Bookmakerne er enige om oddsfavoritten som ny Bayern-træner

11. juni 2015

Opereret i bagdelen: Ribery ude mod Arsenal

Bayern Münchens Franck Ribery må se til fra sidelinjen i den første 1/8-delsfinale i Champions League mod Arsenal efter en operation, som holder franskmanden ude i to uger.

Onsdag i næste uge gæster Bayern München The Emirates i London, hvor Arsenal tager imod. Vinder tyskerne opgøret, så får du odds 1.72. Et uafgjort resultat giver odds 4.00, mens du kan hente odds 5.00, hvis Arsenal trækker det længste strå.

Når Arsenal og Bayern München tørner sammen i den første af to 1/8-delsfinaler, så bliver det et Bayern-mandskab uden midtbanekreatøren Franck Ribery.

 

Operation i bagdelen holder Ribery fra træning

Franskmanden blev i sidste uge opereret i bagdelen, og selv om der kun var tale om et mindre indgreb, så vil midtbanespilleren være ukampdygtig i den første kamp.

- Efter helingen er færdig, skal den 30-årige begynde behandling, og en uge senere vil han igen kunne løbetræne, skriver klubben på sin hjemmeside, og tilføjer:

- Dette betyder, at han misser klubbens næste kampe, inklusiv første Champions League-opgør mod Arsenal.

Returopgøret spilles på Allianz Arena i München to uger senere, og her forventes det, at Ribery er tilbage i fulde omdrejninger.

Bayern München er forsvarende mestre i den prestigefyldte turnering.

Andre potentielle målscorere når nu Ribery ikke er med:

Mario Mandzukic - Scorer først: 4.33
Thomas Müller - Scorer først: 4.33
Claudio Pizarro - Scorer først: 5.00
Arjen Robben - Scorer først: 6.00

Find din næste bookmaker-bonus her >