Special Odds: Spil på hvornår FCK og FCM taber første Superliga-kamp i 2019/20

15. maj 2024

FC København vs FC Midtjylland optakt: Guldbrag i Parken

Løverne fra FC København tager mod Ulvene fra FC Midtjylland i et guldbrag torsdag aften i Parken. Se FCK vs FCM optakt og spilforslag her!

Hold da fast et brag der venter os torsdag aften i Parken. En direkte duel om førstepladsen i Superligaen mellem FCK og FCM, hvor vinderne vil have rigtig gode kort på hånden ift. at sikre sig mesterskabet - omend intet bliver afgjort før sidste spillerunde. Det tør vi næsten godt love.

Spil hos LeoVegas*

FC København - FC Midtjylland
Kampstart:
Torsdag d. 16. maj kl. 20:00
TV / Stream
3+ / Viaplay
Dommer:
Mads Kristoffersen
Karantæner:
Elias Jelert (FCK)
Betting Partner: LeoVegas
1 X 2
1.75 4.25 4.40

 

FC København

FC København var før denne 30. spillerunde på førstepladsen i Superligaen, men det vil kræve point her mod FC Midtjylland at generobre den. For Brøndby vandt sent onsdag aften med 1-0 over FC Nordsjælland og er dermed tilbage på tronen inden denne kamp fløjtes i gang.

Det er vanvittigt tæt i toppen og det kræver formentlig tæt på maksimum point i de sidste tre kampe, hvis man vil blive mestre. FCK kan tage et stort skridt mod guldet med en sejr her mod Ulvene, men også tabe et afgørende skridt, hvis det skulle ende med en sejr til gæsterne fra Jylland.

Senest blev det som bekendt til en 3-1 sejr på Vestegnen i derbyet mod Brøndby, og de tre point kom her i hus via en rigtig stærk indsats, hvor man fik lukket godt ned for Brøndbys offensiv og selv fik skabt godt med muligheder. FCK'erne får brug for en lignende indsats her, for FCM plejer at finde et ekstra gear, når de står overfor Løverne.

 

FC Midtjylland

FC Midtjylland sejrede senest med 2-1 over AGF uden at imponere. Det startede ellers godt for Ulvene som kom foran 2-0, og på det tidspunkt lignede det at det kunne blive rigtig grimt for AGF'erne. Men så lettede FCM trykket på gaspedalen og AGF'erne fik ædt sig tilbage i kampen med en reducering lige før pausen. Flere mål kom der dog ikke, men det blev tættere til sidst end Thomasberg og Co. havde håbet på.

Når alt kommer til alt var det en fuldt fortjent sejr, men der var ikke mange FCM-spillere som var helt oppe i gear. Igen var Osorio den store oplevelse hos Ulvene.

Det var den anden sejr i træk for FCM, og sejren betød at FCM nu er á point med FCK og derfor helt med i guldkampen. Men det er værd at hæfte sig ved, at FC Midtjylland har tabt de to seneste udekampe i Brøndby og Silkeborg, og spørgsmålet er om det bliver tre på stribe.

I de sidste otte Superliga-besøg i Parken mod FCK har FCM kun tabt to, og Ulvene vandt faktisk sidst de var på besøg i grundspillet med 2-0 tilbage i september.

 

Odds: FCK vs FCM spilforslag

Det endte 2-2 sidst de to hold mødtes i Herning for få uger siden, og det er langtfra utænkeligt at vi igen bliver vidner til et tæt og dramatisk opgør. Der er ingen tvivl om FCK så bedst ud i øjetest i sidste runde i deres derbysejr, hvor FCM skuffede lidt mod AGF, men vi forventer FCM kommer bragende som de altid gør i de store kampe. 

Vi byder på et uafgjort resultat til et flot odds 4.25, og holder den spådom stik, vil vi have en helt vanvittigt spændende stilling i toppen af tabellen, hvor Brøndby, FCK og FCM alle har 59 point efter denne runde. 

Spil hos LeoVegas*