Annonce:
Fodbold VM 2018 - Guide og optakt til VM i Rusland

Fodbold VM 2018 - Guide og optakt til VM i Rusland

VM i fodbold anno 2018 venter lige rundt om hjørnet, og i denne VM 2018 guide kan du få det fulde overblik over lande, kampe og grupper ved verdensmesterskabet i fodbold i Rusland.

Få det fulde overblik over VM 2018 - verdensmesterskabet i fodbold - i vores store optaktsguide til den kommende VM-slutrunde i Rusland.

 

VM Guide: Overblik over VM i Fodbold 2018

Her kan du læse om odds på VM, som dækker over et hav af vindermarkeder og odds på VM kampene, og derudover læse meget mere om VMs kamp- og TV-program og alle 32 lande i VM slutrunden, inkl. Danmark.

Odds på Fodbold VM 2018

Kampprogram VM 2018

VM Stadions og Byer


 

Læs om alle 32 VM lande

TV Program & Livestream VM 2018

 VMs Historie: 1930-2018

VM 2018 Guide: Læs om VM i fodbold

VM i fodbold 2018 spilles i Rusland, og her er Danmark med på listen over de 32 deltagende nationer i slutrunden. Det bliver alene af den grund et VM som er værd at følge, men der venter os i alt 64 spændende VM-kampe, og vi er klar med fuld dækning af slutrunden her på Oddsforum.dk.

Læs mere om det kommende VM 2018 i vores optakt forneden, eller benyt guide-menuen foroven til at navigere rundt mellem VM kampprogrammet, artikler om hvert af de 32 VM-lande og selvfølgelig artikler om odds på VM i fodbold.

Vi kan se frem til et fantastisk VM i Rusland, hvor 12 VM-stadions i 11 værtsbyer danner rammen om de i alt 64 VM-kampe fra åbningskampen d. 14. juni til finalen d. 15. juli 2018.

Her på Oddsforum.dk har vi taget et kig på hele slutrunden i helhed, og i denne guide og optakt til VM i fodbold 2018, vil du derfor kunne læse lidt om; Danmarks chancer ved VM slutrunden, hvilke nationer som har de største profiler, hvor du har mulighed for at følge slutrunden på TV og meget mere.

Spænd sikkerhedsselen og tag læsebrillerne på, for det er blevet tid til en VM 2018 optakt.

 

Optakt: Danmark er med ved VM 2018

Man fristes virkelig til at sige, endelig! – Danmark er atter med ved en slutrunde, og VM i Rusland 2018 er den første slutrunde med dansk deltagelse siden EM 2012 i Polen/Ukraine.

Læs mere her om den danske VM trup og Danmarks odds ved VM 2018.

Dengang endte Danmark i noget af en kattepine, da de blev matchet med Holland, Portugal og Tyskland i en såkaldt dynamitpulje. Selvom det endte med en flot sejr over Holland i åbningskampen, så gik det knap så godt i de resterende to kampe, og Danmark måtte derfor se sig slået ud af EM 2012 allerede efter gruppespillet.

Danmark har gode muligheder for at gå videre fra VM gruppespillet

Forhåbentligt ender det ikke med en gentagelse af den seneste slutrunde med dansk deltagelse. Der er dog heller ikke meget der tyder på, at Danmark skulle ryge ud af gruppespillet, da landsholdet er endt i en formidabel gruppe.

Frankrig, Peru og Australien, er de tre nationer, som Danmark er oppe imod ved VM 2018 gruppespillet i Rusland. Selvfølgelig bliver Frankrig ikke ligefrem en walkover, men de resterende to modstandere bør Danmark have gode chancer i mod.

Se også: Odds på Danmarks VM gruppe

Når det så er sagt, så skal Danmark stadig have marginalerne på deres side, hvis det skal lykkes med avancement fra VM Gruppe C. Frankrig er i øjeblikket placeret på 9. pladsen på verdensranglisten mens Peru er placeret som nr. 11. Det er blot en plads foran Danmark, der er placeret som nr. 12, mens vi skal et stykke ned for at finde Australien.

Nationen fra ”The land downunder” er helt nede på 36. pladsen på FIFA’s verdensrangliste, hvor de ligger blandt hold som Ukraine, Rumænien og Tyrkiet.

