Special Odds: Spil på hvornår FCK og FCM taber første Superliga-kamp i 2019/20

17. september 2021

FC København vs FC Midtjylland optakt: Topbrag i en udsolgt Parken

Et udsolgt Parken danner rammen om sæsonens første rigtigt "guldbrag" mellem FC København og FC Midtjylland. Læs FCK vs FCM optakt her, med bud på startopstillinger og spilforslag til odds på FC København mod FC Midtjylland.

Der venter os et brag i Parken søndag aften, når FC København tager mod FC Midtjylland i en vaskeægte topkamp i Superligaen. Kun to point adskiller de to hold, med FCK på førstepladsen med 20 point, og FCM på andenpladsen med 18 point. FCK kan altså slå et hul ned til Ulvene på fem point med en sejr, mens gæsterne fra Heden kan stryge forbi Løverne i tabellen, hvis de henter en sejr i Parken.

Der er lagt i kakkelovnen til et drama, når det går løs i den propfyldte nationalarena. FCK er favoritter på forhånd, men spørgsmålet er, om Ulvene kan drille Løverne. FCK vandt sidst Ulvene var på besøg med 4-2 tilbage i maj, men før det opgør havde FCM ikke tabt til FCK i otte kampe i træk. Vi skal tilbage til april 2019 for at finde næst-seneste FCK-sejr over Ulvene, og mellem april 2019 og maj 2021 dominerede FC Midtjylland de indbyrdes opgør med seks sejre og to uafgjorte. I den stime hentede FCM bl.a. to 4-0 og to 4-1 sejre.

Hvem trækker det længste strå søndag aften? Se vores bud på spilforslag til odds på FC København vs FC Midtjylland i optakten forneden.

Spil hos bet365*

FC København vs FC Midtjylland optakt

Se også:

 

Odds på FC København vs FC Midtjylland

FC København - FC Midtjylland
Superliga: 9. runde
Kampstart:
Søndag d. 19. september kl 18:00
TV:
3+
Dommer:
Jakob Kehlet
Assistenter:
Heine Sørensen
Ole Kronlykke
VAR:
Jonas Hansen
Amir Sabic
Karantæner:
Ingen
Betting Partner: bet365.dk
1 X 2
1.95 3.60 3.60
Over/Under 2,5 mål
1.65 - 2.20
Spil hos bet365*

 

Spilforslag til FCK - FCM odds

Spilforslag:

Den karismatiske Bo Henriksen har allerede udtalt, at han bestemt ikke frygter FC København forud for denne kamp. Men måske er han nødt til at revurdere den udtalelse efter søndagens topbrag i Parken.

I hvert fald viste FCK stort format i deres 3-1 sejr på udebane i Bratislava torsdag aften, mens FCM reelt skuffede med kun 1-1 mod Ludogorets i Herning. FCM har ganske enkelt ikke imponeret på samme måde som FCK i indeværende sæson, og noget kan tyde på, at de skal finde et ekstra gear, hvis de på sigt vil bide skeer med FC København i kampen om DM-guldet i denne sæson. Meget kan og vil selvfølgelig se anderledes ud, hvis FCM formår at hente en sejr i Parken på søndag, men sådan tror vi ikke det går.

FCK har været bedst i denne sæson på alle parametre, og søndag kan de byde FCM "velkommen" i en festlige kulisse i et udsolgt Parken. FCKs fans kommer med sikkerhed til at bære hjemmeholdet et langt stykke mod sejren, og i forvejen har man indtrykket af, at Løverne næsten kan gå på vandet i øjeblikket.

Vi tror det ender med en FCK-sejr. Måske endda også en forholdsvis komfortabel en af slagsen. Vi tøver i hvert fald ikke med at booke en hjemmesejr til odds 1.95. Samtidig tager vi et spil med på FCK -1,5 mål AH til odds 3.45. Begge odds er fundet hos bet365.

