Annonce:
Lyngby vs FC København

19. februar 2021

Lyngby - FC København: Kommer Løverne nemt til tre point?

Lyngby - FCK
Kampstart:
Mandag d. 22. februar kl 19:00
TV:
TV3 Sport
Odds
Betting Partner: Oddset.dk
1 X 2
7.20 4.40 1.47

Spil hos Oddset*

 

Lyngby - FC København optakt

Lyngby har tabt 19 af deres seneste 21 Superliga-kampe mod FCK. De to øvrige vandt De Kongeblå. De to Lyngby-sejre kom begge i 2017, d. 21. maj og 1. oktober, og lød begge på 3-1 på Lyngby Stadion.

De sidste 21 kampe mellem Lyngby og FCK i Superligaen har altså givet os en vinder af opgøret. Sidst de delte pointene var en 1-1 kamp i maj 2001 i Parken.

FCK har nu scoret i de sidste 22 kampe mod Lyngby i Superligaen. Sidst Lyngby holdt et clean sheet mod FCK, var d. 9. april 2001 i en 0-0 kamp. Til gengæld har FCK holdt 10 clean sheets mod Lyngby i de 22 kampe.

Tidligere i denne sæson var der alt andet end clean sheets på programmet, da FCK slog Lyngby med 4-2 i Parken. Jonas Wind (42') og Mathias Hebo Rasmussen (44' selvmål) sendte FCK i front, men Lasse Fosgaard (50') og Victor Torp (54') fik udlignet for Lyngby. Kort efter slog Jonas Wind (56') og Kamil Wilczek (60') sejren fast for FCK.

Lyngby

For Lyngby er det ekstra ærgerligt, at der endnu ikke er fundet en vej for tilskuere på de danske Superliga-stadions, for de spiller deres anden hjemmekamp i træk og de to hjemmekampe har været mod Brøndby og FCK. Det plejer at kunne trække tusindvis af fans gennem tælleapparaterne på Lyngby Stadion, men sådan er det altså ikke i øjeblikket.

Lyngby kunne da også godt bruge noget opbakning fra lægterne. Deres selvtillid led nemlig et knæk i sidste uge, da Brøndby lagde vejen forbi og knuste bundholdet med 4-0. Det store nederlag er en streg i regningen for Lyngby, som ellers har gjort det ganske godt i de første kampe i 2021. De vandt bl.a. i Odense og spillede en fin kamp i Aarhus.

Hvorom alting er, så har Lyngby stadig kun scoret det ene mål som gav dem alle tre point i Odense. De to efterfølgende kampe er tabt med 0-5 samlet, og nu venter der endnu en svær kamp, når uhyre formstærke FCK kommer på besøg.

FC København

FCK var involveret i lidt af en skandale-kamp sidst. Det var ikke ufortjent at FCK vandt kampen med 3-2 over SønderjyskE, men man må alligevel sætte spørgsmålstegn ved måden, hvorpå sejren kom i hus. SønderjyskE blev bortdømt ved stillingen 1-1, hvor de fik en mand smidt ud og dømt et forkert straffe mod sig i samme sekvens. Senere fik FCK endnu et meget tvivlsomt straffe til 3-1. Det har der været skrevet meget om i den seneste uge, for VAR-dommerne har påtaget sig skylden for Sandi Putros' uheldige kendelser.

Det piller dog ikke ved, at FCK overordnet set havde fortjent sejren. De var bedst, og det har de været i samtlige tre kampe her i foråret. De spillede en fantastisk anden halvleg i Aalborg og scorede tre mål på 45 minutter, de lavede yderligere to mål ude mod Horsens, og nu fik de altså også scoret tre gange igen sidst mod SønderjyskE.

Der er altså masser at glæde sig over hos Løverne for tiden. FCK er nu V6-U1-T0 for de sidste syv Superliga-kampe, og de ligner et hold som har sat kursen direkte mod toppen og guldkampen mod Brøndby og FCM. Lyngby bør bare blive den næste hurdle på vejen.

FCK  har ingen spillere i karantæne, men der er en række spørgsmål omkring skader. Kaufmann og Ankersen bør være ude, og det samme kan både Stage og Rasmus Falk være efter de måtte udgå mod SønderjyskE med skader.

Spilforslag til Lyngby vs FCK odds

Lyngby har fået en langt bedre omgang med bolden i de seneste mange kampe under Carit Falchs ledelse. De første spadestik til det blev taget allerede i efteråret, og Lyngby ser faktisk ikke så skidt ud på banen længere, som de gjorde i begyndelsen af sæsonen. Men selvfølgelig er det ikke fordi Lyngby har løst alle deres problemer, hvilket resultaterne også vidner om.

Lyngby har for det første stadig nogle problemer med at forsvare eget mål, hvilket Brøndbys 4-0 sejr sidste satte en stor, tyk streg under. Det kan blive mere af det samme her mod FCK, som i vores optik har spillet noget glimrende angrebsfodbold i de første tre kampe. I hvert fald det meste af tiden. Bundu ser ud til at være på vej op i gear, og burde også have fundet netmaskerne mod SønderjyskE sidst. Fischer ser også ud til at blive bedre og bedre, og Jonas Wind laver både mål og assists. 

Vi tror FCK kommer til at vinde en komfortabel sejr i Lyngby, hvor vi ikke ser hjemmeholdet kunne true Løverne over 90 minutter. Tværtimod tror vi det bliver spil til et mål, Lyngbys, gennem det meste af kampen. Vi tror FCK vinder 2-0 eller 3-0 og spiller derfor FCK -1 mål handicap til odds 2.20 hos Oddset.

Spil hos Oddset*

Annonce:
Annonce: