Annonce:
Brøndby vs Vejle

19. februar 2021

Brøndby - Vejle: Oprykkerne vandt sidst på Vestegnen i 1999

Brøndby - Vejle
Kampstart:
Søndag d. 21. februar kl 18:00
TV:
3+
Odds
Betting Partner: Oddset.dk
1 X 2
1.62 3.95 5.60

Spil hos Oddset*

 

Brøndby - Vejle optakt

Vejle har kun vundet én af deres 15 seneste Superliga-kampe mod Brøndby (V1-U4-T10). Det var en 3-0 sejr på hjemmebane d. 22. april 2007. Det er altså snart 14 år siden, at Vejle har besejret Brøndby i den bedste række. Det var i øvrigt også den eneste kamp i de 15 seneste opgør mellem klubberne, at Vejle har scoret mindst to mål. 

Vejle vandt sidst en Superliga-kamp ude mod Brøndby tilbage i 1999. Dengang sluttede det 2-1 til gæsterne. Brøndby er nu ubesejret i alle deres syv hjemmekampe i Superligaen mod Vejle i dette århundrede. Seks BIF-sejre er det blevet til på Brøndby Stadion i dette århundrede, men sidst de mødtes her på banen, i 2018, blev det uafgjort 1-1.

Da de to hold spillede uafgjort sidst de mødtes på Vestegnen i Superligaen, har Vejle nu chancen for at holde sig ubesejret mod Brøndby i to udekampe i træk for kun anden gang i historien. Tilbage i 1983 vandt de 1-0 og spillede 0-0 i 1984 i Brøndby.

Tidligere i denne sæson vandt Brøndby med 2-0 i Vejle på to mål i anden halvleg af Jesper Lindstrøm og Mikael Uhre. De to målscore fra sidst topper i øvrigt Superligaens assists-liste sammen med Vejles Allan Sousa og Jacob Schoop med fem assist hver. Også OBs Mads Frøkjær Jensen har lavet fem assists.

Brøndby

Brøndby er kommet flyvende fra start i 2021 og topper nu Superligaen med 34 point, et flere end FCM på andenpladsen. Det er bl.a. takket været de syv point de har fået i de tre første kampe, hvor de har slået FCN 2-0 i Farum, spillet 1-1 mod AaB hjemme og senest vundet 4-0 i Lyngby.

Brøndby kom ikke super godt fra start i kampen mod Lyngby, hvor det var hjemmeholdet som var bedst i kampens indledning. Men Brøndby har været uhyggeligt effektive foran mål i denne sæson, og da Mensah fik bragt Brøndby på 1-0 så de sig aldrig tilbage. Herfra stod der Brøndby på det hele, og de kunne også have vundet endnu større.

De ligner mere og mere en seriøs udfordrer til mesterskabet. Selv om kritikerne vil hævde, at Brøndby får flere point end spillet reelt har været til, så er det netop det der kendetegner et rigtigt tophold. De vinder også på deres dårligere dage. Og hvis Brøndby kan levere præstationer som i den sidste time mod Lyngby i resten af sæsonen, ligner det et særdeles spændende kapløb mellem Brøndby, FCM og måske FC København om DM-guldet i år.

Til denne kamp har Brøndby Sigurd Rosted tilbage fra karantæne. Ellers kommer der formentlig ikke ændringer i startopstillingen ift. sidst. "Never change a winning team", som man siger.

Vejle

Vejle er lidt svære at blive kloge på i denne sæson. De kom tordnende fra land i sensommeren 2020 og var med helt i toppen af Superligaen, men så gik gassen lidt af ballonen og de røg helt ud af Top 6. Henover vinteren var der mange der pegede på, at Vejle kunne blive involveret i nedrykningskampen, hvis de dårlige resultater fortsatte i 2021 og AC Horsens eller Lyngby kom igang.

Men det ser ud til at Vejle er ved at finde melodien igen. De har spillet fire kampe i 2021 uden nederlag, inkl. pokalkampen mod Randers, og har holdt tre clean sheets. Ydermere fik de en sejr på en svær udebane i SønderjyskE.

Senest var det dog ved at gå galt hjemme mod kriseramte FCN. Vejle kom planmæssigt foran, men de var under pres i det meste af anden halvleg. Her lignede det dog at Vejle kunne bringe sig på 2-0 når-som-helst via en farlig omstilling, men FCN slog til to gange, og så var vejlenserne pludselig nede med 1-2. De viste dog klasse ved at få hevet en sen udligning i land, og fik dermed også pointeret, at de altså er svære at slå i øjeblikket.

Til dette opgør mod den rumænske cheftræner Galca se bort fra Saeid Ezatolahi, som sidder over med karantæne. Samtidig døjer Vejle stadig med en del skader, og f.eks. assistmageren Jacob Schoop er på listen over tvivlsomme spillere.

Spilforslag til Brøndby - Vejle odds

Vejle ligner ikke et hold der kommer i problemer i nedrykningskampen. Til gengæld skal de spille deres chance for en Top 6-plads, og det kræver altså nogle sejre her i de kommende spillerunder. Selvfølgelig er Brøndby Stadion ikke et sted, hvor Vejle regner med at få tre point, men oprykkerne er faktisk nødt til at gå efter det, hvis de vil med i Top 6. Det kan betyde, at vi ikke får et Vejle-hold at se, som kun kommer for at parkere bussen og gå efter det ene point.

Vejles force er dog stadigvæk i deres forholdsvis solide defensiv, og de kommer nok også til at overlade det meste af initiativet til Brøndby. Og som Brøndby spiller i øjeblikket, tror vi det ender fatalt for gæsterne. Brøndby skal ikke bruge mange chancer for at komme på tavlen, og vi forventer også de blå/gule scorer mindst et par gange i denne kamp. Vejle får måske prikket en ind i den anden ende også, men det bør ultimativt ende med en sejr til Brøndby.

Der er dog ikke stor værdi i et spil på 1-tallet til odds 1.62. Derfor prøver vi med et spil på Brøndby vinder + O 2,5 mål i kampen til odds 2.40 hos Oddset. Vi gætter på 3-1 til hjemmeholdet.

Spil hos Oddset*

Annonce:
Annonce: