Annonce:
Alting Kan Ske Podcast Oddset

19. februar 2021

Alting Kan Ske: Danskerbrag i Milano og Flyvende Chelsea

Alting Kan Ske, Oddsets Podcast, er tilbage fredag d. 19. februar med endnu udsendelse med overskiften "Danskerbrag i Milano og Flyvende Chelsea".

Som overskriften afslører, er der denne fredag masser af fokus på søndagens Derby della Madonnina mellem danskerklubberne AC Milan og Inter i Serie A. Det er et møde mellem Serie As to tophold, og et møde mellem to af det danske landsholds største profiler, Simon Kjær og Christian Eriksen. Her kigger eksperterne i Alting Kan Ske-studiet på, hvem af de to Milano-klubber som står stærkest inden det store brag, og herudover tales der bl.a. om Simon Kjær som ser ud til at gå igennem sin anden ungdom hos AC Milan.

Der er i den grad danskervinkel på programmet i dagens Alting Kan Ske, for umiddelbart efter fokusset på AC Milan vs Inter, kigges der nærmere på endnu et danskermøde. Denne gang er det Jannik Vestergaards Southampton mod Andreas Christensens Chelsea som er i fokus, og her kigger eksperterne nærmere på specielt Chelsea, som oplever en forbedret form efter skiftet fra Lampard til Tuchel på trænerbænken.

Til allersidst i programmet får vi endnu en Premier League-analyse med spilforslag til søndagens sene Premier League-kamp mellem Manchester United og Newcastle, hvor man måske ikke skal forvente en storsejr til United. Ind imellem de to engelske kampe besøger vi også vores andedam med et kig på en kamp i den kommende Superliga-runde. Her ser Alting Kan Ske-eksperterne nærmere på AGF - SønderjyskE, som måske ikke just dufter af et målrigt opgør. 

Alting Kan Ske er tilbage tirsdag d. 23. februar fra morgenstunden, hvor vi kan se frem til endnu en Champions League specialudsendelse med fokus på næste uges CL 1/8-finaler.

Hør Alting Kan Ske*

Annonce:
Annonce: