Bookmaker odds: - Brøndby er nu klare DM-favoritter

11. juni 2015

Nicklas Bendtner til Brøndby I.F! 

Nicklas Bendtner er ifølge mange medier en færdig mand i Arsenal men hvor i verden ender danskeren så med at spille? Kunne han ende i Brøndby?

Nicklas Bendtner er efterhånden kendt i hele verden og det er ikke for hans sportslige præstationer, men derimod de overskrifter og skandaler som man kan se i de kulørte blade! Han ligner en færdig mand i Arsenal og da han ikke engang var udtaget til at tage med til Champions League kamp i München så har mange engelske medier været ude og sige at han højst sandsynligt ikek er at finde i Arsenal efter sommerferien! Men hvor skal man så finde ham?

For nyligt endte Nicklas Bendtner så i klammeri med en TaxaChauffør i Indre københavn og det har skabt en del overskrifter i de danske blade og aviser. Han har været stoppet for spirituskørsel i København, Smadret en dør, Paddy-Power skandalen osv osv. ja historier er der nok af om Bendtner og kan det nogensinde blive for meget for fodboldverdenen? Eller vil Bendtner altid kunne finde en topklub og spille i?

Den nye bookmaker-dreng i klassen hedder Bet25 og de er klar med deres bud på hvilke klubber som er favorit til at hive danskeren til klubben! Favoritspillet er "Ikke på kontrakt nogen steder" - til odds 2.50 men favoritfeltet lige i hælene hedder Fulham, Birmingham og Sunderland! Bet25 er altså rimlig sikker på at karrieren fortsætter i England hvis han får kontrakt i en ny klub.

Hvis man som FCK eller Brøndby fan sidder og håber på at Big Ben ender i en af de to dansker-klubber så er oddsene sat så der er 100 gange pengene igen at hente på et transfer til Brøndby I.F og pengene 25 gange pengene igen på et skifte til løverne fra København.