Special-odds: Hvem får boldbesiddelsen?

11. juni 2015

Special-odds: Hvem får boldbesiddelsen?

Bookmaker udbyder specialodds på hvilke Champions League hold der tager mest boldbesiddelse i aften, men hvem bliver det mon?

Chelsea tager imod Galatasaray i den ene Champions League kamp i aften og der kunne være rigtig gode penge at hente på boldbesiddelse til et af holdene. Chelsea er ikke overraskende favoritter til at få mest boldbesiddelse, men det er ikke en stor-favorit hvis man sammenligner med aftenens anden Champions League kamp.

Sidste gang de to hold mødte hinanden der endte boldbesiddelsen med at hedde 56% - 44% i Galatasaray's favør, men det skyldes i høj grad at Chelsea allerede fik scoret efter bare 9 minutter og at det derefter var Galatasaray der var nødt til at komme frem på banen og dermed sad på spillet. Kan Galatasaray tage boldbesiddelsen på Stamford Bridge? Se oddsene her:

 

Aftenens anden kamp står mellem Real Madrid og Schalke 04 som i aften tørner sammen på Santiago Bernabeu, men det bliver nok ikke lige så spændene i denne her kamp som det gør i den anden da Real Madrid kommer med en 1-6 sejr fra Tyskland af.

Sidste kamp endte som sagt 1-6 til Real Madrid og det gør at de nok ikke behøver bekymre sig om ikke at gå videre. Boldbesiddelsen så sådan ud sidste gang: 43% - 57% i Real Madrids Favør. Nu er Real Madrid på hjemmebane og hvis du tror at de kommer til at dominere den her kamp så er der gode odds at hente! Se oddsene her på Over/under 59.5% Boldbesiddelse til Real Madrid:

Har du ikke en Unibet konto kan du oprette en her og få en stor velkomstpakke!