Favoritten til at gå videre fra VM 2018 Gruppe C

Det kommer ikke som den store overraskelse, at det er Frankrig, der er den helt store favorit til at vinde i Danmarks gruppe. Bookmakerne vurderer dog ikke Frankrig og Danmark langt fra hinanden niveaumæssigt, og det skyldes i den grad de mange flotte resultater, som Danmark har leveret i løbet af det seneste år.

Hvis vi tager et hurtigt kig hos bookmakerne, så forventer de faktisk, at Danmark går videre i gruppen. De forventer en flot 2. plads til Danmark i Gruppe C, hvilket vil betyde videre avancement til knock-out kampene.

I skrivende stund tilbydes der sølle odds 1.60 på Danmark til at gå videre, hvilket vil sige, at bookmakerne har en enorm tiltro til, at Danmark med Kong Christian Eriksen i spidsen, vil kvalificere sig til VM slutspillet.

 

Hvem er VM favoritterne i Rusland?

Tyskland fejrer VM trofæet i 2014 i Rio de Janeiro (foto: shutterstock.com)

Hvis vi tager de realistiske briller på, så er Danmark desværre ikke favoritterne til at vinde VM 2018 i Rusland. Der skal en overraskelse til ala. 92’, hvis det skal lykkes Danmark at snyde favoritterne og de store profiler, og dermed hive VM 2018 trofæet til Danmark.

Mens Danmark ikke har de store chancer, har vi i stedet valgt at tage et kig på de nationer, der rent faktisk har en mulighed for at vinde VM 2018 i Rusland. Vores favoritter til VM trofæet er som følger:

Tyskland går efter titelforsvaret

Tyskland går ind til VM slutrunden i Rusland som verdensmestre, da de besejrede Argentina på et mål af Mario Götze kort tid før de to hold skulle have været i straffesparkskonkurrence.

Ved den seneste slutrunde i 2016 blev Tyskland besejret i semifinalen af værtsnationen Frankrig, som sidenhen tabte til Portugal i finalen. Tyskland har derfor noget der skal revancheres, da kun en plads i finalen er god nok til Joachim Löw’s mandskab.

Tyskland topper verdensranglisten ganske komfortabelt foran Brasilien, og derfor er de også med rette favoritter til at vinde VM 2018 i Brasilien.

Profilen: Tyskland har et hav af profiler, men hvis vi skal fremhæve en, som får en stor betydning, så er det Toni Kroos fra Real Madrid.

Læs alt om Tysklands VM trup og odds >

Brasilien ligner den stærkeste udfordrer

Brasilien havde et skrækkeligt VM i 2014, hvor de selv var værtsnation. Her blev de sendt ud på røv og albuer af verdensmestrene fra Tyskland, der vandt med hele 7-1.

Brasilien har derfor noget at bevise hele fodboldverdenen, og der er da også meget der tyder på, at de brasilianske sambaspillere, skal gå langt ved VM 2018 i Brasilien.

Brasilien indtager i øjeblikket 2. pladsen på FIFA’s verdensrangliste, og de vandt deres kvalifikationsgruppe overlegent. 12 sejre 5 uafgjorte og kun et enkelt nederlag blev det til, da de vandt gruppen med 10 point ned til 2. pladsen.

Profilen: Brasilien har mange fantastiske fodboldspillere, men vi kommer ikke udenom, at Neymar er stjernen der skal holdes øje med. Neymar er meget vel den bedste fodboldspiller i verden i øjeblikket, og derfor kan han ikke undgås at skulle være profilen på et ellers stjernespækket brasiliansk mandskab.

Læs alt om Brasiliens VM trup og odds >

Frankrig har en regulær stjernetrup

De gik hele vejen til finalen ved forrige EM på hjemmebane. Alt var timet og tilrettelagt, som Egon Olsen ville have sagt det, men Franskmændene formåede alligevel at floppe, da de tabte med 1-0 til upåagtede Portugal i finalen. Et Portugal mandskab, hvor Ronaldo sad ude det meste af finalen.

