med 1-2.

Spil hos bet365*

Annonce:
Annonce: