Danmark vs USA

11. juni 2015

Danmark vs USA: - Odds & spilforslag

Det tegner til at blive et tæt opgør, når Danmark på onsdag tager imod USA. Se odds og spilforslag til Danmark vs USA i optakten forneden.

Spilforslag

Som altid vil kampen blive brugt til at få afprøvet en masse ting, og marginalspillerne vil få en chance for at bevise deres værd.

Det er samtidig også svært at vurdere holdenes motivation, da der jo ikke er point på spil.

Begge hold har dog en tendens til at lukke mål ind, og med afbud fra anfører Agger og Okore tror jeg den danske defensiv vil give mange chancer væk. Danmark har ikke holdt buret rent i de sidste seks kampe, mens USA har lukket 11 mål ind i de sidste seks kampe.

Jeg spiller derfor: Begge hold scorer til odds 1.90 hos Unibet.

Optakt: Danmark vs USA

Mens sidste års VM-slutrunde blev uden dansk deltagelse, så klarede USA sig flot videre fra en ellers svær pulje med Tyskland, Portugal og Ghana.

Der venter derfor danskerne en svær opgave, og selvom venskabskampe ofte er svære at gøre sig klog på, så bør det blive et tæt opgør.

Chancerne for dansk sejr er dog skrumpet en smule ind de sidste par dage, hvor flere profiler har meldt fra. Spillere som Daniel Agger, Pierre-Emile Højbjerg og Jores Okore er alle ude med skader, og det er derfor op til folk som Christian Eriksen og Nicklas Bendtner hvis det skal blive til dansk succes.

Ingen af de to hold har haft særlig meget succes i de sidste venskabskampe. For Danmarks vedkommende blev det senest til et 0-2 nederlag mod Rumænien, mens USA har tabt til både Chile, Irland og Colombia.

Kampen bliver spillet på dansk grund, nærmere betegnet NRGI Park i Århus, og Morten Olsens tropper er da også favoritter hos bookmakerne.

Hjemmesejren belønnes med odds 2.10 hos Unibet, mens både X’et og 2-tallet fås til odds 3.40 hos samme bookmaker.

Venskabskampe er sjældent den helt store fodboldmæssige oplevelse, og bookmakerne forudser da også et målfattigt opgør. Under 2,5 mål belønnes med odds 1.65 hos Unibet, mens over 2,5 mål giver odds 2.20.

Seneste indbyrdes opgør:

Danmark – USA 3-1
USA – Danmark 3-1
USA – Danmark 1-1