Paris SG - AS Monaco: Find de bedste odds og livestream på opgøret

11. juni 2015

 Paris SG vs. Chelsea: - Læs om braget i den franske hovedstad

Vi åbner igen op for fodboldens største turnering, når PSG tager i mod Chelsea denne tirsdag. 

Endelig er Champions League tilbage, og ottendedelsfinalerne byder på et væld af spændende kampe. Et af de mest interessante opgør står mellem franske Paris SG og engelske Chelsea FC, der også mødtes i sidste sæsons Champions League kvartfinaler.

Her gik englænderne til allersidst videre på reglen om udebanemål, og det tegner igen til at blive to meget tætte kampe.

Vi har taget et kig på optakt, startopstilling og spilforslag til opgøret.

PSG - Chelsea Head to head

De to hold har ikke mødt hinanden mange gange de sidste par år, og vi skal faktisk helt tilbage til sæsonen 2004-05 for at finde de sidste kampe af betydning mellem holdene, indtil sidste sæsons opgør.

I sidste sæson vandt franskmændene fortjent med 3-1 på hjemmebane, men i denne sæson har Zlatan & Co. ikke været nær så farlige. Bookmakerne har derfor heller ikke PSG som favoritter, men giver derimod begge hold odds 2.80 på at vinde, hvis du spiller hos Oddset.

José Mourinho er dog ekspert i at få et resultat med hjem fra de svære udebaner, og selvom Chelsea nok vil jagte sejren, så vil de også være fint tilfredse med X'et. Det belønnes med odds 3.25 hos Oddset.

Begge hold har i denne sæson fundet vej til målet mange gange, men ifølge bookmakerne skal vi ikke forvente mange mål. Der er dog god værdi i et spil på over 2,5 mål, der giver odds 2.20 hos Oddset.

Seneste 5 indbyrdes opgør:

Chelsea - PSG 2-0
PSG - Chelsea 3-1
Chelsea - PSG 1-1
Chelsea - PSG 0-0
PSG - Chelsea 0-3

Paris St. Germain

Efter at have domineret den franske liga i den forgangne sæson, har denne sæson ikke været en ligeså stor succes. Holdet ligger efter 25 runder på en 3. plads, og spillet har samtidig ikke været prangende. Det er kun blevet til to nederlag, og de mange pointtab er kommet gennem en masse uafgjorte kampe. Hele 10 af de 25 kampe er endt uafgjort, hvilket er flest af alle i ligaen.

Senest smed man en 2-0 føring over styr mod bundholdet Caen, der fik lov til at score to gange i kampens sidste minutter. Kampen blev samtidig rigtig dyr for franskmændene, der måtte se flere spillere forlade banen med skader, som nu er meldt ude af tirsdagens opgør. Hovedstadsklubben skal endnu engang sætte deres lid til den svenske superstjerne, Zlatan Ibrahimovic, der scorede endnu et drømmemål i weekendens opgør mod Caen.

Chelsea FC

Mens det har haltet for PSG i denne sæson, så har Chelsea ligget solidt placeret på 1. pladsen hele sæsonen. Udover et par små bump på vejen, har det kørt på skinner for Mourinhos mandskab, der har et forspring på syv point ned til Manchester City.

Holdet fik i weekenden en tiltrængt pause, da den stod på FA Cup i England. Det er derfor et hold fyldt med energi og kræfter der tirsdag træder ind på banen. Samtidig kan José Mourinho glæde sig over at have både Diego Costa og Cesc Fabregas med igen. Sidstnævnte blev også indskiftet i midtugens sejr over Everton, men forventes at starte mod PSG. Derudover kan den colombianske offensivspiller, Juan Cuadrado, også få sin Champions League debut for englænderne.

Spilforslag

Som tidligere nævnt er der god værdi i en målrig kamp til odds 2.20.

PSG har på hjemmebane scoret 24 mål i 12 ligakampe, mens det i efteråret blev til syv mål i de tre hjemmekampe i Champions League gruppespillet, heriblandt tre scoringer mod FC Barcelona. Tirsdagens modstander ved dog også hvor målet står med 29 mål i 13 udebanekampe, og med Diego Costa tilbage er der gode chancer for at udeholdet kommer på tavlen.

Det er dog værd at bemærke, at ingen af holdene tillader særlig mange mål, hvilket taler imod spillet. Samtidig er der altid en masse nerve i knockout-fasen, og denne kamp er ingen undtagelse. Jeg forventer derfor en forsigtig start fra begge hold, og det virker sandsynligt at målene først vil komme i 2. halvleg. Odds 2.10 hos Oddset for uafgjort ved pausen virker som et godt spil.

Jagter du i stedet en målscorer er der god værdi i Eden Hazard. Belgieren har nettet ni gange i Premier League og er fast mand på holdkortet. Derudover tager han straffespark, og odds 4.00 på et mål fra Hazard er alt for højt.