Justin Bieber (shutterstock)

11. juni 2015

Justin Bieber udvises af Amerika?

Det unge pop-idol risikere at blive udvises af Amerika da en underskriftindsamling har rundet 100.000 underskrifter.

Justin Bieber er oprindelig fra Canada, men bor i Californien og det er en hel masse amerikanere ved at være godt trætte af. Mere specifikt så er det hans opførsel de er trætte af, da han har været sat i forbindelse med stoffer, vilde fester, drag race, voldsepisoder og meget mere.

Når en underskriftindsamling på over 100.000 underskrifter samles ind omkring et emne så skal det tages op og der skal falde en afgørelse, lige meget hvor latterlig grunden til en underskriftindsamling kan være.

 

Præsident Obama skal træffe afgørelsen

Underskriftindsamlingen omhandlende om at få Justin Bieber bortvist fra Amerika af, og den er nu på 243.810. I USA forholder det sig sådan, at hvis der samles mere end 100.000 underskrifter skal øverste myndighed tage stilling til det, og det er i det her tilfælde præsident Obama.

Der skal derfor tages stilling til om han skal udvises eller ej. Her er hvad personen bag underskriftindsamlingen har skrevet til indsamlingen:

"Vi, Indbyggerne af USA, føler, at vi bliver fejlagtigt repræsenteret i popkulturens verden. Vi vil gerne have, at farlige, uforsvarlige, ødelæggende og stofmisbrugende Justin Bieber bliver udvist, og at hans arbejdstilladelse bliver inddraget. Han truer ikke blot vores folks sikkerhed, han har også en dårlig indflydelse på vores nations ungdom. Vi, indbyggerne af USA, vil gerne fjerne Justin Bieber fra vores samfund."

Se også:

Unibet har haft utrolig mange mærkelige odds gennem tiden og de har denne gang sat odds på om Justin Bieber bliver bortvist eller ej. Det virker ikke særlig sandsynligt at det canadiske pop-idol bliver udvist og det afspejler oddset fra Unibet da også.

Du kan få odds 15.0 på at Justin Bieber bliver bortvist fra Amerika. Læs mere om Unibet her i anmeldelsen.