Annonce:
VM 2018 Odds: Alle de bedste odds på VM i fodbold

VM 2018 Odds: Alle de bedste odds på VM i fodbold

Læs om odds på VM 2018 i fodbold, som spilles fra d. 14. juni - 15. juli i Rusland. Vi er klar med odds på VMs kampe, vinderen af VM, topscorer, assists og VMs bedste spiller m.m.

Danmark er klar til VM i fodbold, og det samme er bookmakerne, som står i kø for at tilbyde høje VM fodbold odds denne sommer. Allerede nu, før VM starter d. 14. juni 2018, kan du spille odds på VM-kampene, hvem der vinder VM guld og meget mere.

VM Fodbold 2018 Odds: Få overblik her

Læs mere om odds på VM i fodbold 2018 forneden, eller besøg en af de bedste danske VM bookmakere og få et godt bonustilbud til dine VM-odds.

VM 2018 tilbud: VM-bonusser, freebets og konkurrencer

Få de bedste tilbud om bonusser og freebets til VM 2018

 

Odds på alle lande ved VM

Odds på VM kampene

Odds på Assistskongen

 

Odds på VMs vinder

Odds på VMs topscorer

Odds på VMs bedste spiller

Spilforslag til odds på VM 2018

Få spilforslag og tips til gode odds på VM 2018 i fodbold.

 

VM Fodbold odds hos de bedste bookmakere

Alle bookmakere i hele verden er klar med odds på VM i fodbold 2018, og her i Danmark kan vi heldigvis spille på VM hos en række bookies med dansk licens hos Spillemyndigheden. Det betyder 100% skattefrie gevinster på dine VM-odds, når du vinder hos en dansk bookmaker.

Derfor anbefaler vi udelukkende at du spiller hos danske bookmakere, ikke kun til VM 2018, men helt generelt. Som de bedste bookmakere til dine VM i fodbold-odds anbefaler vi her på Oddsforum.dk bl.a. bet365 og LeoVegas Sport, som tilsammen kommer til at dække stort set alle tænkelige oddsmarkeder på VM i fodbold.

 

Spil odds på alle VM kampene

Der er masser af muligheder for at oddse på de kommende kampe ved VM i Rusland, hvor de danske bookmakers allerede nu er ude med odds på gruppekampene. Det betyder, at du hos flere bookmakers allerede nu kan spille væddemål på, hvem der vinder deres kampe i gruppespillet og spiller sig videre til knock-out fasen.

Du kan blandt andet se odds og spille på Danmarks gruppekampe mod Australien, Peru og Frankrig, hvor der til alle kampe er odds ude på 1-X-2. Til hver enkelt kamp er der allerede nu et hav af muligheder for oddse på forskellige udfald i opgørene. Spil f.eks. på hvem der får mest boldbesiddelse, hvem der får flest hjørnespark og flest skud på mål. Du kan også spille på hvem du tror løber afsted med kort og hvem der kommer på måltavlen.

Alt sammen kan spilles hos bookmakerne, der ikke holder sig tilbage med odds på VM slutrunden.

 

Hvem vinder VM 2018? Spil på vinderen!

Det vrimler med odds på vinderen af VM i fodbold hos bookmakerne, og flere nationer bejler til favoritrollen. Ved at besøge de danske bookmakere, kan du spille på hvem der vinder VM 2018, men også på mange andre langtidsodds og vindermarkeder.

Spil f.eks. på Danmark til at nå kvartfinalen, eller Brasilien til at blive Top 4. Løber Tyskland sejren igen, som for 4 år siden, eller kan Rusland overraske på hjemmebane? Du finder mere om odds på hvem der vinder VM 2018 her.

 

Hvem bliver VMs store spillere?

VM plejer at være en turnering, hvor man bruger udtrykket "Store stjerner fødes". VM er den største scene af alle indenfor fodbold, hvor flere milliarder menneskers øjne er rettet imod. Dermed får de spillere, som er med til VM i Rusland en gylden mulighed for at vise sig frem og sælge sig selv og sin karriere. Alle de store klubber vil have deres øjne rettet mod slutrunden og følge med i, hvem der bliver den næste store spiller på den største scene.

Hos de danske og internationale bookmakers er der gode muligheder for at spille på de enkelte spillere under slutrunden. Hvem bliver topscorer for deres land? Hvem laver flest assist for deres hold, og hvem scorer i de enkelte kampe? Hos bookmakerne er der masser af muligheder for at oddse på lige netop det du tror kommer til at ske.

Spår du derfor en bestemt spiller får gode chancer for at slå igennem ved VM slutrunden i Rusland, så er der gode muligheder for at oddse på lige netop denne spiller gør det godt med det store udvalg af special-væddemål som bookmakerne har på deres markeder.

 

Spil på hvem der bliver det bedste hold fra hver kontinent ved VM?

Som vi allerede har nævnt, er bookmakerne ude med et væld af muligheder for specialspil under VM slutrunden i Rusland. Du kan blandt andet spille på hvem der ender med at blive det bedste hold fra hver enkelt kontinent.

Hvem bliver kongen af Sydamerika, og hvem løber afsted med titlen som det bedste hold fra Europa? Mulighederne er mange og der kan hentes gode odds, hvis du spår en underdog til at gå langt. Derfor er det næsten kun fantasien som sætter grænser for, hvad der kan spilles på.

 

Hvem bliver VMs store skuffelse?

Det er ikke kun vinderne af VM, som vi husker tilbage på, når det hele er slut. Hvem husker f.eks. stadigvæk ikke det skuffende VM som Spanen havde i 2014, hvor forhåndsfavoritterne røg ud allerede i gruppespillet, eller Frankrig i 2010, der heller ikke nåede længere end gruppespillet.

Disse begivenheder kan der også oddses på under VM slutrunden i Rusland, hvor der helt sikkert også vil finde store skuffelser afsted. Kan du spå om et stort hold, der allerede ryger ud efter gruppespillet kan der være gode odds at hente på dette ved bookmakerne, der har masser af spil på begivenheder der finder sted i de forskellige grupper.

Annonce:
Annonce: