Udgivet d. 14.09.17 09:57 af Administrator. Sidst opdateret d. 22.09.17 11:30.

Få de nyeste NFL-tips fra Claus Elming

Find dine ugentlige NFL-tips fra Claus Elming her på siden - Opdateres hver fredag!

Hop i optimistjollen med Claus Elming til næste uges NFL-kampe - samlet odds 2800. Læs her på hvad!

NFL-sæsonen er i fuld gang, og allerede efter 14 dage har vi en god fornemmelse af, hvilke hold der kan blande sig i striden om slutspilspladser.

Spilleuge to var lidt mere forudsigelig end åbningsrunden, og i denne uge synes jeg, der er god mulighed for at ramme et par solide odds.

Og så er det på søndag, at NFL spiller den første af fire kampe i London. Jacksonville Jaguars og Baltimore Ravens sparker søndagen i gang på Wembley allerede kl. 15:30 dansk tid. Du kan streame kampen gratis på Yahoo, og så er der ellers football de næste 14 timer i dit fjersnyn.

Torsdagskampen

Det er både et rent Californisk og NFC West opgør, når San Francisco 49ers og Los Angeles Rams åbner tredje spillerunde natten til fredag.

Førstnævnte har kun scoret fire field goals i de første to kampe, på trods af de hentede den offensive guru Kyle Shanahan ind som ny cheftræner. Rams er til gengæld kommet fint fra land, og vandt første kamp over Colts, men tabte knebent i sidste uge til Redskins.

Rams har et glimrende forsvar, men angrebet har været den positive overraskelse, hvor især quarterback Jared Goff har været noget bedre end frygtet. 49ers har hjemmebane, men jeg tror ikke på de kan vinde.

Rams giver odds 1,80 og det er en dejlig start på weekenden. Vil du have lidt mere i posen, kan du prøve Rams med mere end 5 til odds 2,80.

NFL i London

Jaguars har for femte år i træk en hjemmekamp i London, når de søndag 15:30 tager imod Ravens på Wembley.

Hvis du skal derover, så vil jeg anbefale, at du tager et smut ned på Regent Street lørdag, hvor NFL i samarbejde med London City har afspærret en af de største veje og gjort det hele til et football-mekka (altså den ovale form for football).

Mht. kampen så fik Jaguars en god start på sæsonen med sejr over Texans, men kom ned på jorden, da de blev kørt over af Titans.

Ravens er til gengæld kommet flot fra start med to sejre og har kun tilladt 10 point i de første to kampe. Offensivt er de dog lettere udfordret, og jeg forudser en lavtscorende affære. Jax giver 2,80 for en hjemmesejr 7000 km fra Jacksonville, mens Ravens giver 1,48 for en udesejr.

Min anbefaling går på Over/Under, hvor der er 1,87 hvis de to mandskaber ikke kan lave 41 point tilsammen.

Money in the bank

Green Bay Packers er blandt NFLs bedste mandskaber. Det er Cincinnati Bengals ikke. Førstnævnte er på hjemmebane i weekenden og skal tilbage på sporet, efter de tabte til Falcons i søndags.

Bengals har fået en skidt start start på sæsonen med to nederlag på hjemmebane uden at score et touchdown.

Det bliver næppe meget bedre, når de skal spille på Lambeau Field foran 80.000 osteklædte fans. Aaron Rodgers er stadig et monster, men Packers har lidt problemer på andre positioner med skader. Det burde dog ikke influere på resultatet. Der er 1,20 for en hjemmesejr, og det skal du bare spille tungt.

Tror du, Packers kan vinde med bare ét touchdown, er der 1,58 igen.

Spil på NFL hos Oddset >>

Ugens bedste bet

Seattle Seahawks er et af NFC-halvdelens bedste mandskaber. I hvert fald på papiret. De har ikke fået den start på sæsonen, de havde håbet på, og slet ikke offensivt.

Til gengæld er deres forsvar i top, og blandt de allerstærkest besatte i NFL. Søndag møder de AFC-holdet Tennessee Titans, der er et ungt og fremadstormende mandskab med ambitioner om slutspil.

Men bare fordi de er på hjemmebane, og Seahawks ikke klikker på alle tangenter, skal Titans ikke være store favoritter. Men det er de af uransagelige årsager. 1,62 i odds på hjemmeholdet, mens en Seahawks-sejr giver 2,40.

Det synes jeg er et fremragende odds på mange eksperters Super Bowl-favorit inden sæsonen.

Ugens overraskelse

Det er sjældent at man ser et odds 7,20 i NFL, men det er tilfældet, når Houston Texans er på besøg hos New England Patriots. Er det realistisk, at Texans leverer overraskelsen? Ja, i den grad.

Husk tilbage på slutspillet i januar. Der var Texans meget tæt på at besejre de senere Super Bowl mestre. Texans har et forsvar og nogle spillere, som Patriots har svært ved at håndtere.

Det vil gøre kampen meget tættere end bookmakerne forudser. OK, så Texans angreb er stadig ikke imponerende, men de har en playmaker i Deshaun Watson, der skal undgå fejl mod et forvirrende Patriots-forsvar.

Prøv odds 7,20 på Texans, eller spil den helt sikre, hvor Texans kan tabe med 16 til odds 1,52.

Læs også: Se flere NFL spilforslag her

Spil på NFL hos Oddset >>

Kort fortalt:

Denver slår Buffalo ude til 1,62

Browns får første sejr til 1,97 ude over Colts

Eagles slår Giants hjemme til 1,32

Spil på NFL hos Oddset >>