Australian Open 2019: Optakt med odds, spilforslag og livestream

11. juni 2015

Bøjgaards Tennis Tips: Wozniacki taber måske i nat

I nat brager det igen løs i Australian Open, når dag 3 i Melbourne starter kl. 01 dansk tid med en stribe 2. runde-kampe i single.

Caroline Wozniacki skal op imod amerikaneren Christina McHale, som hun tidligere har tabt til, og selv om danskeren er favorit, og efter min mening også vinder i nat, så har jeg en anbefaling på amerikaneren, ud fra ren værdi. Kampen kan nemlig blive tættere end odds indikerer. Desuden har jeg i damesingle også fundet en lang stribe spil med høje odds. Det er klart, at en del af dem ikke går hjem, når jeg går imod favoritterne, men jeg er fuldstændig overbevist om, at nogle af dem går hjem, og det siger sig selv, at man ikke skal ramme så mange af dem, når nu det er høje odds, for at det kan give overskud.

Der er et par stykker over odds 5, og en enkelt over odds 7, som opfølgning på odds 2,40 og 2,55, som vi ramte i går med Rybarikova over Petkovic, samt Erakovic over Cirstea. Mit mål er, at ramme minimum to høje odds (omkring odds 2,50 eller mere) hver dag her i uge 1, uden at jeg i øvrigt vil søge det ved bare at skyde i øst og vest. Jeg udvælger de høje odds, som jeg finder relevant. Gjorde man det andet, så ville vi allerede have ramt en del høje, for der har været mange overraskelser allerede.

Christina McHale - Caroline Wozniacki 
1 - odds 3,65
Jeg håber og tror, at Wozniacki vinder, men jeg anbefaler at spille på amerikaneren, som der til odds 3,65 er mest værdi i. Hun har før slået Wozniacki, og det er en farlig 2. runde-kamp for Wozniacki, som dog skal slå amerikaneren uden problemer, hvis hun spillemæssigt er i nærheden af en form, der kan bringe hende frem i top-10.

Blaz Rola-Martin Klizan
2 - odds 1,62
Fornuftigt odds med gode chancer for at gå hjem.

Dmitri Tursunov-Denis Istomin
1 - odds 1,75
Kan blive tæt, men vurderer Tursunov som skarpere, og lidt bedre i varmen. Der ventes omkring 40 grader.

Fabio Fognini-Jarkko Nieminen
1 - odds 1,70
Også her er der både et tennis- og vejrmæssigt forhold, som peger på italieneren, og odds er pænt.

Jeremy Chardy-Alexandr Dolgoplov
2 - odds 1,53
En af mange svære herrekampe, for herretennis nu til dags er meget tæt, men her er jeg dog ikke så meget i tvivl.

Matthew Ebden-Vasek Pospisil 
2 - odds 1,38
Ebden vandt en endelig en femsætter, efter at have tabt tilsvarende lange kampe i de seneste to udgaver af Australian Open. Her er han dog overmatchet.

Nikolaj Davydenko-Richard Gasque
2 - odds 1,25
To ombejlede spillere på ATP Touren I de senere år. De har begge vundet store turneringer, men har også været fedtet ind i henholdsvis matchfixing og doping. Gasquet med det store, uforløste potentiale, vinder over Davydenko, som vi har set det bedste fra.

Sam Querrey-Ernest Gulbis
2 - odds 1,48
Mange skader har taget trykket af Querreys evner, og Gulbis slår sig i 3. runde.

Alize Cornet-Camila Giorgi
2 -  odds 2,45
Dagens WTA-tips er et fastfyrværkeri af høje odds, og vi starter her med et af mange bud ud fra ren værdi. Kvindetennis er i sig selv uforudsigeligt, og i 40 grader mellem to mere jævne spillere end odds antyder, så skal disse spil testes.

Angelique Kerber-Alla Kudryavtseva
2 - odds 7,20

Det er ikke odds 7,20, der vinder her, men det lave på Kerber, som nok har været stabil længe, men ikke kan forsvares til lavt odds. Hun var i tre sæt allerede i første runde.

Annika Beck-Ana Ivanovic
1 - odds 5,50
Smukke Ana vil I år bejle til top-10 og vinder formentlig, men det smukkeste værdiodds er altså på tyskeren.

Casey Dellacqua-Kirsten Flipkens
1 - odds 2,30
På hjemmebane mod den lidt alternativt spillende Flipkens, skal hun have chancen til 2,30.

Eketarina Makarova-Irina Falconi
2 - odds 5,85
Falconi har haft svært ved at slå sig ind I top-100 og bide sig fast, men hun er en lille glimrende boldspiller, som ikke skal give odds 5,85.

Flavia Pennetta-Monica Puig
2 - odds 2,45
Pennetta troede vi var færdig, før hun sidste år blomstrede op. Puig er en af årets forventede himmelstormere, sammen med f.eks. Keys og Halep, og kommer det gennembrud allerede her i sæsonstarten, så bliver vi ikke ved med at få odds 2,45 på hende.

Jie Zheng-Madison Keys
2 - odds 1,37
Og her så en anden af de ventede stjernefrø med gennembrud i år, og amerikaneren skal nok avancere.

Karolina Pliskova-Daniela Hantuchova
1 - odds 2,20
Jeg ramte Hantuchova som en overraskelse i 1. runde, så det ville da være timing, også at ramme hende i den kamp, hvor hun ryger ud. Jeg tror ikke hun har to gode kampe i træk i sig mere i denne stegende varme, mod en yngre og stærkere spillere. Hun kan udelukkende vinde på rutinen, men jeg tror ikke fremadstormende Pliskova lader sig knække.

Lucie Hradecka-Lucie Safarova 
1 - odds 3,95
Ren tjekkisk Fed Cup-duel, og netop derfor er det høje odds på Hradecka ekstra interessant mod Safarova, som notorisk har udfald i en af de tidlige runder i en Grand Slam.

Samantha Stosur-Tsvetana Pironkova
2 - odds 2,35
Jeg fik ikke ret i Stosurs fald i første runde, men hun har aldrig været forbi 4. runde, og møder nu vinderen af en af de store opvarmsturneringer, Pironkova, som er i top-5 på årslisten i indtjening her efter få uger. Spændende odds på bulgareren med de store slag, og den skrøbelige psyke, som i denne match kan forekomme på begge sider af nettet.

Stefanie Voegele-Dominika Cibulkova
1 - odds 2,70
Voegele imponerede i første runde, og Cibulkova har sine begrænsninger, så det bliver tættere end odds antyder.

Yanina Wickmayer-Alison Riske
1 - odds 2,80
Igen fyldt med værdi – Wickmayer ved, hvordan man går i uge 2 af en Slam.

Spil med hos Oddset her