Annonce:
Topscorer Odds: Hvem scorer flest mål ved VM i fodbold 2018?

Topscorer Odds: Hvem scorer flest mål ved VM i fodbold 2018?

Hvem scorer flest mål af alle spillere ved VM 2018 i fodbold? Se odds på VMs topscorer her, hvor vi kigger på de største favoritter til at vinde Den Gyldne Støvle ved VM.

Annonce:

Topscorer Odds: Hvem scorer flest mål ved VM i fodbold?

The Golden Boot - eller Den Gyldne Støvle - tildeles VMs Topscorer, og blev i 2014 vundet af Colombias James Rodriguez med seks VM-mål. Thomas Müller blev 2'er med fem mål, som han også scorede, da han vandt Den Gyldne Støvle ved VM 2010 i Sydafrika.

Hvem bliver VMs topscorer i år? Se oddsene her, som de ser ud netop nu, hos bet365*, samt hvor mange mål den pågældende spiller har scoret netop nu ved VM 2018 i Rusland.

Odds på VMs Topscorer i 2018 Antal Mål ved VM**
Harry Kane (Eng): 2.50 5 mål
R. Lukaku (Bel): 4.33 4 mål
D. Costa (Spa): 7.50 3 mål
E. Cavani (Uru): 26.00 3 mål
K. Mbappe (Fra): 13.00 3 mål
J. Neymar (Bra): 26.00 1 mål
Griezmann (Fra): 34.00 2 mål
P. Coutinho (Bra): 41.00 2 mål
E. Hazard (Bel): 41.00 2 mål
L. Suarez (Uru): 41.00 2 mål
C. Eriksen (Dan): 201.00 1 mål

 

Du finder oddsmarkedet på VMs topscorer hos bet365 under "VM 2018 odds" i menuen, og herefter vinderspillene i bunden af siden under oddsene på de kommende kampe ved VM. Her kan du se endnu flere odds på VMs topscorer i 2018, hvor listen over kandidater lige nu langt over 60 potentielle vindere.

Se VM topscorer odds her >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil
** VM mål opdateret d. 30/6-18

 

Dansk VM topscorer: Odds 101.00 på Eriksen og 201.00 på Bendtner

NB. Nedenstående optakt er forfattet før VMs begyndelse.

Som vi indledningsvist slog fast, skal man som regel kigge mod en VM-finalist for at finde slutrundens topscorer, og derfor er det heller ikke oplagt, at VM topscoreren i 2018 bliver af dansk afstamning.

Christian Eriksen, Tottenham HotSpurs brandvarme assistkonge, er også begyndt at banke mange mål i kassen for sin klub, og på landsholdet har Eriksen strålet i de seneste kampe i VM-kvalifikationen. Vi, og resten af fodboldverdenen, glæder os til at følge Christian Eriksen ved slutrunden i Rusland, hvor han med en gode præstationer formentligt kan spille sig til en større kontrakt hos ét af Europas største hold i de kommende sæsoner.

Stjernen på det danske VM hold, Christian Eriksen, giver som nævnt odds 101.00, men der kan også spilles på Nicolai Jørgensen til odds 151.00, Nicklas Bendtner til odds 201.00 eller Yussuf Poulsen til odds 401.00.

 

Brasiliens favoritter: Neymar, Jesus, Coutinho og Firmino

Brasilien er som nævnt tidligere blandt favoritterne til VM i fodbold, og det er derfor oplagt at kigge mod brasserne for emner til potentielle topscorer ved VM 2018 i Rusland.

Neymar har været på alles læber i international klubfodbold i denne sæson, hvor han blev verdens dyreste spiller, da han skiftede Barcelona ud med Paris St. Germain. Verdens dyreste fodboldspiller er da også spidskandidat til VMs topscorer pris sammen med Lionel Messi hos Argentina.

Gabriel Jesus er også et varmt navn på det brasilianske landshold ved VM, og han giver odds 17.00 som VM topscorer hos LeoVegas. Interessant er det, at LeoVegas tilbyder odds 61.00 på både Coutinho og Firmino.

 

Argentinas favoritter: Messi, Agüero, Higuain og Dybala

Diego Armando Maradona er velnok stadig argentinsk fodbolds største stjerne gennem tiderne, og det skyldes hovedsageligt den lille troldmands legendariske slutrunde ved VM 1986 i Mexico for Argentina. Lionel Messi har vundet flere trofæer med FC Barcelona, end Maradona nogensinde kom i nærheden af i sin karriere som aktiv fodboldspiller, men Messi mangler ét vigtigt trofæ for at komme på niveau med Maradona: nemlig VM trofæet.

Som nævnt giver Messi 10 gange pengene hos LeoVegas som VM topscorer i 2018, og det bliver formentlig sidste gang Messi får chancen for at hive Argentina til tops, da han vil være 35 år ved VM i 2022.