Frankrig har dog et mandskab med stjerner på stort set alle pladser, og hvis de kan få det til at fungere, så er de på vej mod endnu en finaleplads. Med danske briller skal vi håbe på, at Frankrig falder sammen, men det gør de nok næppe. Frankrig der kun er placeret på 9. pladsen på FIFA’s verdensrangliste, ser vi som 3. favoritten til at vinde VM 2018 i Rusland.

Profilen: Ved EM slutrunden i Frankrig 2016, var det Antoine Griezmann, der var den helt store profil. Det kan det meget vel blive igen, men vi vælger nu alligevel Paul Pogba, som Frankrigs største profil.

Manchester United spilleren der blev hentet for over en milliard kr. er kommet i unåde hos Jose Mourinho, men på det fransk landshold elsker de ham. Hvis Frankrig skal gå hele vejen til slutrunden, er det vigtigt, at de får Pogba i gang.

Læs alt om Frankrigs VM trup og odds >

 

Hvor kan jeg se VM i fodbold i TV?

Da der senest var VM i Brasilien, var det lidt problematisk med sendetidspunkterne for VM i fodbold på TV. Når VM 2018 afholdes i Rusland, gør det, det alt andet lettere for os europæere at se slutrunden i TV.

Tidspunkterne for kampene ved VM i Rusland 2018, er nemlig langt mere medgørlige, så der er ingen undskyldninger for at misse en VM kamp på TV.

Her kan du se VM i Fodbold på TV:

Du behøver heldigvis ikke den store TV-pakke, eller en stor VM TV-guide, når det kommer til VM slutrunden 2018 i Rusland. Det hænger nemlig sådan sammen, at det er DR og TV2, der har rettighederne til at vise VM 2018 på TV.

Der spilles 64 kampe mellem d. 14. juni og 14. juli hvor VM slutrunden afholdes. Alle 64 kampe bliver fordelt mellem de to kanaler, som begge er en del af den mindste TV-pakke.

Skulle du af uransagelige årsager kun være i besiddelse af den ene af de to kanaler, så skal du ikke være nervøs for, at du kommer til at misse VM Finalen 2018 på TV. Både DR og TV2 har nemlig rettighederne til at vise VM Finalen på TV.

 

Live Stream VM i Fodbold 2018

Hvis du ikke har mulighed for at sidde foran din TV-skærm, mens der er VM i Rusland, så har du fortsat mulighed for at følge kampene. Der er nemlig gode muligheder for at Livestreame alle kampene fra VM I Rusland.

DR.dk tilbyder gratis Live Stream VM 2018. De viser nemlig alle deres kanaler live på deres hjemmeside, og det gør sig også gældende for DR1, hvor de sender VM kampene.

Hvis du gerne vil se kampene fra TV2, så skal du desværre investere lidt penge. På TV2Play kan du købe et abonnement, så du kan se alle VM kampene fra Rusland direkte fra din computer eller din mobiltelefon. Prisen er overkommelig, og hvis du ikke har et TV, er det bestemt alle pengene værd.

 

Få gode VM-tilbud hos danske bookmakere

Skal der spilles odds på VM i fodbold, er det en fordel at gøre det hos en dansk bookmaker med licens hos Spillemyndigheden. Det sikrer nemlig 100% skattefrie gevinster, hvis du rammer på dine kuponer på VM-kampene i Rusland.

De danske bookmakere tilbyder dog ikke kun skattefrie gevinster, men derimod også et hav af odds-tilbud til VM 2018 i fodbold, hvor man kan udnytte forskellige kampagnetilbud og få mere smæk for skillingen. Det kunne f.eks. være i form af en VM-bonus, et freebet til VM-kampene eller sågar muligheden for at deltage i gratis VM-konkurrencer med rigtige pengepræmier.

 

Spilforslag under hele VM 2018

Under hele VM 2018 vil du dagligt finde spilforslag til VM-kampene i slutrunden, både fra vores redaktion, spileksperter og andre brugere og læsere på Oddsforum.dk.

Vi dækker naturligvis alle kampe med optakter med odds og spilforslag, og samtidigt kan du deltage i vores VM-konkurrence her på siden ved at lave dine egne spilforslag til VM-kampene. Mere info følger når slutrunden nærmer sig.

Få spilforslag og tips til gode odds på VM 2018 i fodbold.

Annonce:
Annonce: