Superliga odds 2019/20: Mestre, Top 3-6, nedrykkere, point, kort og mål

11. juni 2015

Cornelius kan blive topscorer igen!

Andreas Cornelius er tilbage hos FCK og han har muligheden for at generobre tronen som topscorer, men han skal igang med at sætte mål i kassen!

Andreas Cornelius er tilbage for løverne i den danske hovedstad. Han er netop tilbagevendt fra Cardiff hvor han ikke fik sit gennembrud og blev dermed solgt til FCK igen. Sidste sæson han spillede for FC København der kom han op på 18 fuldtræffere og blev dermed topscorer i Superligaen i sæsonen 2012/2013.

Thomas Dalgaard sidder på tronen lige pt. og hvis han fortsætter sit måltempo som han satte i efteråret så bliver han svær at hente, men hvis han går i stå så er der penge at hente på de mange forfølgere!

Hvis du mener at du har en fidus til hvem der løber med sejren som topscorer 2013/2014 i den danske superliga så kan du spille på det nu. Der er et utrolig højt odds at hente på den tidligere danske bomber Andreas Cornelius som netop er vendt tilbage. Han giver odds 100.0 igen som må siges at være rigtig højt odds!

Topscorerlisten inden Forårsstarten:

Thomas Dalgaard (Viborg)  -  12 mål
Morten Duncan (FCM)  -  9 mål
Kapser Kusk (AaB)  -  9
Ronnie Schwartz (Randers)  -  9 mål
Igor Vetokele (FCK)  -  9 mål
Morten Nordstrand (FCN)  -  3 mål
Andreas Cornelius (FCK)  -  0 mål

De forskellige odds

Tipico er ude med odds på de forskellige målskytter som de mener har chancen for at tage titlen som topscorer af Superligaen 2013/2014. Se de forskellige odds på Tipico og se hvem der ellers er på listen over potentielle topscorere.