Highroller laver organiseret betting i verdensklasse

11. juni 2015

Highroller laver organiseret betting i verdensklasse

Billy Walters (64) lever af sportsbetting, og han er god til det, faktisk så god at flere af de store Casinoer i Las Vegas, ikke vil lade ham spille hos dem. Billy Walters bor i Nevada, og er en af de største highrollers der findes i den spilleglade by.

Stor omsætning og store gevinster

Billy vandt blandt andet 3.5 million dollars ved Super Bowl. I videoen forneden følger vi Billy i hans hjemmekontor, hvor han blandt andet spiller på NFL kampe med et samlet indskud på 400.000 USD. Det er første runde af NFL-sæsonen og samlet er dagens risiko på 1.3 millioner dollars, hvilket det vidner om et usædvanligt forbrug, men også om en mand der har 100% styr på hans netværk og medhjælpere/ansatte.

Information er nøgleordet for Billy, og han studerer skader og vejrforhold og har flere medhjælpere, så han er garanteret så meget info som overhovedet muligt.

Nu har vi jo lagt videoen ud, så det er bestemt ikke meningen du skal sidde her og læse det hele. Mød manden der har gjort betting til sin levevej. Mød ham på golfbanen, i sit privat fly og hør om hans velgørenhedsarbejde og hans evne til at presse bookmakerne og deres odds.