Liverpool FC logo på trøjen

11. juni 2015

Suarez og Liverpool skød Danske Spil ned!

Liverpool vandt lørdag eftermiddag 3-0 over Manchester United og det kostede dyrt hos Danske Spil!

Trods hjemmebane blev Manchester United spillet ned under græstæppet, da David Moyes’ kriseramte tropper søndag eftermiddag mødte Liverpool i den engelske Premier League.

0-3 blinkede måltavlen, da de 90 minutter var spillet, og gæsterne fra Liverpool kunne nemt have vundet større i et opgør, der endte som en regulær ydmygelse af Manchester United.

Det var første gang i mere end fem år, at Manchester United tabte til Liverpool på Old Trafford – men nederlaget kom ikke som nogen overraskelse for Oddset-spillerne. 

- Der var meget stor tiltro til Liverpool, selvom Old Trafford ikke ligefrem har været deres yndlingsstadion de senere år. Mere end halvdelen af alle indsatserne på kampen blev sat på Liverpool, så der var mange Oddset-spillere, der kunne hæve en fin gevinst efter kampen, fortæller Morten Overgaard, oddssætter hos Danske Spil.

Samlet set fik Oddset-spillerne et overskud på lige over en million kroner på den engelske klassiker.

Læs også: Nicklas Bendtner til Brøndby I.F! 

Både Liverpool til at vinde med mindst to og med mindst tre mål var nemlig også populære blandt Oddset-spillerne, der ligeledes lavede en god skilling på, at Liverpool-kaptajnen Steven Gerrard blev kampens første målscorer.

- Det var kun Luis Suarez og Daniel Agger, der var mere spillet som første målscorer end Steven Gerrard. Det var skarpt set, og vi må bare konstatere, at Oddset-spillerne helt rigtigt havde vurderet, at Liverpool i øjeblikket er et stærkere mandskab end Manchester United – også selvom de spillede på udebane, siger Morten Overgaard.

Liverpool-sejren gav inden i øvrigt inden kampen odds 2,85, mens ciffertippet 0-3 gav pengene 32 gange igen.

Læs mere om Danske Spils Oddset her!