Optakt og spilforslag Liverpool - Ludogorets

11. juni 2015

Optakt og spilforslag Liverpool - Ludogorets

Liverpool kan på tirsdag se frem til at vende tilbage til UEFA Champions League, efter flere års fravær fra den prestigefyldte turnering. Det ligner en nem kamp for Liverpool på papiret, men der vil florerer en tung luft over Anfield efter holdets 1-0 nederlag til Aston Villa i weekenden.

Liverpool er efter flere år igen at finde i Champions League, hvilket kommer til at være deres 19. gang de deltager, hvoraf de har vundet fem af gangene. Det er dog første gang holdet deltager i fem år, efter holdet på flotteste vis sluttede på en anden plads i den forgangne sæson, der dermed smed dem direkte i gruppespillet.

Brendan Rodgers har formentlig ikke haft lidt at se til op til denne kamp, eftersom han overværede en skuffende præstation af holdet i weekenden, som blot missede chance på chance foran Villas mål. Ludogorets er for første gang med i turneringen, og det bliver spændende at se hvad de små underdogs fra Bulgarien har at byde på. Vi har før set det umulige.

 

TV Program og forventet startopstilling Liverpool - Ludogorets

Brendan Rodgers ser ud til at skulle undvære Emre Can, Daniel Sturridge, Glenn Johnson og Martin Skrtel til denne kamp, der alle sammen sidder ude med skader.

Rickie Lambert kunne muligvis være til at finde i startopstillingen sammen med kollegaen Mario Balotelli, hvor Adam Lallana muligvis også har driblet sig ind, efter han viste flotte og tilfredsstillende takter i hans debut mod Aston Villa, til trods for et nederlag.

Ludogorets trup ser noget mere skadesfri ud, hvor træner Georgi Dermendzhiev næsten har hele truppen til rådighed, når de gør debut i Champions League. Det er blot én spiller som mangler for holdet, i form af reserve målmanden Ivan Cvorovic, som sidder ude med en dårlig arm.

Ludogorets' mandskab besidder ingen form for høj kvalitet, eller stjernespillere, hvor deres to dyreste spillere er forsvarsspilleren Svetoslav Dyakov og højre kanten Vura, som begge er sat til en pris på omkring 18 millioner kroner hver.

 

            
Start Tirsdag kl: 20:45
Live TV TV3+
Stadion Anfield
Dommer Matej Jug, Slovenien

 

Liverpool

Liverpool deltager på tirsdag for 19. gang i turneringen, som de i alt har vundet fem gange. Sidst var i 2005, hvor de på overraskende vis slog AC Milan, til trods for at have været bagud 3-0 til pausen. Liverpool har stået overfor et bulgarsk hold otte gange i alt, hvor de har vundet seks af kampene, men dog tabt 1-0 til CSKA Sofia på Anfield i 2005. Holdet kommer ind efter et nederlag i weekenden til Aston Villa på Anfield, hvilket må siges at være alt andet end tilfredsstillende. Hjemmeholdet brændte chance på chance, og hvis de skal have nogen forhåbninger om at klare sig godt til dette års Champions League, så skal de genfinde nogen af takterne fra 2005, hvor de kunne løfte trofæet.

Liverpool har uden tvivl kvaliteterne til at spille sig videre fra gruppespillet, hvor flere af spillerne kan gøre en figur ud af sig selv til kampen. Nyindkøbte Mario Balotelli har stadig sit første mål til gode for Liverpool, og får formentlig sæsonens største mulighed for at nette, når han stiller op i mod et forsvar, der på ingen måde kan måle sig med Premier League holdenes bagkæde.

Se Champions League finalen fra 2005, hvor Liverpool på mirakuløst laver comeback mod AC Milan. 

 

Ludogorets

Ludogorets har for første gang i klubbens historie spillet sig ind i Champions League, hvor de nu kan se frem til at gæste Anfield på tirsdag. Holdet slog Steaua Bucarest på straffespark i den sidste og afgørende kvalifikationsrunde for at nå gruppespillet. Holdet er dog ikke helt foruden kvaliteter.

Sidste år gjorde de nemlig også debut i en international turnering, hvor det dengang var Europa League. Her nåede holdet til 16-dels finalerne, hvilket også må siges at være en flot præstation. Det bulgarske hold har kun vundet 7 ud af i alt 15 kampe i denne sæson, men sidder på en tredjeplads i den bulgarske liga hvor de har hentet 15 point fra otte kampe.

Det bliver spændende at se dette hold i Champions League, da de som sagt deltager for første gang. De skabte flotte resultater i Europa League i den forgangne sæson, og vi ser hvert år flere underdogs overpræstere mod selv de bedste hold. Champions League

 

Spilforslag Liverpool mod Ludogorets

Liverpool er et stærkt hold, både ude og hjemme, men i dag er det på Anfield, og det har altid givet holdet et boost. Selvom langt de fleste spillere er smuttet fra da Liverpool sidst var i Champions League, og holdets nye spillere mangler en del erfaring, så burde hjemmeholdet hive en stensikker sejr hjem her.

Holdets bedste angriber, Daniel Sturridge, er ude med en skade som han pådrog sig i landskampen, og er derfor ikke med. Det kommer til at være et stort tab for Liverpool, men man søger dog desperat erstatningen i Mario Balotelli, som man uden tvivl stadig håber på kommer til at finde sit spil frem. Lazar Markovic, Adam Lallana og Rickie Lambert er også til at finde i startopstillingen, og jeg regner helt sikkert med en basse fra en af dem.

Liverpool er det bedre hold her, og burde hive de første tre point hjem på kontoen. Spil Liverpool til at vinde kampen med -2.5 i asian handicap til odds 2.40 hos NordicBet.