Spil hos bet365*

 

FC København optakt

FC København hentede endnu en sejr torsdag aften i Bratislava, da Løverne på en svær bane sejrede med 3-1 uden for alvor at ramme topniveauet. Banen var selvfølgelig ens for begge hold, men der er ingen tvivl om, at FCK var hæmmet af den mildest talt elendige grønsvær. Det siger dog alt om den kvalitet holdet besidder, og den form Løverne er i, at man kan vinde en vigtig europæisk udekamp med 3-1, uden tingene for alvor kørte på skinner.

Ser man på FCKs sæson hidtil i Superligaen, er de ikke alene på førstepladsen. Med 19 mål er de også det klart mest scorende af de 12 hold i rækken, og de har lavet fire mål flere end gæsterne fra FC Midtjylland. Samtidig har de kun lukket fem mål ind, hvilket er færrest af alle hold sammen med FCM, som ligeledes har hentet bolden ud af eget net fem gange. FCK er også stadig ubesejret (V6-U2-T0), og inkl. europæiske kampe er de nu på ni sejre i træk.

I de seneste Superliga-kampe har FCK slået Vejle og Randers på udebane med henholdsvis 4-0 og 2-0. Der har generelt været masser af clean sheets (fire, red.) i de sidste syv kampe, hvor FCK kun har lukket tre mål ind og selv scoret 21(!) på tværs af Superliga og Europa. Der er masser af grund til optimisme for hvad sæsonen kan bringe i FCK. Fortsætter de som nu, ser vi ikke nogen true dem i kampen om DM guldet på den lange bane. 

FCK må formentlig stadig undvære Rasmus Falk til denne kamp. Ellers bør Jess Thorup råde over alle mand.

 

FC Midtjylland optakt

FC Midtjylland måtte i sidste sæson tage til takke med sølvmedaljerne, og det kan også blive tilfældet i år. FC København ser ud til at have et ekstra gear ift. FCM. Godt nok er det kun to point som adskiller de to tophold, men FCK spiller ganske enkelt bedre fodbold i øjeblikket, og hvor FCK stadig er ubesejret i ligaen, har FCM allerede tabt to af de første otte kampe.

I denne uge var FCM i aktion i Europa League på hjemmebane mod Ludogorets. Her var FCM uden tvivl det bedste hold på banen, og man kan kalde det for et lille tyveri, at FC Midtjylland ikke fik alle tre point. Ludogorets scorede på deres eneste reelle målchance i kampen, og FCM burde have lavet flere mål, end det ene det blev til. 1-1 var en skuffelse for Ulvene, men det var alligevel også en indikation på, at den midtjyske motor ikke kører på alle cylindre i øjeblikket.

Forud for Ludogorets-kampen slog FC Midtjylland FC Nordsjælland med 2-0 hjemme, men det hører med til den kamp, at FCN burde have været foran i løbet af første halvleg. Og hvem ved så hvordan det var gået? I kampen forinden tabte FCM med 2-0 på Vestegnen til Brøndby, som ellers ikke havde vundet i sæsonen endnu. Umiddelbart har de sidste tre kampe ikke været prangende fra FCMs side, og der er bestemt plads til forbedringer.

Bo Henriksen må sandsynligvis stadig undvære Jonas Lössl i målet, og Jens-Lys Cajuste er angiveligt heller ikke 100% fit for fight. Til gengæld kan vi måske få en debutant på banen i form af den dyrt indkøbte brasilianer Marrony, som endnu ikke har været på græs i Superligaen.

 

Startopstillinger: FC København vs FC Midtjylland

Her ses vores forventede startopstillinger i FCK - FCM søndag d. 19. september 2021. Indledningsvist er der tale om vores bud på de forventede startopstillinger baseret på de to klubbers seneste kampe, karantæner og skader.

FCKs og FCMs startopstillinger bliver officielt bekræftet ca. en time før kampstart.

FC København
(Forventet)
FC Midtjylland
(Forventet)
Kamil Grabara Elias Olafsson
Kevin Diks Henrik Dalsgaard
Davit Khocholava Erik Sviatchenko
Nicolai Boilesen Juninho
Victor Kristiansen Joel Andersson
Carlos Zeca Raphael Oneydika
Lukas Lerager Evander
Jens Stage Paulinho
Pep Biel Gustav Isaksen
William Bøving Junior Brumado
Jonas Wind Pione Sisto

Spil hos bet365*