Øvrige argentinere som bejler til topscorer-titlen i Rusland er selvfølgelig Sergio Aguero til odds 26.00, Gonzalo Higuain til odds 41.00 og Paulo Dybala til odds 61.00. Læs mere om Argentinas VM-trup her.

 

Tysklands favoritter: Werner, Müller, Sané og Wagner

Tyskland er blandt de helt store favoritter til at vinde VM-guldet, som vores nabonation mod syd gjorde det i Brasilien for fire år siden. Det bliver formentlig Timo Werner og Thomas Müller som kommer til at score flest mål for det tyske VM-hold denne sommer, men også Leroy Sané og Wagner står klar til at plaffe VM-mål i rusen for de tyske VM-favoritter.

Timo Werner giver et super flot odds 17.00, mens der er odds 34.00 på Thomas Müller, som altså blev VM-topscorer i 2010 og runner-up igen i 2014. Den 28-årige Thomas Müller er aldersmæssigt på toppen af sin karriere, og hvis man tror på et godt VM til Tyskland, er det næsten tåbeligt ikke at spille en skilling på Thomas Müller til så flot et odds.

Det er dog værd at bemærke, at Müller kun har scoret otte mål i Bundesligaen i år for Bayern München, mens han lavede tre mål i 10 Champions League-kampe. Sandro Wagner har haft en god sæson i Bayern, hvor han har lavet 15 mål i 29 ligakampe, og til odds 51.00 er han måske også et skud værd i topscorer-tågen.

 

Mo Salah VM Topscorer? Få odds 41.00

Der er ingen tvivl om, at Mohammed Salah ville være VMs helt store topscorer-favorit, hvis han var født med f.eks. brasiliansk pas. Salah er muligvis udråbt som "The Egyptian King" af sine mange fans rundt omkring i verden, men han får det svært med - egenhændigt - at sikre nok mål til Egyptens landshold under VM til, at han også render af med The Golden Boot ved VM.

Det vil formentlig kræve 5-6 mål at blive VM topscorer, og Salah har bestemt hvad der skal til, ovenpå en spektakulær sæson for Liverpool FC i Premier League og Champions League.

Der er et flot odds 41.00 på Mo Salah, og er man Liverpool-fan, er det nok for fristende at lade vær. Egypten er i Gruppe A med Rusland, Saudi-Arabien og Uruguay, så vejen til toppen på VMs topscorerliste er måske ikke så lang igen for "Kongen af Egypten".

 

Øvrige VM topscorer kandidat i 2018

Portugal vil søge mod Ronaldo for mål ved VM 2018 i fodbold. (foto: shutterstock.com)

Ingen slutrunder byder på flere af verdens absolut topangribere end et VM, og man behøver ikke kigge langt udenfor Argentinas og Brasiliens VM-truppe for at finde potentielle VM-topscorer hos de andre lande.

Hos Frankrig kan man kigge mod Antoine Griezmann (odds 15.00), Kylian Mbappe (odds 36.00) og Olivier Giroud (odds 41.00) for mål, og i Portugal er det selvfølgelig Cristiano Ronaldo (odds 15.00) som formentlig skal lave de fleste VM-mål for portugiserne.

Harry Kane er Englands bedste bud på en VM topscorer til odds 17.00, mens Jamie Vardy er nr. 2 hos englænderne til odds 81.00. Hos Belgien håber man på Romelu Lukaku (odds 19.00) eller måske Eden Hazard og Dries Mertens, som begge giver pengene 51 gange igen.

Spanien stiller med målfarlige folk i form af Alvaro Morata og Diego Costa, mens Uruguay kommer med folk som Edinson Cavani og Luiz Suarez, og på det polske VM-hold finder man den altid dødsensfarlige Robert Lewandowski.

Det vrimler altså med navne i VM 2018 trupperne, som potentielt kan blive manden der skriver sig ind i VM-rekordbøgerne som topscorer i sommerens slutrunde.

 

Tips til at gætte VMs Topscorer

Når der skal oddses på en topscorer ved enhver slutrunde, er det som regel en god idé at finde sine kandidater på nogle af de hold, som forventes at nå længst ved slutrunden.

Der er et hav af topscorer-kandidater før VM begynder, men det siger sig selv, at jo flere kampe en spiller deltager i, desto flere minutter får han til at skyde sig til tops på VM topscorer-listen.

Det kan også være smart at kigge efter en målfarlig spiller på et favorithold, som har fået en god gruppelodtrækning ved VM, og derfor måske får scoret en del mål allerede i gruppespillet.

Nogle af verdenshistoriens største fodboldnavne slog for alvor igennem ved netop VM, og det skal blive spændende at se, om det bliver et purungt talent, eller en gammel snu målræv, som løber af med VMs topscorer titel ved VM til sommer.

Se VM topscorer odds her >>

* VM odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Annonce:
Annonce: