FC Barcelona – Manchester City odds & spilforslag

11. juni 2015

FC Barcelona – Manchester City odds & spilforslag

Champions League byder onsdag på en kamp af de helt store når FC Barcelona tager imod Manchester City.

FC Barcelona står med de bedste kort på hånden, efter det lykkedes dem at vinde opgøret på Etihad Stadium med 2-1. Bookmakerne er heller ikke i tvivl om hvilket hold der går videre.

Første kamp endte som sagt med en sejr til Barcelona på 2-1 i en kamp hvor Suarez scorede begge Barcelonas mål. Herefter havde Barcelona godt styr på kampen, men til sidst lykkedes det for City at score til 2-1 og stadigvæk fastholde et spinkelt håb om at gå videre-

Det bliver dog ikke nemt for Manchester City. Barcelona kommer med forrygende form til denne kamp, hvor det kun er blevet til 1  nederlag i 18 kampe. De resterende 17 kampe er alle vundet. På hjemmebane er man ligeledes utrolig stærk og har 23 sejre i deres seneste 25 kampe.

 

FC Barcelona – Manchester City Head to head

Statistikkerne taler heller ikke for at Manchester City skal komme tilbage og sikre sig videre avancement.

Sidste år mødte de to hold også hinanden i 8-delsfinalerne hvor Barcelona træk det længste strå, efter at holdet vandt 2-0 på udebane og 2-1 hjemme på Camp Nou. Dengang var det Messi og Alves som stod for alle Barcelonas mål. Disse to spillere spiller stadigvæk hos Barcelona og kan altså være med til at sende Manchester City ud i kulden igen.

Barcelona dominerede opgøret på Etihad Stadium stort, især i første halvleg, hvor der kun var et hold på banen. Manchester City kan takke deres argentiner Sergio Agüero for der stadigvæk er en mulighed for at de kan videre, da han sent i kampen scorede og reducerede til 2-1.

FC Barcelona er også store favoritter til kampen. Danske Spil belønner en hjemmesejr med odds. 1.40. Tror man på at Manchester City går videre, er der odds 11 at hente på dette.

Seneste indbyrdes opgør:

Manchester City – FC Barcelona 1-2
FC Barcelona – Manchester City 2-1
Manchester City – FC Barcelona 0-2
FC Barcelona – Manchester City 0-1

 

Manchester City

Manchester City fik ikke nogen drømmeoptakt til denne kamp med et nederlag i weekenden til bundholdet fra Burnley. Hvis ikke det lykkedes for Manuel Pellegrini at få et godt resultat på Camp Nou spekulere flere i, om han får sparket ud. Holdet forspildte med stor sandsynlighed chancen for at nå Chelsea i Premier League, og ryger klubben også ud i Champions League er chancerne for en sæson uden en eneste pokal stor, hvilket er meget skuffende for en klub af Manchester Citys kaliber.

Holdet blev nedspillet i første halvleg i den første kamp. Her kunne Manchester City spillerne slet ikke følge med i Barcelona kombinationerne og var heldige med kun at være bagud 2-0 ved pausen. Efter pausen lykkedes det dem dog at gå op og presse Barcelona spillerne, men var alligevel heldige med at slippe afsted med et 2-1 resultat, da Barcelona og Lionel Messi brændte et straffespark i overtiden.

 

FC Barcelona

Det kører som sagt rigtig godt for Barcelona. I weekenden blev det til endnu en sejr da man på udebane slog Eibar med 2-0. Holdet er i forrygende form, og ser man bort fra svipseren hjemme mod Malaga, har holdet vundet deres seneste 16 kampe.

Jeg forventer at kampen på Camp Nou bliver med Barcelona dominans, og hvis City skal have nogen chance for at gå videre, kræver det at de er kyniske og udnytter de chancer som de får i kampen. Samtidig må de ikke blive lokket i søvn af Barcelonas kombinationer og forsvaret skal stå stærkt igennem 90 minutter.

 

Spilforslag

Jeg forventer ikke at Manchester City kan være med her. Barcelona er simpelthen den tand stærkere, og når man kigger på de to holds form frem til denne kamp, er der ingen tvivl om at Barcelona skal være store favoritter. Vi så i den første kamp, at Manchester City har svært ved at spille mod et hold som Barcelona, der meget gerne vil have bolden i egne rækker.

Jeg mener derfor, at man roligt kan spille på at Barcelona vinder dette opgør. Dette får du lige nu til odds 1.40 hos Oddset.

Et andet spændende spil kunne være, at der kommer præcis 3 mål i kampen. Dette kan du få til odds 4.00. I deres seneste to møder har der været præcis 3 mål og ligger kampen og tipper på 1-1, skal Manchester City frem på banen, hvilket er guf for Barcelonas angreb og spillestil.